Free cookie consent management tool by TermsFeedJoc de cazino gratis Hot Stars - Cazino365
Joc de cazino gratis Hot Stars
5.0

Joc de cazino gratis Hot Stars

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Fazi77777/ Fructe10 ianuarie 201895.5%NUNUDA1.000 x

Cauta pasarea Phoenix si obtine 3 role complet Wild pentru premii de pana la 1.000 X miza totala pe rotire la pacanele Hot Stars! Acest slot Fazi este o copie a celebrului joc ca la aparate Extra Stars de la Amusnet (EGT), cu simboluri fructe si septari. Grila este standard, cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata reglabile, unde poti activa bonusuri cu rotiri gratuite, poti juca la dublaj sau poti castiga jackpot-ul. Incearca si tu acest joc de cazino gratis Hot Stars pe pagina noastra!

Simboluri

Hot Stars este un joc de pacanele cu fructe. Pe matrice vei gasi simboluri cu Cirese, Lamai, Portocale sau Prune. De asemenea, ve intalni simboluri BAR, Clopotei si Stea. Nu lipsesc Septarii, dar nici Wild-urile – este reprezentat de pasarea Phoenix (le inlocuieste pe toate celelalte si activeaza bonusuri cu spinuri gratis).

Reguli de joc si gameplay – Joc de cazino gratis Hot Stars

La pacanele Hot Stars exista linii de plata ajustabile (click pe -/+) si matrice comuna 3×5. Urmeaza sa setam miza din butoanele plus si minus aflate in partea stanga a ecranului. Poti incepe prin butonul “Start” sau poti utiliza si o functie de redare automata, de pana la un numar infinit de rotiri. Aterizarea a trei sau mai multe simboluri identice pe aceeasi linie de plata formeaza un combo castigator (platile vin din ambele sensuri).

Bonusuri – Joc de cazino gratis Hot Stars

Atunci cand se formeaza un castig, iti poti dubla premiul prin functia de dublaj – pentru a dubla un premiu, trebuie sa ghicesti ce culoare are cartea intoarsa cu fata in jos (rosu/negru). Daca ai ghicit, poti incasa premiul total sau poti continua la jocul de noroc, dar nu uita ca prima selectie gresita duce la pierderea castigului obtinut.

De fiecare data simbolul Wild aterizeaza pe rolele 2, 3 sau 4, acesta se extinde complet pe tamburi si se acorda o re-rotire. Apoi, Wild-ul ramane blocat in pozitie, cu sansa ca pe alt tambur sa cada alt Wild – poti avea pana la 3 role complet Wild.

La pacanele Hot Stars se poate activa un Jackpot –  Gold, Diamond sau Platinum. Se activeaza in mod aleatoriu, insa sanse mai mari exista atunci cand miza este una mai mare.

Cum castigi la pacanele online Hot Stars?

Castigi atunci cand minim 3 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe o linie de plata activa asezate atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga, incepand cu tamburul din exterior. Premii mai mari vin pentru 5 x simbol, in special pentru Septari. Wild-ul te va ajuta sa obtii mai des combinatii castigatoare, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte si, de asemenea, activeaza bonusuri. Daca o plata este prea mica, poti juca la dublaj, o functie de risc, dar buna pentru ridica valoarea premiilor.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

·        5 x Septari = 100 x miza

·        5 x Stea = 50 x miza

·        5 x BAR = 20 x miza

·        5 x Clopotei = 20 x miza

·        5 x Prune, Portocale = 15 x miza

·        5 x Cirese, Lamai = 10 x miza

Joc de cazino gratis Hot Stars pe mobil

Poti descoperi simbolurile cu fructe si de pe dispozitivele mobile. Slotul se deschide direct in browser pe mobil sau din aplicatia de mobil a unui cazino online ce are slotul Hot Stars. Fie ca il incerci de pe un smarphone sau o tableta Android sau iOS, grafica simpla si gameplay-ul usor de controlat raman la fel ca pe un laptop sau PC. Daca ti-a placut acest slot de la producatorul Fazi cu siguranta vei aprecia si urmatorele titluri de jocuri online: Lucky Twister, Pyramid.

Pareri – Joc de cazino gratis Hot Stars

Hot Stars este un joc de pacanele cu fructe si septari, asemanator ca bonusuri cu slotul Extra Stars de la EGT – exista respin cu wild-uri expandabile, dublaj si jackpot. Deci, daca esti fan jocuri ca la aparate 77777, acesta este un slot potrivit pentru tine. Il poti testa gratis pe pagina noastra, alaturi de alte multe pacanele Fazi, inaine de a juca pe bani reali intr-un cazino online licentiat ONJN.

Ce este jocul Hot Stars de la Fazi?

Hot Stars este un joc de sloturi online dezvoltat de Fazi, care oferă o tematică clasică cu simboluri de fructe și stele scânteietoare.

Ce caracteristici speciale oferă jocul Hot Stars?

Jocul Hot Stars se concentrează pe caracteristicile clasice ale sloturilor, oferind o experiență simplă și rapidă de joc, fără caracteristici speciale sau rotiri gratuite.

Pot juca Hot Stars pe dispozitive mobile?

Da, jocul Hot Stars este optimizat pentru a fi jucat pe dispozitive mobile, inclusiv pe telefoane și tablete care rulează pe sisteme de operare populare, cum ar fi iOS și Android.