Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online Star Pops
5.0

Pacanele online Star Pops

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingCumpara Speciala27 ianuarie 202296.59%DADANU14.165 x

Relax Gaming și Electric Elephant au creat jocul de pacanele online Star Pops, un slot distractiv și plin de culoare. Totul are loc pe o matrice cu 8 rânduri X 8 role, într-un design modern, unde efectele audio se leagă frumos cu tema. Este un joc vibrant, cu funcții bonus de top, precum rotiri gratuite, multiplicatori progresivi sau wild-uri lipicioase. Sparge cât mai multe baloane și poți câștiga peste 14.000 X miza totală pe rotire!

Simboluri – Pacanele online Star Pops

Grila de joc din slotul Star Pops este plină cu simboluri baloane de diferite culori. Toate cele 6 baloane au aceeași valoare: roșu, verde, galben, portocaliu, mov și albastru. Steaua balon este atât simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cât și Scatter – activează runda bonus cu rotiri gratuite.

Pacanele Gratis Star Pops

Cum se joacă păcănele online Star Pops?

Toate butoanele de control sunt situate în partea dreapta a grilei de joc. Aici, vei găsi un buton pentru a seta miza, unul pentru a rula slotul în mod automat, buton pentru a regla sunetul, tabel de plăți și, desigur, butonul de START. Sub role se va afla soldul curent, miza per rotire folosită și câștigul obținut într-un spin. Singura pictograma din partea stânga a matricei este Cumpără Bonus – click și activezi una dintre cele mai bune speciale la pacanele.

Funcții speciale – Pacanele online Star Pops

De fiecare dată când se formează o combinație câștigătoare, multiplicatorul de balon corespunzător va crește cu +1. Toți multiplicatorii de baloane (vezi deasupra grilei) vor continua să crească cu +1 atâta timp cât se formează victorii cu acea culoare a balonului – Câștiguri în Cascadă. Odată ce nu se mai obțin câștiguri, toți multiplicatorii de baloane se vor reseta înapoi la x1 pentru următoarea rotire.

În timpul oricărei rotiri din jocul de bază, dacă un simbol Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, acesta va pluti automat în sus pentru a umple orice spații goale deasupra acestuia, acționând ca orice simbol Balon. Dacă nu există spații goale deasupra Wild-ului, acesta se va deplasa fie cu un spațiu la stânga, fie cu un spațiu la dreapta. Atunci când două sau mai multe grupuri câștigătoare împart un Wild, multiplicatorii se combină pentru a produce o valoare mai mare a multiplicatorului, de până la 1.000X.

În timpul oricărei rotiri necâștigătoare din jocul de bază, funcția Distruge poate fi activă. Odată ce se întâmplă acest lucru, unul dintre baloanele colorate este ales la întâmplare pentru a fi distrus. Simbolul balonului distrus este folosit ca punct central, iar toate celelalte simboluri baloane, cu excepția Wild-ului, pe diagonală dublă, sunt de asemenea distruse.

Rotiri Gratuite – 3 simboluri Wild în aceeași spin, vor activa runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 7 jocuri bonus, cu Wild-uri pe matrice pe toată durata funcției, însă nu în același loc – își schimbă poziția la fiecare rotire. De asemenea, în timpul caracteristicii, multiplicatori nu se resetează între rotiri.

Cumpără Rotiri Gratuite – Cu un cost de 100 de ori miza totală, poți cumpăra Rotiri Gratuite la păcănele Star Pops. Vei beneficia de aceleași caracteristici, însă nu ai garanția că îți vei scoate suma investită. De asemenea, RTP-ul scade de la 96.59% la 96.52%.

Cum câștigi la păcănele Star Pops?

Cu 5 sau mai multe simboluri de același fel conectate orizontal sau vertical, vei obține un câștig. Valoarea simbolurilor este destul de mică, însă cu funcția Câștiguri în Cascadă, Wild-uri lipicioase și Multiplicatori, valoarea lor crește considerabil. Este un slot cu un RTP (rată de câștig) de 96.59%, peste media de piață și o volatilitate ridicată – jocul plătește mai rar decât Book of Ra Deluxe spre exemplu, dar în același timp există și șansa unui câștig mare într-un interval scurt de timp.

Tabel de plată – Pacanele online Star Pops

  • 25+ Baloane = 5 x miza
  • 20-24 Baloane = 4 x miza
  • 15-19 Baloane = 3.5 x miza
  • 12-14 Baloane = 3 x miza
  • 10-11 Baloane = 2.5 x miza
  • 9 Baloane = 2 x miza
  • 8 Baloane = 1.5 x miza
  • 7 Baloane = 1 x miza
  • 6 Baloane = 0.50 x miza
  • 5 Baloane = 0.25 x miza
Pacanele Online Star Pops

Păreri Star Pops

Este un slot vesel și colorat, însă foarte volatil. Am observat că se formează des combinații câștigătoare, însă de cele mai multe ori valoarea lor este destul de mici. Nici în bonusuri nu se câștigă foarte bine, deși jocul promite premii de peste 14.000 X miza totală pe rotire – multiplicatori mai mari de 9X nu am obținut. Cu siguranță, Star Pops are potențial, însă este un slot cu risc – ai nevoie de buget și joc responsabil – joacă gratis pe Cazino365!

Unde poți juca pe bani reali Star Pops?

Maxbet, NetBet, Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit sau SlotV sunt cazinouri online unde poți juca pe bani reali Star Pops, cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 200 RON. Dacă ești în căutare de bonusuri fără depunere, alege Maxbet – aici te bucuri de bani la înregistrare și promoții cu rotiri gratuite!