Free cookie consent management tool by TermsFeedSuperProno- Editie speciala cu ocazia Campionatului Mondial

SuperProno- Editie speciala cu ocazia Campionatului Mondial

De-a lungul timpului Superbet a reusit sa atraga pasionatii de jocuri de noroc cu diverse promotii interesante cum ar fi SuperSpin si SuperProno oferind premii cu fonduri de premiere enorme. Daca SuperSpin-ul iti poate aduce un jackpot in valoare de 50.000 lei zilnic SuperProno este promotia care iti punea la incercare abilitatile in materie de pronosticuri la cele mai importante meciuri saptamanale. Supriza pentru acest Campionat Mondial este ca SuperProno se transforma intr-o promotie zilnica.

Ce este SuperProno?

SuperProno este un concurs cu pronosticuri unde nu exista cote, mize si castig potential ca la biletele clasice. Participi gratuit, raspunzi corect la 6 intrebari referitoare la un eveniment important in lumea sportului in ziua respectiva, dupa care astepti deznodamantul sa vezi cat de inspirat ai fost.

Ce pot castiga la SuperProno?

In aceasta editie speciala de Mondial sunt premii totale de 3.000.000 lei care sunt impartite pe fiecare etapa a acestui eveniment. Premiile totale per fiecare etapa sunt de 100.000 lei dupa cum urmeaza:

• 20.000 de lei – șase răspunsuri corecte;
• 30.000 de lei – cinci răspunsuri corecte;
• 50.000 de lei – patru răspunsuri corecte

Cum se impart premiile la SuperProno?

Superbet este una dintre cele mai populare platforme de jocuri de noroc din Romania, acest lucru ne este dovedit si din pricina faptului ca participantii la aceste promotii sunt destul de numerosi.

Astfel ca, premiile totale in functie de raspunsurile corecte se vor imparti tuturor participantilor. Exemplu- daca au fost 2 participanti care au avut 6 raspunsuri corecte vor imparti premiul de 20.000 lei.

350 Rotiri Gratuite Shining Crown
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 01 Mai - 31 Mai

Ce inseamna Editia Speciala de Mondial?

Editia Speciala pentru Campionatul Mondial aduce premii zilnic in valoare de 100.000 lei iar pentru Marea Finala fondul va fi dublat. De asemenea, in fiecare etapa poti acumula puncte pentru clasamentul final unde poti castiga mingea oficiala a turneului semnata de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea!

Predictiile mele pentru meciul de start al Campionatului Mondial

Iar daca participarea este gratuita am hotarat sa intru si eu in aceasta ”hora” asa ca va las predictiile mele pentru Franta-Australia . PONT– de fiecare data cand joc la acest concurs aleg pronosticuri cu o sansa de reusita mai mica pentru ca in cazul unor eventuale castiguri recompensa sa fie cat mai mare, pentru a nu fi nevoit sa impart premiul cu atat de multi jucatori.

superprono superbet - ponturi cum sa castigi

Va urez mult succes tuturor!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT