Free cookie consent management tool by TermsFeedParteneriat între Vlad Cazino și Micutzu

Parteneriat între Vlad Cazino și Micutzu

Nu este pentru prima oară când Vlad Cazino stabilește un parteneriat cu o celebritate din România. În vara anului 2020, acest operator online a inițiat o campanie foarte interesantă cu Cătălin Bordea – celebrul comediant.

De această dată, Vlad Cazino l-a desemnat pe Micutzu – un alt membru al industriei de stand-up românesc – drept ambasador.

Parteneriat între Vlad Cazino și Micutzu

Din câte se pare, publicul român savurează această latură a divertismentului. Tocmai de aceea, Vlad Cazino a decis să facă un nou pas și să le aducă un motiv de bucurie clienților. În 2021, operaotrul online a demarat un proiect împreuna cu Global Headliners.

Această agenție de stand-up comedy de pe teritoriul țării noastre a fost fondată de personaje cunoscute publicului românesc:

  • Micutzu (Cosmin Nedelcu)
  • Matei Dima
  • Lucian Ștefan
  • Călin Crețu
Celebrul personaj Vlad, alături de Micutzu
Celebrul personaj Vlad, alături de Micutzu

După cum puteți observa, Micutzu a făcut deja cunostință cu Vlad – personajul principal al operatorului online. Cei doi au un scop comun, acela de a promova divertismentul din România, prin diferite proiecte menite să atragă publicul. De asemenea, atât Global Headliners, cât și Vlad Cazino își propun să dea o mână de ajutor tinerelor talente din această industrie.

Ce proiecte ne propun Micutzu și Vlad Cazino?

Micutzu reprezintă un nume de top în industria stand-up-ului românesc. Născut pe 22 Iulie 1986 – Cosmin Nedelcu a avut prima incursiune serioasă în cinematografie – în 2009. De atunci a apărut în ecranizări precum Petrecere Privată (2016), Faci sau taci (2019) sau 5Gang: Un altfel de crăciun (2019).

Cu ocazia acestui nou parteneriat, Vlad Cazino își dorește să evolueze în sfera gamblingului online, iar vampirul Vlad se pregătește să își facă apariția și în lumea reală. Cosmin Nedelcu se bucură de o expunere largă pe platformele de Social Media, fapt pentru care acest parteneriat între Vlad Cazino și Micutzu va contribui decisiv la îmbuntățirea serviciilor oferite de acest operator online.

Vlad, alături de Micutzu și Bordea!
Vlad, alături de Micutzu și Bordea!

Cine este Vlad Cazino?

Vlad Cazino este parte componentă a Kindred Group, operatorul online luând naștere în Februarie 2018. Publicul din România a fost atras printre altele și de personajul principal – simpaticul vampir cu origini în Transilvania.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Bonusul de depunere la Vlad Cazino este unul foarte atractiv, de 100% până la 999 RON. De asemenea se acordă 101 Rotiri Gratuite la Shining Crown.

Câștigurile și numărul de clienți activi au continuat să crească, fapt pentru care în 2021 amatorii jocurilor de noroc se pot bucura de noi surprize din partea Vlad Cazino!

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Parteneriat între Vlad Cazino și Micutzu”, nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash