Free cookie consent management tool by TermsFeedDream Drop Jackpot - cum și unde poți câștiga 3 Milioane Euro?

Dream Drop Jackpot – cum și unde poți câștiga 3 Milioane Euro?

Atențiune, atențiune iubitori ai păcănelelor! Jackpotul Dream Drop, dezvoltat și lansat de Relax Gaming, este foarte aproape de acordarea celor mai mari niveluri, Mega și Major.

Cel mai înalt nivel al jackpotului progresiv Dream Drop a fost revendicat până în momentul de față de 12 ori. Fii perseverent și pariază în continuare la jocurile eligibile și poți fi fericitul câștigător cu numărul 13 al celui mai mare jackpot întâlnit în jocurile de la Relax Gaming.

Dream Drop Jackpot Unibet

La momentul scrierii acestui articol valoarea jackpotului Mega a ajuns la 2.927.605 EUR, iar valoarea jackpotului Major este de 48.044 EUR. Acestea TREBUIE să fie câștigate la pragul de 3 milioane de euro pentru MEGA, respectiv 50.000 de euro – MAJOR. Fiind foarte aproape de pragul maxim la care trebuie plătite aceste 2 jackpoturi uriașe, acestea și-au schimbat starea la SUPER HOT!

Dream Drop Jackpot

Dacă încă nu știi despre ce jackpot este vorba, vei găsi absolut toate informațiile necesare tot pe site-ul nostru, dacă vei citi articolul „Ce este jackpotul Dream Drop”

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Între timp au fost adăugate noi jocuri care au instalat acest sistem de jackpoturi progresive. Pe lângă jocurile Dream Drop inițiale au fost adăugate și următoarele: Banana Town Dream Drop, Beelionaires Dream Drop, Reel Star Dream Drop, Santa’s Stack Dream Drop, Templar Tumble 2 Dream Drop, Grim the Splitter Dream Drop  și Tsai Shen 10k Ways Dream Drop.

jocuri pacanele dream drop jackpot

Toate aceste jocuri împreună cu cele inițiale le poți juca la Unibet Cazino, Vlad Cazino, Frank Casino și Mr.Bit. Mai poți juca la jocurile de la Relax Gaming cu Dream Drop Jackpot și la Winboss – unul dintre cele mai noi nume, care s-au lansat în mediul online în Romania.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Nu uita că celelalte trei jackpoturi – Maxi, Midi, Rapid – sunt mult mai frecvent câștigate. Relax Gaming garantează obținerea unuia dintre cele 5 jackpoturi atunci când runda jackpot este declanșată. Îți urăm multă baftă și noroc!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash