Free cookie consent management tool by TermsFeedCum poti sa iei 50 de rotiri cash in fiecare zi?

Cum poti sa iei 50 de rotiri cash in fiecare zi?

Asa cum va spuneam si in postarile trecute, in fiecare zi este cate o misiune in calendarul de mondial de la Betano. Puteti vedea misiunea accesand acest link.

Pentru azi, 26.11.2022 misiunea este una pe placul meu: mereu am iubit pariurile pe marcatori la meciurile tari. Bine, nu prea imi ies, dat tot distractive sunt.

Tot ce trebuie sa faci astazi pentru a incasa 50 de rotiri gratuite si fara depunere la Shining Crown este sa plasezi un pariu pe „marcator oricand” la oricare dintre meciurile de azi. Eu am ales Mbappe in meciul Franta – Danemarca

killian mbappe marcheaza cu Danemarca

Imediat dupa ce ai plasat pariul, apare si confirmarea startului misiunii:

rotiri gratuite la betano

Imediat dupa ce pariul s-a stablilit, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in joc si sa acceptati rotirile gratuite. Castigurile sunt cash, deci pot fi folosite la orice, inclusiv la realizarea celorlate misiuni. Daca completezi toate misiunile, la final primesti 600 lei cash!

CLICK AICI PENTRU MISIUNE!

UPDATE: Oferta de ieri a fost schimbata cu una noua: 100 de rotiri cash la Shining Crown, pentru care trebuie sa indepliniti misiunea de astazi. Misiunea consta in a juca un bilet la pariuri (sau mai multe) cu o miza totala de 80 de lei, cu minim 2 meciuri de la Cupa Mondiala.

CLICK AICI PENTRU MISIUNE!

Rotirile gratis, care nu au rulaj sunt cele mai cautate de jucatorii la slotourile online. Jocul Sweet Bonanza este si el in topu celor mai jucate pacanele ( in toate variantele)

Astazi ai sansa sa iei 100 de rotiri cash la Betano Bonanza, daca indeplinesti Misiunea de Mondial de la Betano. Click aici pentru linkul direct al provocarii.

Pe scurt trebuie sa plasezi un bilet la pariuri de 40 de lei, cu cel putin 2 evenimente si care sa contina un meci de la Campionatul Mondial. Cota biletului trebuie sa fie cel putin 1.90

Dupa stabilirea rezultatului, automat primesti rotirile cash: 100 de rotiri gratuite, fara rulaj, fara alte conditii!

100 de rotiri gratuite la betano

CLICK AICI PENTRU A ACTIVA MISIUNEA!

Cum toata lumea e fan fotbal zilele acestea si cum orice meci e mai frumos daca si pariezi ceva pe el, atunci aceasta este ocazia perfecta sa incasezi si un extra bonus pentru pacanele.

Despre Betano nu trebuie sa spunem prea multe lucruri: este unul dintre cele mai mari cazinouri din Romania, dar cu crestere mare si la nivel international. Recent a devenit suporter oficial al Cupei Mondiale in Europa. La nivel personal mi se pare locul ideea de distractie online: cazino live, pacanele, ruleta, blackjack. Marele plus este ca sunt foarte foarte multe oferte pentru jucatori.

Spor sa aveti si multe misiuni cu succes!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT