Free cookie consent management tool by TermsFeedAparate online Retro 7 HOT - Cazino365
Aparate online Retro 7 HOT
5.0

Aparate online Retro 7 HOT

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Fazi77777/ Fructe1 iulie 201995.5%NUNUDA60 x

Iti place sa joci pacanele 77777? Incearca aparate online Retro 7 HOT si bucura-te de o sesiune in stil Las Vegas! Pe grila cu 3 role x 3 randuri vei gasi simboluri cu Cirese, Pepeni, Portocale sau Septari. Exista 5 linii de plata fixe, RTP variabil, iar volatilitatea este medie – exista un echilibru intre premiile mici si mari.

Este un slot Fazi, dezvoltat in 2019 in jurul uneia dintre cele mai populare teme la pacanele: fructe si septari. Incearca-l si tu!

Simboluri – Aparate online Retro 7 HOT

9 simboluri formeaza grila de joc a slotului Retro 7 HOT. Simbolurile de valoare mica sunt Cirese, Portocale, Lamai si Prune (platesc la fel), in timp ce Strugurii si Pepenii ofera recompense mai mari. Ca premii, urmeaza simbolurile Clopotei si Stea, in timp ce Septarii formeaza cele mai mari castiguri. Nu exista Wild-uri sau Scattere.

Reguli de joc si gameplay

Retro 7 HOT este un slot cu 5 linii de plata fixe, 3 role si 3 randuri, oferind jucatorilor de cazino online posibilitatea de a paria intre 0.10 RON si 200 RON pe rotire. Inainte de a incepe, alege pariul din butonul +/-, iar apoi selecteaza miza potrivita bugetului tau printr-un simplu click. Verifica tabelul de plati si vezi valoarea fiecarui simbol sau modul de declansare al functiilor bonus, facand click pe “i”. Toate premiile se formeaza cu prima rola si se plateste de la stanga la dreapta pe role consecutive – este nevoie de 3 simboluri identice pentru a realiza o victorie.

Aparate online Retro 7 HOT

Aparate online Retro 7 HOT – Functii BONUS

Exista o functie de dublaj, cu ajutorul careia dublezi fiecare castig per rotire, asta daca esti destul de inspirat. Aici, poti obtine castiguri suplimentare, daca ghicesti culoarea cartii – rosu/negru. In cazul in care selectia este gresita, pierzi suma riscata la jocul de noroc.

Cea mai atractiva functie la pacanele Fazi este Jackpot. Poti castiga unul din cele 3 jackpot-uri progresive din jocul de baza, ele fiind declansate in mod aleatoriu (cu cat miza este mai mare, cu atat sansele cresc).

Cum castigi la aparate online Retro 7 HOT?

Exista doar 5 linii de plata, astfel ca premiile nu se formeaza foarte des, insa valoarea simbolurilor este destul de mare – Septarii platesc cel mai bine, in timp ce Ciresele ofera recompense mai mici. Pentru a forma un combo castigator, ai nevoie de 3 simboluri de acelasi fel asezate pe o linie de plata activa, incepand cu primul tambur. Nu exista Wild-uri, bonusuri sau alte caracteristici bonus – singura functie care poate compensa valoarea premiile este Gamble, insa iti asumi un risc daca alegi sa o folosesti – practica mereu un joc responsabil!

Tabel de plata – Aparate online Retro 7 HOT

  • 3 x Septari = 60 x miza
  • 3 x Stea = 40 x miza
  • 3 x Clopotei = 20 x miza
  • 3 x Pepeni = 16 x miza
  • 3 x Struguri = 16 x miza
  • 3 x Prune = 8 x miza
  • 3 x Lamai = 8 x miza
  • 3 x Portocale = 8 x miza
  • 3 x Cirese = 8 x miza

Sloturi pe mobil

Retro 7 HOT de la producatorul de jocuri Fazi foloseste tehnologia HTML5, astfel incat slotul sa poata fi incercat si pe dispozitivele mobile Android, iOS sau Windows. Grafica ramane aceeasi, iar gameplay-ul este perfect pentru ecranele mai mici ale dispozitivului tau. Faptul ca se misca fluid, fara intreruperi, este un alt plus pentru acest provider.

Verdict – Aparate online Retro 7 HOT

Daca iti place sa joci pacanele cu septari, atunci Retro 7 HOT este pentru tine. Este un slot simplu, fara bonusuri cu rotiri gratuite, in care toata actiunea are loc in jocul de baza. Aici, poti juca la dublaj sau poti spera la premiul cel mare (jackpot). Daca iti plac aceste jocuri ca la aparate cu fructe si septari, pe site-ul nostru gasesti o multime astfel de sloturi, pe care le poti testa gratis, fara sa risti nimic din buzunarul tau.

Care este simbolul cel mai valoros din jocul Retro 7 HOT?

Simbolul cel mai valoros în jocul Retro 7 HOT este 7-ul roșu.

Care este numărul maxim de linii de plată în jocul Retro 7 HOT?

Jocul Retro 7 HOT oferă cinci linii de plată.

Există o versiune mobilă a jocului Retro 7 HOT?

Da, multe cazinouri online oferă o versiune mobilă a jocului Retro 7 HOT, astfel încât să poți juca de pe dispozitivele tale mobile.