Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis Templar Tumble
Pacanele gratis Templar Tumble
5.0

Pacanele gratis Templar Tumble

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingCumpara Speciala24 martie 202196.26%DADANU12.280 x

Templar Tumble este un joc de păcănele cu tematică medievală de la Relax Gaming. Intră în castel și câștigă pe o matrice 6×7 cu simboluri tematice templiere, simboluri misterioase și wild-uri. Distruge blocurile pentru a declanșa rotiri gratuite și pentru a câștiga peste 12.000 X miza totală. Fii cavaler la pacanele gratis Templar Tumble pe desktop, iOS sau Android și bucură-te până la 117.649 de moduri de plată!

Simboluri la Pacanele gratis Templar Tumble

Pe grila de joc vei găsi 4 simboluri pietre prețioase de diferite culori, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin (roșu, mov, verde și albastru). Apoi, cele de valoare medie sunt reprezentate de simboluri medievale: Copaci, Vulturi și Lei. Cele mai bine plătite sunt simbolurile Inel și Coif. Simbolul Wild înlocuiește pe celelalte pentru a forma și mai mult combinații câștigătoare.

Simbolul Wild al jocului Templar Tumble

Cum se joacă păcănele Templar Tumble?

Este un joc de păcănele ușor de înțeles și de jucat. Din butoanele + și – îți selectezi miza, apoi poți da Spin sau poți opta pentru Joc Automat (între 10 și un număr infinit de rotiri). Înainte să începi aventura, consulta tabelul de plăți – vezi cum se activează bonusuri și cât plătește fiecare simbol. Tot sub tamburi vei vedea soldul curent și miza per rotire folosită. Descoperă cele mai bune speciale la pacanele chiar acum pe Cazino365!

Bonusuri – Pacanele gratis Templar Tumble

La păcănele Templar Tumble există funcția Câștiguri în Cascadă sau Tumble – ori de câte ori se formează o combinație câștigătoare, simbolurile respective explodează de pe grilă, iar altele noi apar în spațiile goale pentru a crea noi câștiguri. Prin această funcție vor fi eliminate acele plăci de blocare a simbolurilor, permițând ca pe role să fie și mai multe simboluri de plată. Astfel, liniile de plată cresc. Funcția continuă până când nu se mai formează noi câștiguri.
Atunci când un simbol Wild aterizează pe role, se activează simboluri misterioase. Wild-ul transformă 3 până la 8 plăci blocante în simboluri misterioase – ele vor dezvălui același simbol de plată sau se vor transforma în monede, fiecare cu un premiu de la 1 la 1.000 X miza.

Funcția Rotiri Gratuite
Se activează atunci când toate piesele de blocare sunt distruse. Vei primi 6 rotiri gratuite, cu 117.649 de moduri de plată, fără blocanți. De fiecare dată când pe role se află un Wild, acesta schimbă 3 până la 6 simboluri aleatorii în simboluri misterioase – pot oferi monede în numerar sau rotiri gratuite suplimentare.

Cumpără BONUS
Dacă nu dorești să aștepti ca bonusul cu rotiri gratuite să se declanșeze în mod normal, poți folosi opțiunea de cumpărare bonus pentru un cost de 80 de ori miza totală.

Cum câștigi la slotul Templar Tumble?

Câștigurile se obțin pentru combinații de simboluri identice pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu rola din capătul stâng. Minim 3 simboluri de același fel formează o victorie, însă premii mai mari vin pentru 6 bucăți. Se formează des plăți, deoarece există până la 117.649 linii de plată. Valorile simbolurilor nu sunt foarte mari, însă în bonusuri se pot revendica câteva câștiguri consistente, de peste 12.000 X miza totală pe rotire.

Tabel de plăți la pacanele gratis Templar Tumble

· Coiful – 2x pentru 6 bucăți
· Helm – 1.2x pentru 6 bucăți
· Leul – 1x pentru 6 bucăți
· Vulturul – 0.80x pentru 6 bucăți
· Copacul – 0.60x pentru 6 bucăți
· Pietre prețioase – 0.40x pentru 6 bucăți

Tabel de plata la slotul Templar Tumble

Merită să joci Templar Tumble?

Templar Tumble este un slot grozav, ce combină elemente medievale cu cele moderne. Design-ul este plăcut, acțiunea este vibrantă, iar funcțiile bonus sunt de top, cu potențial mare de plată. Este distractiv de jucat, deoarece se formează destul de des combinații câștigătoare. Cu siguranță, merită să joci gratis Templar Tumble pe Cazino365!

Unde poți juca pe bani reali Templar Tumble?

Templar Tumble pe bani reali poate fi încercat la multe cazinouri online românești, cum ar fi Betano, Superbet, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Maxbet, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau Magic Jackpot, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 80 RON, atât pe dispozitivele mobile iOS și Android, cât și pe versiunea desktop (PC, laptop). Deschide cont la Mr Bit și poți încasa un bonus mare la prima depunere + rotiri gratuite la păcănele de top!