Free cookie consent management tool by TermsFeedCum se va juca poker live după ridicarea restricțiilor?

Cum se va juca poker live după ridicarea restricțiilor?

Pandemia de Coronavirus continuă să facă victime la nivel global, însă din ce în ce mai mult se vorbește despre măsuri de relaxare. În Statele Unite ale Americii se discută intens despre o redeschidere a cazinourilor offline, însă în anumite condiții. Se vor purta măști de protecție, vor fi achiziționate și montate panouri de protecție între sloturi, iar acestea nu sunt singurele măsuri.

Tot din America vin și primele idei în legătură cu modul în care s-ar putea relua pokerul live, un joc cu numeroși fani și în țara noastră. Interesul pentru poker live este uriaș în America, iar un argument principal în acest sens WSOP Las Vegas – serie de turnee ce se întinde vară de vară pe perioada a aproximativ 2 luni. WSOP 2020 este deocamdată amânat pentru toamnă.

Restricții la mesele de poker din Nevada – maxim 4 jucători după redeschidere!

Nevada Gaming Control Board a emis un comunicat de presă săptămâna precedentă, pentru a face unele precizări. Autoritățile vor permite reluarea activităților cazinourilor, însă în condiții speciale. Mesele de poker nu vor mai putea permite 6 jucători, cum este normal. Din acest moment, atât la poker cât și la ruletă, vor avea loc doar 4 jucători / masă. De asemenea, la blackjack va fi permis accesul a doar 3 jucători la masă.

888poker bonus 3000 ron

Sunt cu siguranță măsuri ce vor afecta jocul de poker. Unele reguli vor trebui schimbate ca urmare a acestei reglementări. Turneele de poker în acest moment sunt puse în așteptare și nu există date exacte pentru disputarea lor. Cazinourile din Nevada au dreptul de a se redeschide, însă doar în anumite condiții. Fiecare trebuie să vină cu un plan bine pus la punct, care să asigure sănătatea angajaților și a clienților.

Mai mult decât atât, este acceptată o utilizare a doar 50% din suprafața totală a spațiilor. Acest procent ajută la distanțarea socială între amatorii jocurilor de noroc. De altfel, sunt necesare echipamente de protecție și semne distinctive pentru a le aminti jucătorilor ce trebuie să facă. Spălatul pe mâini și dezinfectarea se vor face constant de către membrii din staff, în fiecare pauza. De asemenea, mesele de poker vor fi curățate și dezinfectate după fiecare joc.

Cazinourile trebuie să prezinte un plan complet cu 7 zile înainte de redeschidere. Astfel autoritățile vor putea verifica totul și vor putea da undă verde pentru o eventuală reluare a activităților. În România turneele de Poker live sunt și ele în așteptare, până la noi semnale ale autorităților. Până atunci, amatorii pokerului se pot bucura de jocul preferat la oricare din camerele de poker online licențiate ONJN.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash