Fructe

Daca esti in cautare de jocuri de casino cu fructe te anuntam ca aici vei gasi o multime de sloturi pe aceasta tema cu diferite metode de plata si stiluri de joc. Daca esti incepator te invatam cum sa te joci online la pacanele cu fructe, in primul rand iti oferim sansa de a testa aceste sloturi pe gratis, fara cont direct de pe telefonul sau laptopul tau. Dupa ce te simti pregatit sa intri in lumea cazinoului online iti punem la dispozitie mai multe variante care te recompenseaza cu bonusuri si rotiri gratuite.

ultimate hot

Ultimate Hot

Modern prin grafica si recent aparut pe piata de jocuri la pacanele, Ultimate Hot propune o tema in care fructele sunt la loc de cinste.

twin spin

Twin Spin

Jocul ca la pacanele Twin Spin este pe piata de foarte mult timp, dar nu si-a pierdut din farmec datorita unei functii unice, Twin Reel.

berryburst max

Berryburst Max

Berryburst MAX este un joc cu fructe ce beneficiaza de o muzica si o grafica de calitate, plus ca poate furniza si plati foarte frumoase.

dice high

Dice High

Jocurile la pacanele au fost o atractie inca din cele mai vechi timpuri, sub o forma sau alta, Dice High reprezinta jocul clasic cu fructe si 7777.

flaming hot

Flaming Hot

Jocurile cu fructe sunt cele mai cunoscute in randul jucatorilor la cazino, iar Flaming Hot este un joc la pacanele cu o grafica moderna si 7777.

extra stars

Extra Stars

Jocurile cu fructe si 7777 au fost cele care au dat tonul in materie de cazinouri, iar Extra Stars e un joc la pacanele care merge pe aceeasi tema.

Shining Crown

Shining Crown

Fructele continua sa fie clasicele simboluri in jocurile la pacanele, iar Shining Crown are aceeasi tema, el fiind un joc pe zece linii de plata.

5 great star

5 Great Star

Avand drept tema principala fructele si 7777, 5 Great Star este jocul ca la pacanele pe care trebuie sa il incerci pentru o aventura pe cinste.

Caramel Hot

Caramel Hot

Un produs exclusiv de la EGT este Caramel Hot fiind un joc la pacanele cu o grafica moderna, desfasurat pe 5 role verticale si 30 de linii de plata.

Dice & Roll

Dice & Roll

Dice&Roll este un joc la pacanele de 10 linii de plata, unde fructele sunt baza si care ruleaza pe platformat software de la Euro Game Technology.

burning hot

Burning Hot

Burning Hot este un joc ca la pacanele ce poate bucura jucatorii din intreaga lume cu simbolurile sale clasice cu fructe luminoase si gustoase.

20 super hot

20 Super Hot

Toti am auzit de celebrele jocuri la pacanele cu fructe si 7777. 20 Super Hot asta se vrea, acesta combina mai multe functii de la sloturi cunoscute.

Netbet Popup