Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jewels 4 All Gratis Demo Online

Jewels 4 All Gratis Demo Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
DistractieDistractieIanuarie 200995%NuNuNuN/A

Jewels 4 All gratis este un joc de păcănele retro de la Novomatic, dezvoltat pe o grilă standard cu 3 rânduri X 5 role și 9 linii de plată. Slotul oferă câștiguri în ambele direcții, un simbol Wild în expansiune, un joc de noroc dublu sau nimic și o gamă largă de opțiuni de pariere, potrivite pentru fiecare jucător. Încearcă Jewels 4 All gratis pe site-ul nostru și descoperă un slot strălucitor, plin de bijuterii și pietre prețioase!

Simboluri Jewels 4 All Gratis

Pe role vei găsi o serie de simboluri pietre prețioase, cum ar fi rubine, safire sau diamante. De asemenea, te vei întâlni cu lingouri de aur și teancuri cu bani, acestea fiind simbolurile de valoare medie. Coroana oferă cele mai mari premii. Steaua cu euro este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte și se extinde pe grilă pentru a forma și mai multe combinații câștigătoare.

Jewels 4 All Gratis GamePlay
Jewels 4 All Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele online Jewels 4 All Demo Gratis?

Jewels 4 All este un joc de păcănele simplu, cu toate butoanele de control la vedere – tot ceea ce ai nevoie se află în jurul rolelor – miza, numărul de linii de plată, joc automat, pariu maxim sau Start.  Îți poți personaliza slotul în funcție de nevoile tale și de stilul tău de joc. Pentru mai multe detalii, cum ar fi cât plătește fiecare simbol la păcănele Jewels 4 All gratis, click pe info.

Caracteristici bonus Jewels 4 All

Jewels 4 All este un joc ca la aparate cu puține caracteristici bonus. Nu există bonus cu rotiri gratuite. Toată acțiunea are loc în jocul de bază – funcția de dublaj și Wild în expansiune.

Joc ca la aparate cu dublaj

Dacă un câștig nu te mulțumește, ai posibilitatea de a dubla cu un simplu joc de noroc, cu șanse de reușită 50/50. Scopul este simplu – trebuie doar să ghicești corect dacă cartea de joc este roșie sau neagră.Dacă ai ghicit, îți veți dubla premiul de la rotire și vei avea șansa de a continua sau de a colecta premiul. Dacă ai greșit, vei pierde premiul inițial în bani și orice alte câștiguri obținute la dublaj.

Wild în expansiune

Simbolul Wild al jocului este reprezentat de Steaua cu moneda euro – le înlocuiește pe toate celelalte și va crește pentru a acoperi o grilă de 3×3 ori de câte ori apare pe role, în funcție de locul în care aterizează. Partea bună este că tamburii 2, 3 și 4 pot fi Wild, ceea ce poate duce la câteva câștiguri consistente.

Cum câștigi la păcănele Jewels 4 All gratis?

La păcănele Jewels 4 All gratis câștigi în ambele sensuri, adică atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Astfel, se formează destul de des combo-uri câștigătoare – minim 3 simboluri de același fel îți aduc un premiu, însă cu 5 X vei încasa recompense mai mari. Coroana are cea mai mare valoare! Cheia către un câștig substanțial poate fi Wild-ul, care se extinde pe role. De asemenea, poți compensa valoarea unui câștig cu funcția de dublaj, asta dacă ești destul de inspirat.

Jewels 4 All Gratis Plati
Jewels 4 All Gratis Plati

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Coroană = 100 x miza
  • 5 x Lingouri de aur = 50 x miza
  • 5 x Teancuri cu bani = 50 x miza
  • 5 x Diamante, Rubine = 20 x miza
  • 5 x Safire, Ametist = 10 x miza

Păreri Jewels 4 All

Din punct de vedere vizual, jocul de păcănele gratis Jewels 4 All nu impresionează. Este un slot retro, cu simboluri populare – bijuterii și pietre prețioase, unde găsești bonusuri comune, cum ar fi dublaj și wild-uri în expansiune. Partea bună este că se câștigă în ambele sensuri, ceea ce face ca premiile să vină destul de des. Chiar și fără rotiri gratuite, slotul poate genera câteva câștiguri frumoase – descoperă acest joc gratis pe site-ul nostru!