Free cookie consent management tool by TermsFeed

Am crescut cu PokerFest! Cam atunci am inceput sa joc poker. Nu stiu cine a decis sa trecem de la pokerul cu 5 carti la Holdem, dar bine a facut. Atunci cand s-a deschis clubul de la expozitie (Pulman parca-i zicea), l-am cunoscut pe Sorin Constantinescu. Cred ca si pe Alex Cretu. Mai era si Bulgaru’, dar nu stiu pe unde s-a pierdut.

Acum nu stiu daca sa le multumesc sau sa-i injur, dar, daca nu aparea clubul acesta si evenimentele organizate de ei, poate imi petreceam mai multe zile in astia 10 ani, facand altceva in loc sa stau ore in sir pe in scaun, jucand poker poate prea mult.

Ambitia si orgoliul m-au facut sa “indur” totul. Dar nimic nu se face fara putin sacrificiu. La vremea respectivă nu prea spuneam nimanui dintre alor mei (lumea mea, a cineastilor) ca joc poker pentru ca toti aveau o imagine distorsionata despre Holdem. E drept ca-i ajutase si Giovani Becali, care rasturnase o masa de poker la primul eveniment international de la Bucuresti (World Poker Tour 2010).

Fotografii cu Dan Chișu câștigător la PokerFest 6 ani

Cunoscutul actor și regizor condamnă agresorii verbali de la mese

La inceput a fost greu sa ma obișnuiesc cu genul de jucatori agresivi verbal, care nu numai ca nu-si controlau mania, nesansa sau de cele mai multe ori nestinta jocului si care aruncau cartile pe unde apucau. Mai urat era cand nemultumiti de carti, agresau dealerii, indiferent daca erau barbati sau femei.

Nu intelegeam de ce primeau doar avertismente verbale sau rar penalizari de citeva maini, pentru ca dupa mine meritau sa fie batuti cu rigla la plama de la mina cu care aruncau cartile sau peste gura spurcata cu care injurau cite o dealerita.

Aveau convingerea ca dealerul le da cartile alea proaste. Ba chiar cite unii aveau convingerea ca anumiti dealeri le poarta ghinion si le termina stackul. Si, cu tupeu, cerea schimbarea dealerului. Cat de prost poti sa fi sa crezi ca un dealer poate sa te scoata din turneu sau pe altii sa i faca chipleaderi.

Provocarea lui Dan Chișu: Îți plătește intrarea la Main Event și High Roller (550€ + 1.100) la următorul PokerFest, dacă poți să „bagi” în cărți în 15 secunde !!!

Asa ca, pentru editia urmatoare, le propun lui Alex si Sorin sa faca un efort si sa inventeze un spatiu de recreere pentru jucatori, in care sa fie ca la balci pozele dealerilor si unde cu doar pentru 10 lei sa primesti 5 oua stricate sau 5 rosii zborsite cu care sa te razbuni pe meclele lor. Si baieti si fete. Si daca te supara un dealer, decat sa-l injuri ca un mitocan, mai bine ii spargi mecla cu oua puturoase sau rosii stricate. Te racoresti si tu, magarule, care nu stii sa respecti munca altora si iti descarci si nervii.

Asta ca sa nu fi trecut pe Lista neagra si sa nu mai ai ce cauta niciun turneu organizat de PokerFest taranule prost, care esti prost, si nesimtit cand iti permiti sa injuri sa sa jignesti un om care nu si face decat treaba.

Si sa nu-mi veniti cu “nu stii tu, dar sunt dealeri care pot sa bage-n ele si mie imi da numai balarii sau ca mie nu-mi da niciodata.” Nu halesc asta si, daca vreti, facem un experiment. Te las pe tine, ala care crezi asta, sa aranjezi cartile pentru locul 5 de la o masa, cu cartile pe fata, punandu-le tu cu mina cum vrei sau stii tu ca ar trebui sa vina… dar exact in acealsi timp in care un dealer face shaflle-ul. Adica sub 15 secunde.

Deci ca sa ma intelegi mai bine.. ai 15 secunde sa aranjezi cartile cum vrei tu, chiar si pe fata, dintr un pachet amestecat la intamplare si pe care insa, sa-l tai odata, tot tu, cum vrei tu, dar pe dos. Iar daca dai doi asi la locul 5, eu iti platesc buyin-ul si la Main Event si la High Roller.

Astept inscrieri! Stiu ca o sa fie si unii care zic ca au cunoscut pe cineva, care a a vut un var, care stia pe cineva, care a vazut un dealer facand asta cu cartile pe dos. Primesc si provocarea asta, dar sa-l aduca pe dealerul ala care poate sa faca asta cu cartile pe dos in 15 secunde. Daca nu reuseste, imi plateste el mie si Main-ul si HR.

PokerFest aniversează 10 ani. Turneele au loc în perioada 16-23 mai

PokerFest sărbătorește 10 ani extraordinari cu o serie de turnee live programate în perioada 16 – 23 mai 2022 la Hotelul Sheraton din centrul Bucureștiului.

Main Event-ul seriei are un buy-in de 550€, nu lipsește nici High Roller-ul de 1.100€, iar partea frumoasă este că sateliții online și offline sunt în plină desfășurare. Cea mai bună cale de a te califica la Main Event este Mega Satelitul cu 30 de tichete de 550€, programat duminică, 15 mai, cu începere de la ora 21:00. Mai multe detalii am scris aici.

Dacă nu ai cont la NetBet poker, îți poți deschide unul cu un click pe imaginea de jos.

Programul complet al turneelor PokerFest 10 ani este aici. Pe aceeași temă:

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash