Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele cu septari Sync Spin - Cazino365
Pacanele cu septari Sync Spin
5.0

Pacanele cu septari Sync Spin

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Synot7777722 aprilie 202088,06% - 97,99%NUNUDA2.160 x

Vrei sa incerci pacanele cu septari Sync Spin? Joca gratis pe pagina noastra si poti castiga peste 2.000 X miza totala pe rotire! Este un slot de la Synot, cu 5 role X 3 randuri si pana la 243 linii de plata castigatoare. Pe matrice vei gasi simboluri cu Cirese, Pepeni, Struguri sau Septari, asezate in stil retro.

Pacanele cu septari Sync Spin

RTP-ul (rata de castig) poate ajunge pana la 96.11%, volatilitatea este medie, in timp ce pariurile sunt accesibile. Joaca si poti obtine un “tablou” cu Septari!

Simboluri

Sync Spin este un joc de pacanele cu 12 simboluri. Exista simboluri cu fructe: Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Struguri si Pepeni. De asemenea, pe role vei gasi Diamante, Stele, Clopotei, Trifoi cu patru foi si Septari. Nu exista Scatter, dar te bucuri de Wild-uri – apar doar pe tamburii 2, 3, 4 si 5.

Reguli de joc si gameplay

Dupa ce jocul s-a incarcat, ar trebui sa iti alegi miza pe rotire, folosind pictogramele plus si minus din butonul “PARIU IN LEI”. Poti opta si pentru pariul maxim prin optinunea “BET MAX”. Apoi, poti invarti rolele in mod manual sau automat, facand click pe butonul de “AUTOPLAY” din dreapta jos si se va roti pana la 1.000 de ori sau pana cand decizi tu. In cele din urma, ar trebui sa arunci o privire peste regulile jocului de pacanele si tabelul de plata, facand click pe butonul  din stanga jos, cele trei linii – se vor deschide alte pictrograme, unde poti vedea ce poate sa iti ofere slotul. Pentru a castiga, trebuie sa potrivesti intre 3 si 5 simboluri de acelasi fel,  iar toate premiile sunt platite de la stanga la dreapta (doar cel mai mare castig pe o linie activa).

Caracteristici bonus

Synced Reels

La fiecare rotire, doua role adiacente arata acelasi simbol, cu sansa de a forma mai des combinatii castigatoare. Partea interesanta este ca in timpul unui spin, poti beneficia de pana la 5 role cu acelasi simbol, ceea ce poate duce la cateva premii consistente.

Pacanele cu septari Sync Spin

Joc ca la aparate cu dublaj

Orice castig poate fi jucat la dublaj. Este o functie optionala, iar daca alegi sa risti suma pariata, trebuie doar sa ghicesti ce culoare are cartea (Rosu/Negru). In caz ca ai ghicit, suma se dubleaza, dar daca ai gresit, pierzi castigul din acea rotire. Poti intoarce pana la 10 carti in limita unei sume de bani.

Cum castigi la Pacanele cu septari Sync Spin?

Cu 243 linii de plata la fiecare rotire, se castiga des la pacanele Sync Spin, insa valoarea premiilor per simbol nu este foarte mare. Cele mai bune castiguri vine de la Septari si Diamante, in timp ce simbolurile cu fructe platesc mai putin. Wild-ul nu vine cu o valoare anume, insa te va ajuta sa formezi mai multe premii, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte. Pentru a obtine o victorie, ai nevoie de minim 3 simboluri asezate pe o linie de plata activa, insa cu 5 x vei obtine recompense mai mari.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

  • 5 x Septari = 40 x miza
  • 5 x Diamant = 20 x miza
  • 5 x Stea = 16 x miza
  • 5 x Clopotei = 10 x miza
  • 5 x Trifoi cu patru foi = 10 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri, Prune = 1.6 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Portocale = 1 x miza
Pacanele cu septari Sync Spin

Sloturi pe mobil Sync Spin

Poti descoperi slotu din mers sau de oriunde te-ai afla, deoarece jocul este complet compatibil cu dispozitivul tau mobil Android sau iOS. Se potriveste perfect pe un ecran mai mic al unei tablete sau smartphone – simbolurile si butoanele de control se vad la fel de clar si raman la fel de usor de folosit ca pe versiunea desktop. Intra in atmosfera de la cel mai bun cazino online!

Pareri

Este un slot destinat celor care prefera sloturile simple, care nu vor sa se complice si carora le place sa joace pacanele cu fructe si septari. Este un joc bun pentru a rula un bonus, deoarece se formeaza des combinatii castigatoare. In schimb, daca speri la un premiu mai consistent, afla ca nu este cazul aici – pe pagina noastra gasesti multe jocuri ca la aparate cu fructe pe care le poti testa gratis!