Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cine este Yggdrasil?

Înainte de a face cunoștință cu celebrul dezvoltator de jocuri online, haideți să vedem originea cuvântului Yggdrasil. Ei bine, în mitologia nordică, Yggdrasil este arborele gigant al lumii. Acesta face conexiunea între cele 9 lumi, iar trunchiul său este chiar axa lumii. Cuvântul provine prin alăturarea celor două cuvinte Ygg (strașnic) și drasil (armăsar).

Istoricul Yggdrasil

Compania ce poartă numele copacului mitologic are sediul principal în Suedia. Aceștia însă au birouri oficiale atât în Polonia, cât și in Malta și Gibraltar. Dezvoltatorul scandinav nu are o vechime mare pe piață, fiind înființat în anul 2013. Tot în același an compania a obținut și prima licență, iar de atunci a continuat să se dezvolte pe piață. În anul 2015, Yggrdasil a lansat promoția BOOST In-Game, iar un an mai târziu a dezvoltat o aplicație de sharing pentru Social Media. Anul 2019 a adus și un premiu important pentru compania – care a câștigat B2B Awards. Vedem așadar cum a fost făcuta conexiunea între copacul mistic al mitologiei scandinave și păcănele..

BOOST & BRAG – atuurile Yggdrasil!

Fără doar și poate aplicația BOOST dezvoltată în 2015 a adus mult renume companiei. Unealta BOOST le permite operatorilor să încorporeze unele jocuri Yggdrasil pe propria platformă. În anii următori dezvoltatorul suedez a lansat și aplicația BRAG, în cadrul căreia utilizatorii își pot distribui pe Social Media rezultatele de la sloturi. Este o metodă interactivă de a menține comunitatea împreună.

Cel mai recent joc lansat de cei de la Yggdrasil se numește Neon Rush și ți l-am prezentat în acest articol.

Totuși, dezvoltatorul nordic nu și-a construit numele doar pe baza celor două unelte.

Aceștia au o selecție impresionantă de jocuri, iar elementele grafice sunt la cel mai înalt nivel. Yggdrasil a ridicat ștafeta atunci când a intrat pe piața jocurilor de noroc și vom vedea în cele ce urmează de ce.

Cele mai tari sloturi Yggdrasil

Vikings Go Wild este numele slotului Yggdrasil ce se bucură de un succes uriaș. Era evident dat fiind originea numelui companiei și sediul principal al lor, faptul că se va insista pe mitologia nordică. Jocul este dezvoltat pe 4 rânduri & 5 coloane și are un RTP de 96.03%. Vikingii plecați pe mare sunt în căutarea cufărului de aur, a monezilor, rotirilor gratuite și evident a wild-urilor. Vikings go Wild are nu mai puțin de 10 simboluri.

Vorbim de 3 bărbați și o femeie, de 4 monede (aur, argint, bronz & una verde) + simbolul Wild. Acesta este reprezentat de corabia vikingilor, evident cea mai valoroasă. Vikings go Wild a fost lansat în 2015 și s-a bucurat de un succes uriaș. Trei ani mai târziu, Yggdrasil a decis să continue această serie și a dezvoltat jocul Vikings go to Hell. Seria de sloturi Vikings a făcut toată lumea să se întrebe Cine este Yggdrasil.

Vikings go to Hell îi aduce pe celebrii luptători nordici față în față cu demonii iadului. La fel ca precedentul, acest slot este dezvoltat pe 4 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul de această dată este de 96.10%. Întâlnim aici 4 simboluri cu vikingi, dar și 4 arme. Simbolul Wild nu lipsește, iar acesta poate fi clasic și lipicios. Există și Rotiri Gratuite, care pot fi 6, 12 sau 16. Cufărul cu comori al vikingilor poate apărea doar pe rola numărul 6, iar acesta poate acorda rotiri gratuite sau bani.

Sunt jocurile oferite de Yggdrasil corecte?

DA. Toate sloturile de la furnizori celebri, așa cum este Yggdrasil, trec prin numeroase și riguroase verificări înainte de a ajunge în cazinouri. Yggdrasil este un dezvoltator de conținut pentru cazino ale cărui jocuri nu au fost niciodată puse sub semnul îndoielii.

Poți juca sloturile Yggdrasil pe bani virtuali?

DA. Chiar îți sugerăm să faci acest lucru, fie aici pe cazino365.ro, fie la cazinourile online recomandate la finalul acestui material. Ai cel puțin 2 motive să joci pe bani virtuali. 1 – vezi dacă îți place jocul fără să riști bani reali și 2 – te obișnuiești cu butoanele și elimini riscul de a da Play pe cine știe ce miză.

Poți juca sloturi Yggdrasil pe mobil?

DA. Yggdrasil este un dezvoltator ceva mai nou pe piața, iar sloturile lansate sunt foarte moderne. Astfel, acestea rulează impecabil pe dispozitivele mobile. Deschide cont la unul dintre operatorii de cazino licențiați ONJN indicați la finalul acestui articol, descarcă aplicațiile dedicate și poți lua jocurile preferate cu tine oriunde mergi.

Unde poți juca sloturile online de la Yggdrasil pe bani reali?

Unibet, Vlad Cazino și NetBet sunt cele 3 cazinouri de top din România, unde poți testa pe bani reali sloturile online Yggdrasil.

Fondat în 1997, Unibet este unul din cele mai mare branduri din lumea gamblingului. În România este licențiat ONJN până în anul 2026. Îți poți deschide acum un cont online și poți juca cu dublul sumei depuse, în limita a 1.000 RON. Mai mult decât atât, vei primi și 100 de Rotiri Gratuite la slotul Burning Hot!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cazinoul Netbet te întâmpină cu un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 2.000 RON plus 300 FREESPINS. NetBet Cazino are o experiență de 15 ani, iar pe piața din România a intrat în anul 2015. Acest operator online oferă constant promoții, extrageri, quiz-uiri sau concursuri pentru a condimenta experiența în cazino a utilizatorilor.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Vlad Cazino a fost lansat pe piață în Februarie 2018 și face parte din Kindred Group. Aceștia împart aceeași licență de funcționare cu Unibet. Este primul cazino cu tematică românească, iar bonusul de bun venit este unul generos. Vei juca dublu față de suma depusă în limita a 999 RON și 101 rotiri gratuite + acces la 4 turnee de sloturi organizate pentru noii veniți.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash