Free cookie consent management tool by TermsFeed
Football Cash Collect Gratis Demo Online

Football Cash Collect Gratis Demo Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Playtech OriginsSport17.10.202294.91%NuDaNuN/A

Ești fan fotbal? Joacă Football Cash Collect gratis pe Cazino365 de la provider-ul Playtech și descoperă un slot dinamic, interactiv și plin de funcții bonus! Aici, găsești 4 jackpot-uri, rotiri gratuite, wilduri sau premii instantanee, caracteristici ce îți pot aduce câștiguri mari la fiecare rotire. Acțiunea are loc direct pe stadion, pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 30 de linii de plată fixe, atât pe un mobil Android/iOS, cât și pe versiunea deskop PC/laptop. Câștigă turneul și vei fi recompensat cu premii pe măsura reușitelor tale!

Simboluri Football Cash Collect Gratis

Football Cash Collect este un joc de păcănele cu fotbal, astfel că pe role vei găsi simboluri specifice tematicii de pacanele cu Sport: Cupa, Tricou, Fluier, Ghete de fotbal și Mănuși de fotbal. Nu lipsesc cărțile de poker A, K, Q, J și 10, acestea fiind cele de valoare mică. Diamantele dezvăluie jackpot-uri, în timp ce simbolul Cash Collect activează bonusuri. De asemenea, pe grilă vei găsi și Wild-uri – sunt reprezentate de Minge.

Football Cash Collect Gratis GamePlay
Football Cash Collect Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Football Cash Collect gratis?

Începe prin a consulta tabelul de plăți, respectiv ce valoare are fiecare simbol și cum se actieaza bonsuri – click pe ”i”. Apoi, îți poți alege pariul per rotire – click pe – sau +, în funcție de buget. Poți juca slotul în mod normal sau poți opta pentru ”Mod Turbo”. Nu rămâne decât să dai Spin și să obții cele mai mari câștiguri la păcănele Football Cash Collect gratis – o victorie se formează de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu primul tambur, atunci când cel puțin 3 simboluri de același fel cad pe o linie de plată.

Bonusuri Football Cash Collect

Simbolul de colectare (Cash Collect) poate ateriza numai pe rola 5 în timpul jocului de bază. Când pică aici, va colecta toate simbolurile bonus care au aterizat pe role în timpul acelei rotiri. În timpul acestei funcții, poți debloca premii instantanee, rotiri gratuite sau unul dintre cele patru premii jackpot. Premiile în bani valorează între x1 și x15 miza totală. De asemenea, poți debloca între 3 și 10 rotiri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, simbolul Cash Collect poate apărea pe toate rolele, ceea ce ar putea duce obținerea de premii suplimentare mai des.

Bonus Jackpot

Există patru jackpot-uri care ar putea fi câștigate la păcănele Football Cash Collect:

  • Jackpot Mini = x20 miza
  • Jackpot Minor = x50 miza
  • Jackpot Major = x100 miza
  • Jackpot Grand = x500 miza

Cum câștigi la păcănele Football Cash Collect?

Câștigi de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu prima, atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează pe una din cele 30 de linii de plată – Cupa oferă cele mai mari recompense, în timp ce cărțile de joc plătesc mai puțin. Wild-urile te vor ajuta să obții mai multe victorii, deoarece înlocuiește simbolurile obișnuite. Cheia către premii de top este simbolul Cash Collect – colectează și activează bonusuri.

Football Cash Collect Gratis Simboluri
Football Cash Collect Gratis Simboluri

Tabel de plăți Football Cash Collect

  • 5 x Cupă = 180 de monede
  • 5 x Tricou = 120 de monede
  • 5 x Fluier = 90 de monede
  • 5 x Ghete de fotbal = 75 de monede
  • 5 x Mănuși de fotbal = 75 de monede
  • 5 x A, K, Q, J = 45 de monede

Merită să joci Football Cash Collect gratis?

Nu este cel mai atractiv joc de păcănele din punct de vedere vizual, însă ca funcții bonus impresionează. Aici, găsești bonusuri populare, cum ar fi rotiri gratuite sau jackpot-uri, caracteristici ce pot genera câștiguri frumoase. Cu siguranță, dacă îți place să joci sloturi sport, în special cu fotbal, vei dori să joci Football Cash Collect gratis la noi pe site.