Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Viva Fruit Vegas
Pacanele gratis: Viva Fruit Vegas
5.0

Pacanele gratis: Viva Fruit Vegas

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Viva Fruit Vegas

Viva Fruit Vegas te invita intr-o aventura retro, pe o grila de joc cu 5 role X 3 randuri si 10 linii de plata fixe! Este un slot dezvoltat de producatorul de jocuri Skywind in luna iulie a anului 2018, cu un RTP excelent, de 96.68% si o volatilitate medie. Aici ai sansa sa castigi un Jackpot sau un Bonus de valori foarte mari, dar si o multime de premii consistente la fiecare Spin! Afla mai multe detalii interesante in recenzia noastra completa!

Pacanele gratis: Viva Fruit Vegas
Viva Fruit Vegas – Un slot retro inedit

Simboluri

Grila de joc este compusa din 8 simboluri. Vei gasi simboluri carti de joc de valoare mica, cum sunt 8 si 9, dar si A, K, Q, J si 10, acestea fiind si cele care ofera castiguri mai mari. Partea interesanta ca pe cele din urma sunt atasate si simboluri cu fructe – Pepeni, Portocale, Lamai, Prune si Cirese. Septarii sunt Wild – le inlocuieste pe toate celelalte si ofera cele mai mare castiguri la pacanele pe internet Viva Fruit Vegas.

Reguli de joc si gameplay

Viva Fruit Vegas pacanele online vine cu 5 role, 4 randuri si 50 linii de plata fixe. In ceea ce priveste pariurile, vei putea plasa mize cuprinse 0.50 RON si 1.500 RON, pe care o vei putea seta din butoanele + si – aflate in patea stanga jos a ecranului. Dupa cum vei vedea, este un concep special pentru role mici, dar gameplay-ul ramane la fel de usor de controlat. Exista un buton pentru Autoplay si modul Turbo in partea dreap jos a grilei, aflate langa pictograma Spin (cea verde). Nu uita ca inainte de a incepe aventura, ar fi indicat sa verifici tabelul de plata si modul in care poti declansa functiile speciale.

Functii speciale

Viva Fruit Vegas este un joc inedit, deoarece il poti testa fara a avea sansa la Bonus, Jackpot sau Wild-uri, dar cu un pariu suplimentar, ai sansa la premii uriase.

Joc Bonus

Pentru a avea sansa la Bonus, trebuie ca pariul per rotire sa fie de minim 5 RON. Vei obsera in partea dreapta sus a ecranului ca se lumineaza, iar pentru a castiga un premiu de 5.000 de monede, trebuie sa obtii 5 role complete cu simbolul Wild (Septarii).

Jackpot

In primul rand, miza minima trebuie sa fie de 10 RON – vei vedea in partea stanga sus a ecranului ca se lumineaza. Apoi, trebuie ca intreaga matrice sa fie complet cu simbolui Wild, iar premiul cel mare va intra in buzunarul tau (peste 3.000X miza totala).

Pacanele gratis: Viva Fruit Vegas
Ce functii speciale intalnim in slotul Viva Fruit Vegas ?

Cum castigi la pacanele Viva Fruit Vegas?

Pentru a forma o combinatie castigatoare trebuie ca cel putin doua simboluri si in general 3 sa aterize pe role consecutive, de la stanga la dreapta, incepand cu primul tambur. In jocul de baza premiile vin destul de des, insa cu o miza de 5 RON sau 10 RON, vei avea sansa de a castiga un Bonus sau un Jackpot la un Spin norocos. Cele mai mici castiguri sunt date de cartile de joc 8 si 9, in timp ce fructele ofera premii mai mari. Cel mai bine platit sunt Septarii – 5 X plateste 1.000 de monede.

Tabel de plata la pacanele gratis:  Viva Fruit Vegas

  • 5 x A (Pepeni) = 500 monede
  • 5 x K (Portocale) = 300 monede
  • 5 x Q (Lamai) = 250 monede
  • 5 x J (Prune) = 250 monede
  • 5 x 10 (Cirese) = 200 monede
  • 5 x 9 = 175 monede
  • 5 x 8 = 150 monede
Pacanele gratis: Viva Fruit Vegas
Cum castigam la slotul Viva Fruit Vegas ?

Jocuri ca la aparate: Viva Fruit Vegas pe mobil

Viva Fruit Vegas ruleaza perfect de pe telefonul mobil. O poti face direct din browser la oricare dintre cazinourile online care au jocul de la Skywind in oferta, iar daca doresti o experienta la nivel inalt, poti incerca aplicatia site-ului la care te-ai hotarat sa il incerci. De exemplu, NetBet dispune de una dintre cele mai bune si moderne aplicatii de mobill pentru cazino disponibile pe piata. Jocul ramane acelasi, fie ca alegi sa-l incerci pe desktop ori pe unul dintre dispozitivele mobile de oriunde te-ai afla.

Verdict

Nu putem spune exact daca ne place sau nu acest joc, deoarece miza nu este pentru oricine, mai ales daca vrei sa ai sansa la Bonus si Jackpot, insa, nu ai garantia ca vei initia una din cele doua caracteristici. In schimb, ne place grafica retro, cu fructe si septari, dar cred ca este prea putin. Totusi, daca vrei sa iti faci o parere, nu uita ca poti testa pacanele gratis Viva Fruit Vegas pe site-ul nostru.