Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano a anunțat parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

Betano a anunțat parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

Betano a anunțat parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

Betano reprezintă unul din cei mai importanți operatori online de jocuri de noroc licențiați din Europa. Compania deseori și-a asociat numele cu branduri sportive importante, printre care și România. FCSB este cel mai recent caz, echipa roș-albastră având un parteneriat cu Betano.

La mijlocul lunii Februarie, Betano a anunțat parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia. Este vorba de una din cele mai de succes cluburi de fotbal din Bulgaria.

Betano a anunțat parteneriatul cu FC Lokomotiv Sofia

Oficial, parteneriatul a fost anunțat pe data de 13 Februarie 2022, chiar la derby-ul de tradiție cu CSKA. Tricourile ”feroviarilor” au fost însoțite de însemnele Betano. Acest parteneriat are o durată inițială de 3 ani.

După cum spuneam, mai multe cluburi de fotbal din Europa au fost sau sunt sponsorizate de Betano. FCSB, Universitatea Craiova, Sporting Lisabona, Benfica, Porto sau Olympiakos sunt cele mai importante exemple. Betano a stabilit parteneriate și în America de Sud, cu Atletico Mineiro sau Club Universidad de Chile. Tsvetin Yordanov – Country Manager la Betano Bulgaria – a declarat:

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Lokomotiv Sofia, un club de fotbal cu o istorie îndelungată și cu o echipă foarte puternică în prezent. Așteptăm cu nerăbdare să celebrăm victoriile echipei și realizarea cu succes a proiectelor sociale pe care le vom desfășura împreună. Parteneriatul evidențiază angajamentul Betano de a se dezvolta pe piața bulgară.”

De asemenea, proprietarul Lokomotiv Sofia – Ivan Vassilev – s-a declarat foarte mulțumit de acest nou parteneriat. Acesta spune ca este mândru de faptul ca Lokomotiv Sofia deschide drumul Betano în Bulgaria. Ivan Vassilev vede în operatorul online de pariuri drept un sponsor principal și un partener stabil, alături de care își dorește să facă performață.

Cine este Betano?

Betano este parte componentă a Kaizen Gaming. Vorbim de un lider de piață din Grecia – în zona de GameTech. Acest operator online a investit în ultimii ani în sportul românesc, prin parteneriate stabilite cu Alina Vuc, Narcis Răducan sau Ciprian Marica. Clienții care se decid să își deschidă un cont nou la Betano, se pot bucura acum de un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 1.000 RON. De asemenea

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash