Free cookie consent management tool by TermsFeedJocul ca la aparate Fruity Hot - Cazino365
Jocul ca la aparate Fruity Hot
5.0

Jocul ca la aparate Fruity Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Fazi77777/ Fructe10 decembrie 202196%NUNUDA2.000 x

Castiga pana la 2.000 X miza totala pe rotire la jocul ca la aparate Fruity Hot! Este un slot dezvoltat de Fazi in decembrie 2021 pe o grila cu 3 randuri X 5 role si 20 de linii de plata reglabile, unde te bucuri de celebrele simboluri cu fructe, cum ar fi Cirese, Pepeni, Prune sau Septari. Este un slot cu dublaj, jackpot și wild-uri. RTP-ul este excelent, peste media de piață, de 96%, volatilitatea este ridicata, in timp ce pariurile sunt accesibile. Joaca gratis Fruity Hot chiar acum pe site-ul nostru!

Jocul ca la aparate Fruity Hot

Simboluri – Jocul ca la aparate Fruity Hot

Asa cum sugereaza si numele, Fruity Hot este un joc de pacanele cu fructe. Astfel, pe grila vei gasi simboluri cu Portocale, Lamai, Cirese, Prune sau Pepeni. Exista si simboluri Clopotei sau Septari – joaca rol de Wild. Simbol Stea este Scatter, insa nu activeaza rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

La pacanele Fruity Hot exista linii de plata ajustabile (click pe -/+) si grila standard, deci tot ce trebuie sa facem prima data este sa setam miza din butoanele plus si minus aflate in partea stanga a ecranului. Poti incepe prin butonul “Start” sau poti utiliza si o functie de redare automata, de pana la un numar infinit de rotiri. Aterizarea a trei sau mai multe simboluri identice pe aceeasi linie de plata formeaza un castig. Toate platile se fac de la stanga la dreapta, incepand cu primul tambur. Simplu, nu?

Functii speciale – Jocul ca la aparate Fruity Hot

Wild-ul le substituie pe toate celelalte, in afara Scatter-ului. De asemenea, ofera si cele mai mari castiguri – 3, 4 sau 5 pe o linie de plata activa acorda  2x, 20x sau 50x miza totala.

Poti sa joci la dublaj, o functie de noroc optionala. Aici, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi ce culoare are cartea – Rosu/Negru. Daca ai ghicit, poti intoarce alta carte sau poti revendica premiul total. Totusi, daca selectia ta nu este corecta, pierzi suma riscata la jocul de noroc, deci practica un joc responsabil.

La pacanele Fruity Hot poti castiga si un Jackpot. Cu cat miza este mai mare, cu atat exista sanse mari sa il incasezi, asta pentru ca o partea din pariul per rotire se distribuie jackpot-urilor.

Cum castigi la pacanele Fruity Hot?

Un combo castigator se obtine de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu primul tambur. Ai nevoie de cel putin 3 simboluri potrivite pentru a forma o combinatie castigatoare asezate pe o linie de plata, dar cu 5 de un fel vei revendica recompense mai mari – Septarii sunt Wild si au cea mai mare valoare. Excepție de la aceste reguli o face simbolul Scatter (Stea) – nu activeaza rotiri gratuite, dar 3, 4 sau 5 oriunde pe role aduce un castig de 5x, 20x sau 500x miza totala.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

·        5 x Septari = 50 x miza

·        5 x Clopotei = 20 x miza

·        5 x Pepeni = 10 x miza

·        5 x Prune = 10 x miza

·        5 x Cirese = 5 x miza

·        5 x Lamai = 5 x miza

·        5 x Portocale = 5 x miza

Jocul ca la aparate Fruity Hot

Jocul ca la aparate Fruity Hot pe mobil

Poti incerca jocul de pacanele Fruity Hot de la providerul Fazi si pe dispozitivele mobile. Nu este necesar sa descarci niciun fisier, slotul se deschide direct in browser pe mobil sau din aplicatiile mobile corespunzatoare unui cazino online. Fie ca il testezi de pe un smarphone sau o tableta Android sau iOS, grafica simpla si gameplay-ul usor de controlat raman la fel ca pe versiunea desktop. Daca ti-a placut acest slot oferit de producatorul Fazi, cu siguranta vei aprecia si urmatoarele titluri de jocuri: Seven Classic Slot, Wizard.

Verdict

Nu sunt foarte multe de spus despre jocul de pacanele Fruity Hot. Este un slot retro, simplu, fara multe functii bonus, iar cele prezente sunt comune. Jocul se bazeaza mai multe pe Wild-uri, simbolurile cu fructe si dublaj. Deci, daca esti fan al acestor caracteristici, poti testa pacanele gratis Fruity Hot pe pagina noastra.

Pot juca Fruity Hot pe dispozitive mobile?

Da, jocul Fruity Hot este optimizat pentru a fi jucat pe dispozitive mobile, inclusiv pe telefoane și tablete care rulează pe sisteme de operare populare, cum ar fi iOS și Android.

Care este rata de plată a jocului Fruity Hot?

Rata de plată teoretică (RTP) a jocului Fruity Hot poate varia în funcție de cazinoul online, dar de obicei se situează în jurul valorii de 95-96%.

Care sunt simbolurile cu valoare ridicată în acest joc?

Simbolurile cu valoare ridicată în jocul Fruity Hot includ fructe clasice precum prune, pepeni, lămâi; dar și clopoței și șeptari.