• Acasa
  • /
  • 🍒 Fructe 🍒

🍒 Fructe 🍒

Juicy Fruits

Juicy Fruits

Pragmatic Play este un producator de pacanele gratis in plina ascensiune, iar de data aceasta ne surprinde cu un slot cu fructe Juicy Fruits.

extra juicy

Extra Juicy

Pacanele gratis: Extra Juicy este un produs Pragmatic Play – Joaca un slot clasic cu fructe si obtine castiguri de pana la 60.000 X miza.

fruit party

Fruit Party

Fruit Party este un joc de pacanele gratis de la Pragmatic Play cu o tema simpla, bazata pe fructe, ce are o setare de 7 role, 7 randuri.

master joker

Master Joker

Master Joker este un joc de pacanele dispus pe un singur rand cu 5 role si este unul din cele mai recente sloturi cu fructe lansate de Pragmatic Play.

fruit rainbow

Fruit Rainbow

Curcubeul de fructe, Fruit Rainbow de la Pragmatic Play, este un joc de sloturi gratis foarte colorat si interesant ce ne ofera castiguri variate.

king of slots

King of Slots

Jocul de pacanele gratis: King of Slots a fost lansat de producatorul de jocuri NetEnt in martie 2015 si are 25 linii de plata fixe.

Energy Stars

Energy Stars

Producatorul britanic de jocuri ca la aparate BF Games ne propune un slot cu fructe – Energy Stars Lansat in ianuarie 2017.

Super Stea

Super Stea

Lansat in 2020 Super Stea de la producatorul de jocuri ca la aparate Skywind este un slot cu fructe ce are functia de Jackpot Progresiv.

Respin Joker

Respin Joker

Joaca acest joc de pacanele online Respin Joker de la producatorul de jocuri ca la aparate Synot si bucura-te de de functii speciale populare.

stunning hot 20 deluxe

Stunning Hot 20 Deluxe

Stunning Hot 20 Deluxe este joc cu fructe si septari de la producatorul de jocuri pacanele BF Games, lansat in februarie 2017.

Explodiac

Explodiac

Lansat de producatorul de jocuri ca la aparate Gamomat in 2015, jocul de pacanele Explodiac este un slot online cu fructe si septari.

diamond strike

Diamond Strike

Pacanele gratis: Diamond Strike este un joc ca la aparate cu fructe si diamante dezvoltat de Pragmatic Play in 2017 cu 5 role si 15 linii.

🍒 Fructe 🍒

Jocuri ca la aparate cu fructe

Daca esti in cautare de jocuri ca la aparate cu fructe te anuntam ca aici vei gasi o multime de sloturi pe aceasta tema cu diferite metode de plata si stiluri de joc.

Daca esti incepator te invatam cum sa te joci online la pacanele cu fructe, in primul rand iti oferim sansa de a testa aceste sloturi pe gratis, fara cont direct de pe telefonul sau laptopul tau.

Dupa ce te simti pregatit sa intri in lumea cazinoului online iti punem la dispozitie mai multe variante care te recompenseaza cu bonusuri si rotiri gratuite.

Selectia noastra de jocuri de pacanele cu fructe contine o serie de titluri clasice: Fruit Shop, Seven Fruits, Lucky Hot, Banana Party si multe multe altele.

Avem cele mai noi sloturi online cu fructe de la cei mai cunoscuti producatori: Novomatic, Egt, NetEnt, Playson, Playtech si multi alti

Pop Up Frank Cazino