Free cookie consent management tool by TermsFeedTop scene Poker în filme

Top scene Poker în filme

Pokerul este cel mai popular joc de cărți, fiind jucat de milioane de oameni atât pe bani reali, cât și pe puncte. Nimic nu se compară cu o partida de Texas Hold`Em alături de câțiva prieteni și un pahar de whisky. Senzațiile oferite de acest joc de masă sunt unice și orice jucător le-a experimentat.

De la emoția unui bluff, la păcălirea adversarilor cu o mână slabă, la un all-in riscant. Totuși, pentru cei care nu mai optează pentru un joc clasic în cazino, există varianta online, care cu siguranță este și ea entuziasmantă.

De-a lungul timpului, au existat scene memorabile din filme importante ale cinematografiei, tocmai cu jocul de poker. Actori celebrii au apărut în roluri de gangsteri, oameni simplii sau jucători profesioniști la masa de poker. Haideți să vedem un top scene Poker în filme!

Rounders

Rounders a apărut în anul 1998 și reprezintă una din cele mai de succes drame americane. Distribuția a avut actori precum Matt Damon sau Edward Norton, iar John Dahl a stat la baza ecranizării. Povestea este una demnă de Hollywood, a unui student din New York pasionat de poker. Mike McDermott (interpretat de Matt Damon) visa să câștige World Series of Poker și și-a început aventura din suburbii.

Acesta ajunge să își piardă ultimii bani în fața unui mafiot rus și este hotărât să renunțe la această carieră. Câteva luni mai târziu însă, Mike se întâlnește cu fostul său prieten, care îl reintroduce în lumea pokerului de la periferii.

Există o scenă memorabilă în acest film, care oferă una din cele mai intense partide de poker din istoria cinematografiei. Mike este față în față cu Teddy KGB, un temut mafiot de origine rusă.

Ocean`S Eleven

Ocean`S Eleven reprezintă deja un clasic al cinematografiei americane, așadar nu puteam să nu includem filmul în acest articol. Cu George Clooney, Matt Damon, Brad Pitt si Julia Roberts în distribuție, succesul pare garantat. Ecranizarea a apărut pe piață în Decembrie 2011 și a produs în Box Office 450 de milioane de dolari. Filmul urmărește povestea fostului condamnat Danny Ocean, care încalcă termenii eliberării sale și călătorește în California.

Acolo se întâlnește cu fostul său prieten Rusty Ryan, iar cei doi merg direct către Las Vegas. Îmrepuna, aceștia plănuiesc o serie de jafuri la Bellagio, Mirage și MGM, cazinouri importante din paradisul jocurilor de noroc din SUA.

Există câteva scene memorabile, în care Danny și Rusty înșeală celebrități locale și își măresc buzunarele. Care este până la urmă soarta celor doi escroci? În cazul în care nu ați văzut celebrul film din 2011, vă invităm să aruncați o privire chiar acum.

The Sting

Continuăm cu un film din 1973, ce a produs la acea vreme peste 100 de milioane de dolari în Box Office. Povestea urmărește o echipă de doi hoți locali, care încearcă să jefuiască un mafiot important. La acea vreme jocurile de poker se disputau în locații speciale și nu exista online-ul. Acum însă, amatorii jocurilor de noroc pot miza all-in chiar din fotoliul de acasa. Află acum unde poți juca poker online în România:

Revenind la film, ei bine scenele de poker dintre hoți și mafioți reprezintă un adevărat deliciu vizual. O partidă de poker în fața șefului mafiei pe parcursul unei călătorii cu trenul merită menționată în articolul nostru. Micile șiretlicuri din timpul partidei aduc picanterii necesare ca scena să fie una memorabilă.

Top scene Poker în filme – House of Games

Ajutorul unui psihiatru în timpul unui joc de poker se consideră trișat? Află din filmul House of Games, pe care îți recomandăm să îl urmărești. Ecranizarea a apărut pe piață în anul 1987, cu Lindsay Crouse și Joe Mantegna în roluri principale. Încasările au fost de 2.6 milioane de dolari, o sumă importantă pentru acei ani. Filmul urmărește povestea lui Billy Hahn și a psihiatrului său

– Margaret Ford. Viața lui Billy este în pericol, după ce a pierdut sume importante de bani în fața mafiotului Mike Mancuso. Acesta intră în depresie și este la un pas de suicid, însă Margaret este singura care reușește să îl întoarcă din drum.

Între cei doi se înfiripă o relație specială, care duce chiar la masa de poker. Cei doi merg împreună la un joc de poker, în care Margaret încearcă să observe gesturile rivalului lui Mike. Dr. Ford însă va avea parte de o surpriză uriașă la finalului jocului. Mai multe detalii puteți vedea în videoul de mai sus și în filmul din anii 80, care a oferit una din scenele ce și-au câștigat locul în Top scene Poker pe marile ecrane.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Vom vorbi în cele ce urmează de un film european de mare succes. Ecranizarea a apărut în 1998, fiind co-produsă de Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Bugetul s-a ridicat la 1.35 milioane de dolari, iar încasările au depăsit 28 de milioane de $. Filmul este o comedie dramatică, produsă de Matthew Vaughn. În rolurile principale au apărut Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran și Jason Statham. Comedia urmărește povestea celor 4 prieteni Eddie, Tom, Soap și Bacon.

 Împreună reușesc să strângă 100.000 de lire sterline pentru ca ca Eddie (geniul grupului) să pună la cale un plan ingenios. Aceștia doresc să îl jefuiască pe Harry Lonsdale la jocuri de pasă.

Casino Royale

James Bond la masa de poker? Nicio problemă.. celebrul agent secret se descurcă în orice situațe. Filmul a apărut în 2006, cu Daniel Craig, Eva Green și Mads Mikkelsen în distribuție. Cifrele din Box Office s-au ridicat la 600 de milioane de dolari, așadar vorbim de o ecranizare de mare succes. James Bond – agentul MI6 pleacă într-o nouă aventură ce are legătură cu tărâmul african. Una din misiunile sale principale este înfrângerea teroristului Le Chiffre într-un turneu de Texas Hold`Em.

Deși acuratețea jocului de poker a fost criticată în scenele din acest film, amatorii jocurilor de noroc au apreciat intensitatea. Suspansul mesei de poker și carisma lui James Bond fac din scena jocului una specială. Este întotdeuna o plăcere să îl putem urmări pe celebrul agent secret câștigând..

In Time

Crezi că banii sunt cei mai de preț? Ei bine îți vei schimba percepția după ce vei urmări ecranizarea din 2011 cu Justin Timberlake în rol principal. Plasată în 2169, acțiunea filmului se concentrează pe o societate complet schimbată. Fiecare om are un cronometru implantat în mână, care îi arată timpul rămas de trăit. Evident restul viciilor rămân într-o astfel de societate, însă banii nu mai reprezintă un scop. 

Fiecare se lupta pentru secunde sau minute în plus, în încercarea de a lua de la celălalt puțin timp. Justin Timberlake interpretează rolul lui Will Salas, un simplu muncitor într-o fabrică. Viața acestuia se schimbă atunci când îl salvează pe Henry Hamilton, un om ce mai avea aproximativ 116 ani de trăit.. o eternitate cum ar spune unii!

Maverick

Filmul western apărut în anul 1994 reprezintă o capodoperă a cinematografiei. Acesta a produs la acea vreme 183 de milioane de dolari în Box Office, o sumă demnă de apreciat. Povestea urmăreștea povestea gamblerului Bret Maverick, ce luptă pentru o calificare la un turneu important de Poker. Acesta își dorește supremația și încearcă să dovedească faptul că e cel mai bun jucător din lume. Acesta călătorește la Crystal River în încercarea de a strânge bani la turnee obscure.

În cele din urmă, acesta reușește să ajungă la Lauren Belle, cel mai important turneu. Scena ultimei partide de poker din turneu, cu Maverick în rol principal, este una din cele mai memorabile ale cinematografiei.

Până la urmă cine nu ar vrea să îl vadă pe Mel Gibson câștigând un turneu de poker între cowboy, cu un premiu de 500.000$. Filmul reprezintă un ”must watch” pentru fiecare amator al jocurilor de noroc, cu atât mai mult pentru cinefilii ce iubesc western-urile.

La finalul zilei, Poker-ul reprezintă mult mai mult decât un simplu joc de noroc. Tensiunea, emoția, nervii și adrenalina care pulsează în vene sunt elementele ce fac din acest joc de masă unul special. Este nevoie de multă carismă și pregătire psihică, pentru a putea face față la o masă de poker. Evident norocul nu poate lipsi..

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Top scene Poker în filme”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult succes!”

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash