Free cookie consent management tool by TermsFeedBaumbet părăsește piața din România

Baumbet părăsește piața din România

Operatorul de jocuri de noroc online Baumbet a anunțat intr-un email trimis catre parteneri că își oprește operațiunile din România. Reprezentanții companiei spun că la baza acestei decizii stau schimbările legislative recente din domeniul jocurilor de noroc.

Baumbet a intrat în mediul online în 2017, însă în cursul zilei de luni și-a informat afiliații că se retrage de pe piața din România. „Datorită schimbărilor legislative recente și introducerii de noi taxe în România, Baumbet a luat decizia dificilă de a nu-și continua operațiunile. Aceasta nu a fost o decizie luată ușor, dar după o analiză amănunțită, a devenit clar că, în condițiile actuale, continuarea afacerii noastre nu este sustenabilă”, a transmis Baumbet intr-un email transmis colaboratorilor.

Platforma de afiliere a fost inchisa astazi 26 februarie

Platforma de afiliere a fost suspendată în cursul zilei de 26 februarie și este de așteptat ca în perioada următoare să fie oprită și platforma online a operatorului de jocuri de noroc. Momentan, pe canalele oficiale de socializare ale companiei nu a fost făcut niciun anunț privind oprirea activității. Cert este că anul trecut în presa de specialitate au apărut informații potrivit cărora Baumbet ar fi fost scoasă la vânzare.

Sunt asteptate si alte iesiri din piata romaneasca

Piața jocurilor de noroc din România traversează momente tumultuoase după ultimele hotărâri legislative ale autorităților. Principalele companii care au probleme sunt în general cele mici spre medii, care sunt afectate de faptul că operatorii trebuie să prezinte garanții de 500 de mii de euro pentru a putea funcționa pe piață.

Recent, inclusiv cazinoul online Manhattan și-a oprit activitatea după ce a rămas fără licență din partea ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Baumbet activa în mediul online din 2017

Baumbet a intrat în mediul online în 2017, însă compania mamă a fost înființată în 1993. La începuturi, compania producea aparate tip slot-machines. Compania s-a dezvoltat de la an la an și a ajuns la un moment dat să aibă 700 de angajați. Potrivit datelor furnizate de grupul Baum, 36 de săli de joc s-au dezvoltat sub acest brand. În plus, jocurile exportate de Baum au ajuns în 8 țări.

Activitatea în domeniul pariurilor a început în 2011, iar în informațiile publicate pe site-ul oficial al grupului se arată că există în prezent peste 750 de locații, în special în județe ca Albania, Brașov, Cluj, Mureș și Sibiu. Compania este prezentă la nivel național, chiar dacă cele mai multe se află în zona Ardealului.

Dincolo de acest aspect, compania s-a remarcat și prin crearea unor accesorii destinate pentru sălile de joc și cazinouri, cum ar fi cabinete ori scaune.

Daca esti in cautarea unui cazino online de incredere la care sa joci in siguranta da un click pe pagina noastra unde avem lista cazinourilor online recomandate si licentiate ONJN.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash