Free cookie consent management tool by TermsFeedContabil condamnat pentru că a jucat la păcănele banii Ocolului Silvic la care era angajat

Contabil condamnat pentru că a jucat la păcănele banii Ocolului Silvic la care era angajat

Pasiunea pentru celebrele jocuri de păcănele, l-a determinat pe un contabil al Ocolului Silvic din județul Alba să ignore regula de aur a jocurilor de noroc: Nu juca decât sumele pe care ți le permiți! Iar asta înseamnă un procent de 10% – 15% din veniturile lunare, desigur, în cazul în care nu ai alte cheltuieli mai importante pe listă.

Odată ce ignori această regulă și uiți să privești jocurile de noroc ca pe o sursă de distracție, bucurându-te din plin de câștiguri atunci când ele apar, dar fiind pregătit să te desparți de banii destinați jocurilor, problemele nu vor întârzia prea mult până să apară.

Potrivit unui articol publicat de realitatea.net, angajatul Ocolului Silvic, fost consilier local al comunei Pianu, a „împrumutat” puțin peste 700.000 RON din gestiunea unității, bani pe care i-a pierdut la păcănele.

Bărbatul a falsificat documente contabile și fiscale pentru a acoperi sumele furate, iar suma totală pe care o are acum de returnat se ridică la 816.000 RON. Astfel, acesta este judecat pentru două infracţiuni: delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conform rechizitoriului, contabilul a sustras 715.860 RON din patrimoniul ocolului silvic în perioada 2014-2016, iar faptele sale i-au adus o pedeapsă de 2 ani și 4 luni de închisoare.

WHEEL OF MAGIC ÎI ADUCE UNUI JUCĂTOR 50.000 RON LA ROTIREA GRATUITĂ ZILNICĂ. INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE

Cazinourile online acordă o atenție maximă Jocului Responsabil, implementând diverse funcții destinate Protecției jucătorilor. Astfel, la cazinourile online de top poți seta limite de pierdere la pariuri sportive sau cazino, limite de depunere sau limite de rulaj.

Mai mult decât atât, dacă simți că ai pierdut mai mult decât ți-ai propus, poți închide temporar contul pe o perioadă de 24 ore, 48 ore, 7 zile, 30 zile (poți închide contul total sau pe secțiuni pariuri/casino) sau chiar merge la Auto-Excludere pe 6 luni, 12 luni, 24 luni sau definitiv. În plus, poți oricând apela la ajutor de la profesioniști, accesând site-ul Joc Responsabil.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash