Free cookie consent management tool by TermsFeedUn loz razuibil GRATUIT - pentru toata lumea!

Un loz razuibil GRATUIT – pentru toata lumea!

Daca sunteti pasionati de jocul de bingo sau de mini sloturile prezente in lobby-urile de bingo atunci trebuie neaparat sa nu ratati aceasta oferta de la Unibet. Puteti primi in fiecare saptamana un loz razuibil cu premii interesante, iar cel mai bun lucru este ca se oferta gratuit, fara depunere atat la conturile noi cat si la conturile vechi.

Ce trebuie sa faceti pentru a primi un loz gratuit?

Pentru inceput aveti nevoie de un cont Unibet, daca inca nu aveti unul atunci DATI UN CLICK AICI si deschideti gratuit unul. Pont: daca efectuati si o depunere atunci beneficiati si de un bonus atractiv de bun venit!

Apoi, localizati sectiunea de BINGO, daca nu va descurcati DATI UN CLICK AICI si veti fi directionati catre looby-ul de bino

Dati click pe unul dintre jocuri si verificati in partea stanga-sus la mesaje, deschideti si acceptati lozul (vezi foto mai jos).

bingo la unibet - tichete razuibile gratis

Razuiti si vedeti ce ati castigat: daca aveti 3 simboluri identice ati castigat, orice alta combinatie inseamna ca lozul este necastigator.

PONT2: Aceeasi oferta este valabila si la VLAD CAZINO, tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont si sa repetati pasii de mai sus. Linkul pentru inscriere la VladCazino este acesta: https://cazino365.ro/links/vlad

tickete gratis bino vladcazino
REVENDICA LOZUL GRATIS
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash