Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways – Jocul ca la aparate
5.0

Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways – Jocul ca la aparate

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
NovomaticPacanele Super Hot05 mai 202295.12%NUNUDA5.000 x

Aparate gratis Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways completează colecția Sizzling Hot de la Greentube din mai 2022. Din aceasta mai fac parte Sizzling Hot Deluxe, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Cash Connection Sizzling Hot și Sizzling Hot Quattro.

Gameplay în aparate gratis Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways

Designerii Greentube-Novomatic au ales pentru acest joc două grile. Grila din stânga este formată din 5 role cu câte 2-5 simboluri și până la 3.125 de direcții de plată. Grila din dreapta este formată tot din 5 role fiecare putând să găzduiască între 4 și 12 simboluri (maxim 248.832 de direcții de plată). În total, la fiecare rotire poți activa până la 251.957 de direcții de plată. Acest joc este derivat din jocul clasic Sizzling Hot.

Combinațiile câștigătoare se formează din simboluri conectate pe role adiacente. După ce sunt plătite, simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role, simbolurile rămase se prăbușesc, iar pozițiile libere sunt completate cu simboluri noi care pot genera alte câștiguri.

Simboluri și plăți în aparate gratis Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways

Jocul Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways pacanele gratis funcționează după un algoritm matematic foarte volatil, cu un RTP teoretic de 95,12%. Evident, în acest joc 7777, Șeptarul este simbolul premium. El este însoțit pe role de simbolurile-fructe clasice: Strugure, Pepene verde, Portocală, Prună, Lămâie și Cireșe. Steaua este simbol Scatter, iar Jokerul este simbol Wild.

sizzling hot 10 deluxe

Simbolurile curente pot să apară simple sau stivuite. Pe fiecare rolă poate să apară un singur simbol Scatter. Simbolul Joker-Wild apare pe rolele 2, 3, 4 și 5, simplu sau în stive de până la 3 simboluri, și înlocuiește simbolurile curente în combinații.

Cum plătesc combinațiile din Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways:

  • Stea (Scatter) – 100x pentru 6 oriunde pe cele două grile
  • Șeptarul – 10x pentru 5 pe o direcție de plată
  • Strugurele –  4x pentru 5 pe o direcție de plată
  • Pepenele verde – 4x pentru 5 pe o direcție de plată
  • Portocala – 1x pentru 5 pe o direcție de plată
  • Pruna – 1x pentru 5 pe o direcție de plată
  • Lămâia – 1x pentru 5 pe o direcție de plată
  • Cireșe – 1x pentru 5 pe o direcție de plată.

Caracteristici speciale în aparate gratis Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways

Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways aduce noutăți față de celelalte jocuri cu pacanele cu fructe gratis. Pe lângă cele două grile care activează funcția Cascadă, el transferă simbolurile Wild de pe prima grilă pe rolele corespondente de pe a doua grilă.

Toate câștigurile sub 500x miza pot fi pariate prin funcția Gamble. Ele pot fi dublate dacă vei ghici culoarea unei cărți de joc (Roșu sau Negru). Un câștig inițial poate fi pariat de cel mult 5 ori, dar fără a depăși limita de 500x.

Distracție garantată în Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways

Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways este un joc de pacanele Super Hot potrivit pentru a rula bonusuri, dacă nu se specifică altfel în condițiile de acordare ale acestora. El este disponibil atât ca pacanele gratis, cât și pe bani reali. Jocul poate fi accesat de pe desktop sau de pe dispozitive mobile. Dacă preferi telefonul mobil poți să joci direct din browser sau din aplicațiile specifice, disponibile în Google Play, pentru dispozitivele cu Android, și în App Store, pentru dispozitivele iOS.

Experiența de joc este potrivită pe cei care preferă jocurile simple, fără animații complexe și funcții speciale solicitante. Jucătorii nostalgici vor retrăi atmosfera din sălile de jocuri, atât grafic, cât și sonor. Astfel, designerii Greentube au arătat că pot construi jocuri mai complexe, cum ar fi Book of Ra, dar și jocuri simple, care să nu solicite atenția.

Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways pe bani reali

Am scanat cazinouri recomandate și am găsit acest joc la Betano, Winbet, NetBet și Maxbet. Dacă nu ai încă un cont, la Betano Casino poți juca la Sizzling Hot 10 Deluxe Win Ways în timp ce rulezi bonusul de bun venit de până la 1.000 RON pentru prima depunere. În plus, dacă deschizi un cont acum, poți încasa și un uimitor bonus fără depunere aniversar constând în 800 de rotiri gratuite Rise of Ra de la Amusnet Interactive, fostul EGT.