Free cookie consent management tool by TermsFeed10% Cashback de la NetBet cu depunere Aircash!

10% Cashback de la NetBet cu depunere Aircash!

Într-o lume mai dinamică decât oricând, să depui și să retragi instant sume din cazinourile online reprezintă un deziderat pentru mulți dintre jucători. Acum, la NetBet poți depune și retrage instant prin aplicația mobilă gratuită Aircash. Și asta nu este totul. Pentru fiecare depunere prin Aircash primești 10% extra în aplicație, bani pe care poți să-i folosești după bunul plac. Spre exemplu, dacă depui la NetBet 1.000 RON, în contul Aircash îți vor fi virați 100 RON. Tu decizi cum îi vei folosi.

200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?

Cum depui la NetBet cu Aircash?

Aircash este o aplicație mobilă gratuită (portofel electronic) prin care poți să trimiți și să primești bani, să alimentezi conturi online sau să plătești diverse servicii.

Pentru a depune în contul NetBet cu ajutorul acestei aplicații trebuie să intri în contul tău NetBet, să dai un click pe balanță sau să accesezi Contul Meu – Depunere, să selectezi Aircash – 10% extra la toate depunerile, să inserezi suma dorită și să introduci codul de verificare. Instant, în contul NetBet va fi creditată suma depusă, iar în contul Aircash vor fi depuși 10% din valoarea acesteia.

Dacă nu ai instalată aplicația Aircash, o poți descărca de pe pagina de depunere la NetBet.  Pentru a-ți crea un profil trebuie să încarci numele și prenumele, e-mailul și numărul de telefon.

După ce confirmi numărul de telefon prin SMS, trebuie să îți alegi un PIN. Astfel, poți efectua depuneri și retrageri instant din contul tău NetBet. Suma minimă care poate fi depusă la NetBet prin Aircash este de 20 RON.

Cum alimentezi aplicația Aircash pentru depuneri la NetBet?

Contul Aircash poate fi alimentat prin numerar cu un voucher Abon pe care îl poți achiziționa de la orice terminal Selfpay, Paypoint, Inmedio, sau cu cardul pe aplicația Aircash.

aplicatia aircash netbet depuneri

În România ai la dispoziție peste 35.000 de locații din care poți să achiziționezi un voucher Abon. Pentru a transfera valoarea acestuia în Aircash trebuie să te loghezi și să completezi cele 16 cifre ale codului. Alimentarea contului cu cardul se face ca la orice plată online. Poți depune în contul Aircash cel mult 700 euro.

Cum retragi cu aplicația Aircash?

Pentru a retrage prin aplicația Aircash, trebuie să fi efectuat cel puțin o depunere utilizând acest instrument. Retragerea se inițiază din secțiunea Contul Meu – Retragere – Aircash (se activează după ce efectuezi depunerea).

cum retragi cu Aircash card

Sumele din contul Aircash se retrag cu un card Aircash Mastercard de la orice bancomat partener. Cardul poate fi achiziționat de la orice locație Ina, Tisak și iNovine, pentru o taxă de 5 euro.

De ce să alegi depunerile Aircash?

Este evident că această metodă care nu presupune existența unui cont bancar este una ultrarapidă și anonimă, atât în ceea ce privește depunerile, cât și în ceea ce privește retragerile.

Mai mult, plățile online prin Aircash sunt gratuite. De asemenea, nu se percep taxe pentru reîncărcarea portofelului electronic și nici taxe lunare ascunse. Taxa pentru trimitere bani din portofel este de 1%. Asta înseamnă că depui 100 RON, iar balanța portofelului se va reduce cu 101 RON. Pentru retragerile în contul bancar și prin ATM se reține o taxă de 2%.

Nu în ultimul rând, merită să depui prin Aircash pentru bonusul fără rulaj de 10% din suma depusă. Acesta poate fi utilizat după bunul tău plac, inclusiv pentru o depunere NetBet ulterioară.

200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash