Free cookie consent management tool by TermsFeedVlad vs Bordea – Stand Up Comedy

Vlad vs Bordea – Stand Up Comedy

Ce au în comun Stand Up Comedy-ul și jocurile ca la păcănele? Vlad Cazino are răspunsul perfect pentru această întrebare. Celebrul operator online din România a avut o inițiativă excelentă, prin care a încercat sa ofere o porție de divertisment.

Vlad vs Bordea – Stand Up Comedy

Cătălin Bordea este de ceva timp o figură importantă pentru imaginea Vlad Cazino. Acesta s-a împrietenit cu celebrul vampir al operatorului online, iar cei doi sunt gata de o luptă specială. Vlad este un personaj carismatic, ce reprezintă imaginea Vlad Cazino. Acesta a decis să între ”în ring” cu Bordea, un personaj celebrul din lumea Stand Up Comedy. Doar că de această dată rolurile se vor schimba puțin. Până în acest moment, Cătălin era cel ce pătrundea în lumea animată a lui Vlad. De această dată însă, acesta apare în carne și oase, iar Vlad este cel care încearcă să se adapteze oamenilor.

”Bordea şi Vlad se atacă în scene de ironie , fac haz unul de altul, fără menajamente, exact aşa cum se întâmplă în Roast Battle – cu care publicul din România este tot mai obişnuit pe internet. Dacă mai întâi fanii divertismentului au fost surpinşi să îl vadă pe Cătălin Bordea păşind în categoria ilustraţiilor amuzante, acum este rândul vampirului Vlad să provoace surpriza şi să facă un pas în stand-up comedy la cel mai înalt nivel. Un pas mic pentru un vampir, un pas uriaș pentru comedia românească, ce experimentează un nou tip de show, cu real versus animat, dar cu umor 100%” – au declarat oficialii Vlad Cazino.

În cazul în care publicul va primi cu entuziasm acest nou proiect, e posibil să vedem și alte versiuni din aceste dueluri. Mai sus puteți vedea o mică mostră din ”lupta” lui Cătălin Bordea cu Vlad.

Cine este Vlad Cazino?

Vlad Cazino a apărut pe piață în 2018, făcând parte din Kindred Group. Printre motivele succesului acest operator online se numără și tematica, fiind singurul ce prezintă o atmosferă inspirată din mitologia românească. Principalul personaj este simpaticul vampir Vlad, care te ghidează către câștiguri fabuloase.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Există un bonus de Bun Venit de care poți profita. Vlad Cazino oferă atât sume de bani, cât și Rotiri Gratuite, după cum urmează:

  • Bonus 100% pana la 999 RON
  • 101 rotiri gratuite la Shining Crown
  • 5 tichete X 1 euro la Jackpot Poker

În prezent, cazinoul online Vlad oferă peste 200 de sloturi online. Acestora li se alătură 5 mese de ruletă, 1 masă de blackjack sau 13 jocuri de masă clasice.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Vlad vs Bordea – Stand Up Comedy”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash