Free cookie consent management tool by TermsFeed

100 de rotiri gratuite fara rulaj la Bonanza

Rotirile gratuite si meciurile de la cupa Mondiala din Qatar merg mana in mana. Trebuie sa spun ca mie unul mi-a placut la maxim ofertele care le-am avut disponibile la cateva cazinouri de top din Romania.

Betano, mai nou si partener regional al FIFA, are pe toata durata cupei Mondiale o oferta foarte buna: Calendarul de Mondial, unde gasesti intr-un singur loc multe misiuni in care poti castiga rotiri gratuite si bonusuri fara depunere.

Misiunea de astazi iti va aduce 100 de rotiri la Sweet Bonanza Betano, este foarte simpa si trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos:

100 rotiri gratuite la Betano
cum sa iei rotiri gratuite la Betano

  • Odata intrat in calendar, deschide misiunea si cauta butonul participa si apasa-l. Astfel te-ai asigurat ca ai activat oferta cu rotirile gratutie. Daca nu gasesti sectiunea de Calendar de Mondial, da click pe acest link si te va duce direct acolo.
misiuni cu bonusuri la betano
misiunea activata pentru rotirile gratuite

  • Indeplineste cerintele misiunii: joaca un bilet la pariuri de min. 50 de lei pe ultimele 2 meciuri ale zilei la Mondial. Eu am ales 2 solisti : victorie Brazilia, victorie Portugalia, pentru o cota 3:00.
bilet pariuri le betano
Biletul Jucat pentru rotirile gratuite

In concluzie, daca vrei sa pariezi oricum la mondial, atunci trebuie sa activezi aceasta misiune. Valoarea ei este de 20 de lei ( 100 de rotiri X 0.20) la jocul Sweet Bonanza, varianta exclusiva Betano, pentru ca bonusurile primite sunt fara rulaj. Spor la castiguri si vizionare placuta la meciuri!

>>> CLICK AICI PENTRU SI ACTIVEAZA MISIUNEA <<<

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT