Free cookie consent management tool by TermsFeedGGPOKER a intrat în România, prin PLAYGG.RO
GGPOKER a intrat în România, prin PLAYGG.RO

GGPOKER a intrat în România, prin PLAYGG.RO

Amatorii jocurilor de noroc din România – în special împătimiții pokerului – au un nou motiv de bucurie. Pe piața din țara noastră tocmai ce și-a făcut apariția un nume important.

Vestea buna este faptulă că GGPOKER a intrat în România, prin PLAYGG.RO. Află în cele ce urmează toate detaliile necesare.

GGPOKER a intrat în România, prin PLAYGG.RO

ONJN tocmai ce a acordat o licență de funcționare pentru Playgg.RO, companie administrată de WindGG. Această platformă va introduce sistemul GGPoker, atat pentru aplicații mobile, cât și pentru desktop.

Daniel Negreanu – un personaj celebru în lumea pokerului – este ambasadorul global GGPoker. Acesta a câștigat de 6 ori brățara WSOP și a făcut o adevărată avere din acest joc de noroc. Daniel are origini române, părinții săi fiind emigranți în Canada.

”Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu GGPoker. Filosofia Skywind este să dezvolte parteneriate locale la scară globală și suntem mândri că facem parte din proiectul PlayGG” a declarat recent Hilary Stewart Jones, CEO al Skywind Holdings

Daniel Negreau se va ocupa de imaginea companiei pe teritoriul țării noastre, în încercarea de a le oferi utilizatorilor din România o experiență cât mai plăcută.

Cine este GGPoker?

GGPoker reprezintă un lider pe piața internațională din acest domeniu. Oferta este una complexă, iar în portofoliu există jocuri de tip:

  • All-In or Fold
  • Rush&Cash
  • Flip&Go
  • Spin&Go

De asemenea utilizatorii au posibilitatea de a tranzacționa acțiuni, de a efectua sesiuni video cu ajutorul SnapCam, dar și o analiză a jocului, prin PokerCraft. Anul trecut, Main Event-ul WSOP a fost organizat de GGPoker. În 2021, ediția 2021 a World Series of Poker online a fost găzduită tot de GGPoker.

Marco Trucco – director GG Poker Europa – a declarat că ” a fost făcut un pas important în expansiunea companiei GG Poker pe piețele reglementate europene”.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”GGPOKER a intrat în România, prin PLAYGG.RO”, nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash