Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis Wild Chapo
5.0

Pacanele gratis Wild Chapo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingDistractie8 aprilie 202196.36%DADANU10.000 x

Alătură-te unui bandit mexican la pacanele gratis Wild Chapo și câștigă alături de el premii mari – o rotire norocoasă îți poate aduce până la 10.000 X miza totală! Este un slot realizat de Relax Gaming cu tematică Vestul Sălbatic, ce are loc pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 15 linii de plată fixe. În timp ce pui la cale jaful perfect, poți activa bonusuri de top, cum ar fi Rotiri Gratuite, Multiplicatori sau Sticky Wild. Începe chiar acum această aventură și direct din browser pe mobil Android sau Apple!

Simboluri la Pacanele gratis Wild Chapo

Există 10 simboluri în jocul de pacanele gratis Wild Chapo. Cele de valoare mică sunt cărțile de joc, în timp ce Câinele, Bufnița, Măgarul și Chapo acordă premii mai mari. W este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte pentru a obține mai multe câștiguri. Bomba este simbol Scatter – 3 X activează bonusuri cu rotiri gratuite, în timp ce lada TNT este simbol special (vezi mai jos ce caracteristici activează).

Cum se joacă pacanele gratis Wild Chapo?

Toate butoanele de control sunt situate sub role. Aici, poți seta miza – click pe + sau – în funcție de buget. Poți opta pentru joc automat – între 10 și un număr infinit de rotiri. Înainte să începi aventura, consulta tabelul de plăți și vezi cum se activează bonusurile și ce valoare are fiecare simbol – click pe cele 3 linii din partea stângă. Un câștig se formează atunci când minim 3 simboluri sunt pe role consecutive și linii de plată active – soldul și premiul per rotire este afișat în partea dreapta jos a ecranului.

Caracteristici bonus

Atunci când un simbol ladă TNT se află pe matrice, aceasta se va extinde în sus pe role și va crea simboluri Wild suplimentare pentru a obține mai multe combinații câștigătoare.

Funcția Re-Spin – Dacă pe grilă sunt 2 simboluri Bonus, atunci se activează funcția. Cele 2 simboluri Bonus devin Wild și rămân în poziție – se acordă un re-spin, iar de fiecare dată când un Wild cade pe role, funcția continuă, iar Wild-urile devin lipicioase.

Rotiri Gratuite – 3, 4 sau 5 simboluri Bonus pe matrice, inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite. Primești 7, 9 sau 11 jocuri gratis, în funcție de numărul de Scattere. Simbolurile Bonus lasă în locul lor o Bombă – de fiecare dată când un Bonus se află pe role, Bomba rămâne lipicioasă. După ce rotirile s-au încheiat, Bombele devin Wild și se face plata finală. Cu 3 simboluri Scatter, primești 3+ rotiri gratuite suplimentare.

Functia Rotiri Gratuite la jocul Wild Chapo

Cumpără Rotiri Gratuite – Dacă vrei să vezi cum arată speciala, poți cumpara speciala pentru o plata de 60 X miza totală. La următoarea rotire, pe matrice vor cădea minim 3 simboluri Scatter și vor activa bonusul.

Cum câștigi la slotul Wild Chapo?

Simpla aliniere a minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă (15), așezate de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu prima, se formează un combo câștigător. Premii mai mari vin pentru 5 bucăți, în special pentru Wild – 5 x oferă de 40 de ori miza totală. Câștiguri mai consistente se pot revendica în Free Spins, acolo unde Wild-urile pot aplica și multiplicatori. De altfel, aici se poate încasa câștigul maxim la păcănele Wild Chapo de 10.000 X miza totală.

Tabel de plată pentru 5 x simbol – Pacanele gratis Wild Chapo

·      5 x Chapo = 25 x miza

·      5 x Măgar = 20 x miza

·      5 x Bufniță = 15 x miza

·      5 x Câine = 10 x miza

·      5 x Cărți de poker = 4 x miza

Tabelul cu plati al slotului Wild Chapo

Păreri slot

Wild Chapo este un slot atractiv, cu un bonus interesant, însă foarte volatil. Am observat că în jocul de bază premiile sunt destul de mici, iar în Free Spins, fără rotiri gratuite suplimentare, jocul nu face plăți mari. Ai nevoie de timp și buget pentru a revendica premii generoase. Ar fi bine să încerci păcănele gratis Wild Chapo pe pagina noastră!

Dacă îți place să joci păcănele cu bandiți, poți încerca gratis Wild Chapo 2 sau Wild Chapo Dream Drop!

Unde poți juca pe bani reali Wild Chapo?

Poți juca pe bani reali Wild Chapo la următoarele cazinouri online recomandate: Unibet, Vlad Cazino, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winmasters, Superbet sau Magic Jackpot pe dispozitivele mobile Android sau iOS și pe versiunea desktop. Alege Mr Bit și poți încasa un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite la păcănele de top!