Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ceasuri de lux Breitling și alte premii de top în campania Vlad Cazino – toamna 2023

Campanie ceasuri de lux la Vlad Cazino

Distracția la sloturi, bingo și jocuri de live casino vine cu extra beneficii la Vlad Cazino, în perioada 18 septembrie – 3 decembrie 2023. Cazinoul online cu brand inspirat din legendele cu vampiri asociate cu zona Transilvaniei din România a lansat o nouă campanie cu premii impresionante, marcate de originalitatea alegerii, dar și de valoarea ridicată a acestora.

Astfel, în fiecare săptămână, prin tragere la sorți se vor acorda inclusiv câte un ceas de la prestigioasă marcă elvețiană Breitling, ceasuri de lux cu valoare de 5000 de euro fiecare. Multe alte premii așteaptă să fie acordate prin tragere la sorți.

Jocul responsabil, mereu în centrul atenției

Vlad Cazino a împlinit de curând 5 ani, aniversarea fiind sărbătorită într-un mod inedit: prin promovarea jocului responsabil – element de bază în filosofia de brand. Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea, persoane foarte apreciate în sectorul divertismentului din România, sunt vedetele care transmit mai departe mesajele Vlad Cazino în favoarea distracției echilibrate.

Jocul responsabil este vizat și în actuala promoție cu premii, organizatorii punctând faptul că o astfel de atitudine este mereu alegerea ideală pentru experiențe plăcute la jocuri de noroc. Promisiunea campaniei: divertisment de calitate cu o mare varietate de opțiuni pe vladcazino.ro, dar și cu extra beneficii – șanse la surprize plăcute, extra câștiguri prin prisma unor premii acordate prin tragere la sorți.

Cum se pot câștiga ceasurile de lux cu Vlad Cazino

Mecanismul campaniei Vlad Cazino cu ceasuri de lux Breitling este foarte simplu: orice pasionat de jocuri de noroc, client nou sau existent al platformei licențiate local vladcazino.ro, poate opta pentru participare; ulterior, dacă joacă de minim 50 RON la orice slot, în cazinoul live sau la bingo, va primi un tichet pentru extragerea cu premii aferentă săptămânii respective. Se pot acumula oricât de multe tichete, în fiecare săptămână de campanie, pentru mai multe șanse la tragerile la sorți.

Dacă, în trecut, jucătorii au câștigat cu Vlad Cazino vacanțe all-inclusive, gadgeturi de ultimă generație, mașini sport sau chiar lingouri de aur, iată că și acum luxul este în prim-plan. Se pot câștiga premii exclusiviste – ceasuri de lux Breitling, dar și ceasuri Garmin sau Fitbit, premii de până la 1.000 RON bani extra și rotiri cadou la Wild Chapo 2.

Iată ce premii VLADtastice sunt promise a fi acordate la fiecare extragere săptămânală: un ceas Breitling, un ceas Garmin, un ceas Fitbit, 10 premii a câte 1.000 RON bani extra, 15 premii a câte 500 RON bani extra, 10 premii a câte 250 RON bani extra, 20 de premii a câte 250 RON bani extra, 30 de premii a câte 100 de rotiri la Wild Chapo 2.

Extragerile vor avea loc în următoarele date:

 • 25 septembrie
 • 2 octombrie
 • 9 octombrie
 • 16 octombrie
 • 23 octombrie
 • 30 octombrie
 • 6 noiembrie
 • 13 noiembrie
 • 20 noiembrie
 • 27 noiembrie
 • 4 decembrie

Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii. Vlad Cazino este parte din Kindred Group, operator internațional de jocuri de noroc online cu 26 de ani de experiență, prezent în România inclusiv cu un alt popular brand de cazino online și pariuri sportive, Unibet.

Kindred Group implementează o strategie amplă în favoarea jocului responsabil pe toate piețele pe care operează, deci și în țara noastră. Sub motto-ul „Împreună spre zero”, grupul Kindred și-a asumat misiunea de a atinge în viitorul apropiat obiectivul de a reduce la zero încasările provenite de la jucătorii cu risc. Punând mereu în centrul atenției jucătorii, operatorul folosește tehnologie de ultimă generație, dar și alte mecanisme urmărite activ de o echipă specializată.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT