Free cookie consent management tool by TermsFeedBook of 99
Jocuri ca la aparate: Book of 99
5.0

Jocuri ca la aparate: Book of 99

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Book of 99

Hai pe urmele Ciclopilor, uriasi cu un singur ochi in fructe in jocul de pacanele online Book of 99 si poti gasi comori de pana la 5.000X miza pe rotire! Este un joc ca la aparate Relax Gaming, lansat in mai 2021, inspirat din mitologia greaca, cu 3 randuri X 5 role, unde exista 10 linii de plata fixe. Cauta Cartea magica pe matrice pentru a initia functia Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil intr-o atmosfera intensa si plina de adrenalina!

Simboluri

Grila de joc este compusa dintr-o serie de simboluri inspirate din mitologia greaca, acestea fiind si cele de valoare mare – Barbat, Femeie, Ciclop si un Monstru din acea perioada. Apoi, pe matrice vei gasi simboluri carti de joc A, K, Q si J, acestea sunt cele care platesc mai putin. Cartea este atat simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte pentru a forma mai multe combinatii castigatoare, cat si Scatter – minim 3 declanseaza functia Rotiri Gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Slotul Book of 99 se joaca pe o matrice standard, unde linii de plata sunt fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Miza per rotire incepe de la 0.40 RON si ajunge la 400 RON – click pe butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului. Langa butonul de Spin exista si cel de Autoplay, unde poti seta intre 10 si 1.000 de invartiri, cu limite pierdere/castig. De asemenea, tot aici poti reda jocul si in Mod Turbo, daca preferi ca tamburii sa se invarta mai rapid. Sa inceapa vanatoarea de premii, dar inainte de astazi vezi cum si ce poti castiga, facand click pe tabelul de plata, buton aflat in partea stanga jos a ecranului.

Functii speciale

Pentru a initia secventa bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie ca pe matrice sa aterizeze 3 sau mai multe simboluri Scatter. Vei primi 10 rotiri gratuite, dar inainte de a incepe functia, unul dintre simbolurile de plata va fi ales in mod aleatoriu pentru a deveni simbol special expandabil. Acest lucru face ca o combinatie castigatoare sa se formeze indiferent unde ar ateriza pe tamburi – de exemplu, poate sa cada pe rolele 1, 3 si 5, iar simbolul respectiv se va extinde si va forma o victorie. Este posibila obtinerea de rotiri suplimenare, daca urmezi acelasi proces, adica cel putin 3 Scattere aduc 10 jocuri bonus

Jocul vine si cu o caracteristica speciala – fiecare simbol Wild din jocul de baza este colectat intr-un contor, iar 99 de Wild-uri te vor recompensa cu 10 rotiri gratuite. Astfel, exista doua moduri de a declansa functia principala.

Pacanele gratis: Book of 99
Cum declansam rotirile gratuite in Book of 99 ?

Cum castigi la slotul Book of 99?

O combinatie castigatoare se realizeaza in mod clasic, adica pe matrice trebuie sa aterizeze 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice, de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu cel mai din stanga tambur (primul). Cel mai mare premiu este de 5.000X miza totala, plata posibila doar in timpul functiei Rotiri Gratuite, acolo unde simbolurile se extind pe intreaga rola (ecran cu simboluri Barbat).

Tabel de platti la pacanele gratis Book of 99

  • 5 x Barbat = 500 x miza
  • 5 x Femeie = 200 x miza
  • 5 x Ciclop = 75 x miza
  • 5 x Monstru = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J = 10 x miza
Pacanele gratis: Book of 99
Cum castigam la Book of 99?

Jocuri ca la aparate: Book of 99 pe mobil

Ca si alte jocuri ca la aparate Relax Gaming, slotul Book of 99 pe mobil ruleaza perfect. Este disponibil pentru a fi incercat fie pe versiunea clasica desktop (PC, laptop), fie pe dispozitivele mobile, precum smartphone-uri si tablete. Functioneaza excelent pe sistemele de operare iOS si Android, acesta fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers, mai ales ca vine cu un gameplay simplu, usor de controlat. Asigura-te ca ai o conexiune buna la internet si incepe vanatoarea de Ciclopi!

Verdict

Nu este cel mai bun slot online cu tematica mitologia greaca din punct de vedere grafic si audio, asa cum este Gates of Olympus de la Pragmatic Play, dar Book of 99 este atractiv prin functia Rotiri Gratuite, una dintre cele mai populare la pacanele. Noi am reusit sa o initiem destul de repede, iar la sfarsit ne-am bucurat de un castig de 130x – 140x miza totala (simbol special Ciclop). Tu poti obtine mai mult ca noi? Joaca acum pacanele gratis Book of 99 pe site-ul nostru, ca mai apoi sa il incerci la cele mai bune cazinouri online, unde poti incasa si un bonus fara depunere!