Free cookie consent management tool by TermsFeed

Câștigă o parte din fondul de 200.000 RON cu pariurile Bet Builder din weekend

Câștigă o parte din fondul de 200.000 RON pus la bătaie de Superbet în acest weekend. După cum bine știți, site-ul nostru este responsabil într-o poporție foarte mare cu ofertele, bonusurile și rotirile gratuite oferite de cazinourile online, însă ar fi păcat să nu vă prezentăm și alt tip de promoții, chiar dacă vin din sfera pariurilor sportive, mai ales dacă sunt extrem de atractive.

Câștigă o parte din fondul de 200.000 RON cu pariurile Bet Builder din weekend
Câștigă o parte din fondul de 200.000 RON cu pariurile Bet Builder din weekend

Superbet, unul dintre granzii pieței din România, ne oferă șansa de a câștiga un bonus fără să facem o investiție considerabilă. Ba mai mult, acest cazino online licențiat vine și cu un bonus fără depunere la înregistrare, așa că dacă îți deschizi un cont nou prin bannerul de mai jos, vei beneficia de 301 Rotiri Gratuite. Găsești în continuarea acestui material toate detaliile de care ai nevoie!

301 Rotiri Gratuite 20 Dazzling Hot

Câștigă o parte din fondul de 200.000 RON – uite cum participi

După cum menționam, Superbet pune la bătaie un fond de premiere de nu mai puțin de 200.000 RON în acest weekend, ce va fi împărțit între participanți. Condițiile de participare sunt extrem de simple, așa că vezi mai jos ce ai de făcut.

  • Accesează contul tău Superbet sau deschide unul nou dacă e nevoie, accesând ACEST LINK.
  • Plasează în acest weekend un bilet care să conțină un pariu de tip Bet Builder din oferta pentru oricare dintre următoarele campionate: Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga.
  • Miza minimă eligibilă este de 20 RON, iar cota trebuie să fie cel puțin 2.00.
  • Poți adăuga și alte evenimente pe bilet, atât timp cât incluzi un pariu care să respecte condițiile de mai sus.
  • Dacă ai urmat pașii cu succes, ești înscris automat pentru o parte din premiul de 200.000 RON.

Te asigurăm că ai citit corect! Da, e nevoie doar de o investiție de 20 RON pentru a te califica pentru o parte din fondul total. Așadar, dacă tot ai de gând să pariezi în acest weekend, de ce să nu obții și niște bănuți extra?

Ce trebuie să știi despre premiul oferit de Superbet?

Fondul total de premiere este de 200.000 RON, însă probabil te întrebi ce parte o să îți revină ție odată ce te-ai înscris la promoție. Ei bine, premiul total va fi împărțit în mod egal între participanți. Așadar, dacă există 1.000 de participanți, în contul tău se vor aloca 200 RON.

De menționat faptul că premiul vine sub formă de Pariu Gratuit, pe care îl vei primi în termen de 72 de ore de la încheierea campaniei promoționale. Asigură-te că ți-ai dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte și bonusuri înainte de înscrierea la promoție, pentru că doar așa vei primi premiul tău.

Suma va fi creditată în balanța bonus, în categoria Pariu Gratuit, având un termen de valabilitate de 7 zile. Bonusul tău poate fi utilizat pe orice eveniment, la orice cotă, având un rulaj de X1. Dacă Pariul Gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi îndeplinită, iar câștigul va fi transferat în balanța reală. Ține minte însă faptul că suma bonus va fi sustrasă automat din câștigul inițial. De exemplu, dacă plasezi un bilet cu un Pariu Gratuit de 50 RON pe o cotă de 2.80, câștigul va fi de 140 RON, însă ție ți se vor aloca în cont 90 RON.

Alte informații importante despre promoție

La această ofertă se pot înscrie toți clienții Superbet care au un cont activ și verificat. Dacă îți deschizi cont nou, cu atât mai bine, deoarece vei beneficia și de un bonus fără depunere la înregistrare, care constă în 301 Rotiri Gratuite la Dazzling Hot.

Promoția este activă doar în acest weekend, în intervalul 13 – 15 septembrie. Pe biletul tău va trebui să incluzi un pariu elegibil, care să se finalizeze în acest interval.

Nu este necesară înscrierea la ofertă. Vei lua parte automat în momentul în care vei plasa un bilet conform indicațiilor prezentate mai sus.

REVENDICĂ BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE SUPERBET!
Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT