Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online Crystal Hot 80 - Cazino365
Pacanele online Crystal Hot 80
5.0

Pacanele online Crystal Hot 80

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Fazi77777/ Fructe30 aprilie 202096.6%NUNUDA1.000 x

Castiga pana la 1.000 X miza totala pe rotire la pacanele online Crystal Hot 80! Este un slot Fazi, dezvoltat pe o grila cu 4 randuri X 5 role, unde te bucuri de 80 de moduri de a castiga. Design-ul este retro, simbolurile sunt viu colorate, in timp ce pariurile sunt accesibile pentru orice buzunar. Aici, poti juca la dublaj sau poti spera la un jackpot de valori uriase. RTP-ul este bun, volatilitatea este medie, ceea ce face ca premiile sa vina destul de des. Incearca pacanele online Crystal Hot 80 pe site-ul nostru!

Simboluri – Pacanele online Crystal Hot 80

Crystal Hot 80 te intampina cu multe simboluri cu fructe. Pe role vei gasi Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Pepeni si Struguri. Septarii au rol de Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, in afara de Scatter – apare sub forma unei Stea (nu activeaza bonusuri cu rotiri gratuite, dar ofera premii consistente).

Reguli de joc si gameplay

Crystal Hot 80 este un slot online simplu, asezat pe o grila de joc simpla, cu linii de plata fixe. Poti invarti manual rolele, apasand butonul verde pentru „Start” sau sa optezi pentru un joc automat. Miza pe rotire poate fi setata din pictogramele plus si minus. Este nevoie de 3 simboluri pentru a realiza un castig, insa toate premiile sunt acordate de la stanga la dreapta. Exista si un buton pentru a reda in mod automat slotul. Pentru alte informatii cu privire la tabelul de plati si bonusuri click pe „i”.

Bonusuri – Pacanele online Crystal Hot 80

Simbolul Scatter nu activeaza bonusuri cu rotiri gratuite, dar formeaza combinatii castigatoare de oriunde s-ar afla pe role (nu trebuie sa aterizeze pe role adiacente) – 3, 4 sau 5 ofera 5x, 20x sau 500x valoarea pariului total.

Joc ca la aparate cu dublaj 

– Este un joc de noroc 50/50, unde dupa un combo castigator, poti alege sa joci la dublaj. Trebuie sa ghicesti ce culoare are cartea intoarsa cu fata in jos (Rosu/Negru), iar daca ai ghicit poti intoarce alta carte sau poti colecta castigul. In schimb, daca nu ai ales corect, pierzi ce ai castigat.

Jackpot se activeaza aleatoriu, in functie de noroc, insa sanse mai mari exista daca joci pe mize mai mari. Exista 3 jackpot-uri de castigat: Diamond, Platinum si Gold.

Cum castigi la pacanele online Crystal Hot 80?

Cu atat de multe linii de plata (80), se castiga des la pacanele online Crystal hot 80. O combinatie castigatoare se formeaza atunci cand minim 3 simboluri de acelasi fel aterizeaza de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu primul tambur. Premiile cele mai mici vin de la simboluri Cirese, Lamai si Portocale, in timp ce Strugurii ofera plati mai ridicate. Wild-ul are cea mai mare valoare – 5 de un fel acorda de 12.5 de ori pariul total.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

  • 5 x Struguri = 5 x miza
  • 5 x Pepeni = 2.5 x miza
  • 5 x Prune = 2.5 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Portocale = 1.25 x miza

Crystal Hot 80 pe mobil

Crystal Hot 80 este un joc de pacanele, care se poate testa pe versiunea desktop (laptop/PC), dar este disponibil si intr-o versiune pe mobil. Te poti bucura de joc si de pe un telefon mobil sau tableta Android / iOS. Astfel poti incerca jocul de pacanele de oriunde te-ai afla, chiar si din mers.

Pacanele online Crystal Hot 80 – Pareri

Crystal Hot 80 este un joc ca la aparate bun pentru rulaj, deoarece se formeaza des combinatii castigatoare. In schimb, daca speri la un premiu mare, afla ca nu este cazul – recompensele sunt de cele mai multe ori de valoare mica. Daca esti un fan pacanele cu dublaj sau iti plac simbolurile cu Cirese, Septari sau Pepeni, atunci acesta poate fi un slot potrivit pentru tine. Joaca gratis aparate Fazi pe pagina noastra!