Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la pacanele: Vikings go to Hell
5.0

Jocuri ca la pacanele: Vikings go to Hell

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Vikings go to Hell jocuri la pacanele

Pacanelele Vikings go to Hell este produs de Yggdrasil, ce contine 5 tamburi si 25 de linii de plata si face parte din serie sloturilor cu tematica Viking. Jocul ca la aparate incepe cu un filmulet de prezentare, unde vikingii vor lupta impotriva demonilor pentru comori si noi taramuri. Luptele dintre vikingi si demoni te vor imbogati, fiind prezente multiple simboluri wild, fie normale sau lipicioase

Caracterista principala este Free Spin, care poate sa iti aduca pana la 16 rotiri gratuite. De asemenea, deschide cuferele cu diferite comori si fii gata sa te te imbogatesti.

Coloana sonora si grafica moderna al acestui joc de cazino sunt la cel mai inalt nivel si contine simboluri cu vikingi, scuturi, topoare sau sageti si face ca experienta ta sa fie plina de aventura, unde castigul este garantat.

Lupta-te cu Lucifer, invinge-l si pune mana pe cuferele plina cu nenumarate comori!

Simboluri

Jocul ca la aparate are 8 simboluri obisnuite: 4 simboluri cu vikingi si 4 simboluri de arme, care ofera castiguri daca 3 sau mai multe sunt aliniate succesiv pe o linie de plata, incepand de la rola din stanga.

Exista, de asemenea, un simbol Wild, care poate fi de doua feluri: simbol Wild clasic si simbol Wild lipicios, cae inlocuieste toate simbolurile obisnuite.

Cu siguranta, simbolul Free Spin este cel mai important. Rundele gratuite pot fi 6,12 sau 16, in functie de numarul lor pe cele 5 role de joc.

Cufarul cu comori este alt simbol atractiv pentru orice jucator de pacanele online. Acesta apare doar pe rola 5 si acord atat runde gratuite, cat si plata in bani.

Jocuri ca la pacanele: Vikings go to Hell
Simboluri Vikings go to Hell

Reguli de joc si gameplay

La fel ca si alte jocuri de cazino online de la Yggdrasil, aceasta productie de sloturi ofera butoane pentru „Invartire”, „Max Bet” si pentru „Joc automat”. In partea stanga joc a ecranului, veti gasi butoanele pentru numarul de linii si valorile totale ale monedelor jucate. Facand click pe „i”, puteti explora setarile jocului si tabelul de plati.

Functii speciale

Jocul ca la aparate „Vikings go to hell” dispune de multe functii speciale, toate in favoarea jucatorilor de cazino online.

Jucatorii pot colecta puncte de Furie. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aduni 100 de puncte de Furie pe 1 Viking, iar la final vei fi rasplatit cu 7 runde gratuite Berzerk.

Cum colectezi punctele de Furie?

  1. Pentru primul Viking primesti din start 50 de puncte de Furie.
  2. Fiecare wild obtinut in timpul unei batalii cu un demon obsinuit, Lordul Lanturilor sau Lucifir se acord 1 punct de Furie.
  3. 1 viking intr-un cufar cu comori in jocul de baza iti aduc 30 de puncte de Furie.

Cufarul cu diferite comori in jocul de baza apare pe rola cu numarul 5 si ofera o „Tableta Epica” sau „Buna” si ofera urmatoarele premii:

„Tableta Epica” ofera intre 12 si 16 rotiri gratuite, acest premiu fiind eliminat daca prinzi 2+ simboluri Free Spin in aceeasi invartire. Pe langa asta, se acord 30 de puncte de Furie si un castig, care variaza intre 600 si 1200 de monede.

„Tableta buna” ofera 7 rotiri gratuite, acest premiu fiind elimnat daca prinzi 2+ simboluri Free Spin in aceeasi rotire. De asemenea, se vor adauga 30 de puncte de Furie si un castig intre 150 si 300 de monede.

Moduri de a obtine runde gratuite

1. Nivelul 1 de a obtine rotiri gratuite

Colectarea a 3+ simboluri Free Spin – declanseaza rundele gratuite sau prin castigarea unui cufar cu comori ce contine Free Spin. Toate simbolurile viking se vor lupta cu un demon, iar daca castigi lupta se vor adauga puncte de Furie si toate se vor transforma in wild lipicios.

  • 3 simboluri Free Spin acorda 7 rotiri gratuite
  • 4 simboluri Free Spin acorda 12 rotiri gratuite
  • 5 simboluri Free spin acorda 16 rotiri gratuite

Lordul Lanturilor – Apare pe role la sfarsitul fiecarei invartiri, in care este prezent cel putin un viking. Daca il invingi, vei primi 2 wild-uri aleatoare lipicioase si 2 Free Spin.

Berzerk Free Spin – Declanseaza 7 rotiri gratuite in momentul in care aduni 100 puncte de Furie.

2. Nivelul 2 de a obtine rotiri gratuite

Toate wild-urile lipicioase de la nivelul 1 sunt resetate si primesti 7 rotiri gratuite. 1 viking este ales aleatoriu si va lupta impotriva lui Lucifer, iar fiecare lovitura buna aduce un wild lipicios ales aleatoriu.

Lucifer – Apare pe role la sfarsitul fiecarei invartiri, in care este prezent cel putin un viking. Daca il invingi, vei primi alt wild lipicios ales aleatoriu si toate castigurile se vor multiplica x3.

Cufarul cu comori – Apare doar pe rola 5 si acorda o „Tableta epica” (3 Free Spin si 1 rola cu wild lipicios, doar pe rola 1-4) sau „Tableta buna” (2 Free Spin si 2 wild-uri lipicioase).

Plati pacanele Vikings go to Hell

Jocul ca la aparate promite un castig pana la 3000x pariu per invartire. De altfel, miza una este accesibila oricarui buget, miza minima fiind de 0.50 de bani, iar maxima este de 625 RON.

Dupa cum va asteptati, cele mai mari castiguri vor fi date in cele 3 posibilitati de runde gratuite, unde wild-urile clasice si lipicioase aduc castiguri colosale. Sa nu uitam de cufarul cu comori, care aduce un castig instant.

Daca e sa impartim cele 8 simboluri obisnuite, pot spune ca cele 4 simboluri de arme aduc cele mai mici castiguri, iar cele 4 simboluri viking cele mai mari. Desigur, depinde de numarul de simboluri conectate per linie si de miza per rotire.

Cu o rata de intoarcere a mizei catre jucator de 91,1 %, jocul de cazino nu anunta castiguri mari in timpul jocul de baza, insa in timpul „specialei” castigul este garantat.

Jocuri pacanele pe mobil Vikings go to Hell

Producatorul de jocuri de cazino Yggdrasil este cunoscut pentru calitatea jocurilor ca la aparate si a temelor inedite pentru sloturile sale. De aceea, „Vkings go to hell” este optimizat pentru Android si iPhone. Slotul dispune de un ecran usor de inteles si o multime de bonusri. Telefonul mobil a devenit indispensabil, iar pentru zilele in care te plictisesti iti recomand acest joc, care este plin de distractie si aventura, cu secvente si cadre in care vikingii au rolul principal.

Verdict

Bazat pe tema serialului „Vikings”, jocul ca la aparate „Vikings go to hell” este un joc distractiv si captivant. Este incarcat cu functii inovatoare, precum colectia Rage, respin, cufere cu comori si caracteristici de lupta, toate in favoarea jucatorilor de cazino online. Am observat ca numarul de rotiri gratuite care pot fi castigate in timpul rundei bonus este limitat, insa cu functiile speciale prezente, platile per rotire vor fi mari. Nu este un joc ca la aparate traditional si de aceea experienta ta va fi plina de surprize, avand o grafica si o coloana sonora la cel mai inalt nivel.