Free cookie consent management tool by TermsFeedJoacă table online! Câştigă bani şi distrează-te!

Unul dintre cele mai populare jocuri din lume a fost şi este cel de table. Backgammon, este un joc de noroc și strategie între două persoane, cu două zaruri și 30 de puluri, câte 15 pentru fiecare jucător, practicat pe o tablă specială de joc care are două rânduri de câte 12 săgeți opuse încrustate sau pictate. Jocul de table este printre cele mai vechi din lume, are diverse variante și este practicat în toată lumea.

Poţi juca table pe bani doar la Netbet

Începând din aprilie 2021, casa de pariuri Netbet a introdus jocul de table online în România şi are exclusivitate. Organizatorul nu acceptă pariuri, însă percepe un comision pentru spaţiul de joc oferit. Taxa este de 4%, pe care programul îl încasează automat din fondul de câştiguri format din pariurile oponenţilor în disputele directe.

Noua generaţie este mai mult atrasă de pariurile sportive, poker sau de păcănele online şi nu prea ştie să joace table, însă cei care sunt mai în vârstă joacă des acest joc, la plajă, la un grătar, în parc sau online. Oricine are un computer, un laptop, o tabletă sau un mobil, poate juca acum backgammon de plăcere, pe Facebook, Yahoo, etc, însă cine ştie să joace, vrea adrenalină şi să câştige bani, ar putea să vină pe Netbet şi să demonstreze cât e de bun.

Cum poți juca table pe bani online?

  • Deschide cont la casa de pariuri Netbet de pe acest link
  • Loghează-te în contul tău de pe Netbet și efectuează o depunere
  • Nu uita că poţi încasa şi un bonus de bun venit care te va ajuta să joci mai mult și să ai șanse mai mari de câștig
  • Atenţie, trebuie să depui banii în secțiunea Cazino, nu la pariuri
  • Caută în meniu secțiunea Cazino şi dă click pe TABLE
  • Alege un username (poreclă)
  • Dă click pe Play din dreptul jocului pentru a-l accesa
  • Vei găsi mese făcute de alţi jucători şi poţi juca cu aceştia
  • Dacă nu sunt pe placul tău minutele sau suma de bani, poţi crea chiar tu până la 3 mese de joc
  • Mizele partidelor sunt cuprinse între 5 și 100 de lei

Ce trebuie să ştii înainte de a juca table pe Netbet

Netbet le oferă clienţilor săi posibilitatea de a juca 3 tipuri de table – Scurt, Narde şi Lung. Jocul începe când unul dintre jucători crează un joc nou sau se alătură unuia existent. Dacă jucătorul care a făcut masa nu a bifat căsuţa „privat”, oricine poate să urmărească partida. Faţă de alţi organizatori de table, Netbet nu a pus la dispoziţia jucătorilor un chat, deci aceştia nu pot comunica sau să se cunoască. Motivul este clar, ar fi fost cu siguranţă o mulţime de înjurături şi jigniri…

  • Crearea unui nou joc defineşte termenii la 1, la 3, la 5, la 7, la 9, la 11
  • Jocul la timp total 1 minut, 2 minute, 3 minute, 5 minute sau 6 minute
  • Durata mutării 3 secunde, 5 secunde, 10 secunde, 20 secunde şi 30 secunde
  • Oportunităţi suplimentare: dublare cub, koks, redublare, regula Jacoby, rearuncarea zarurilor
  • Valoarea pariului, suma de bani care vrei să o joci, de la 5 lei la 100 lei
  • Jucătorul care face masa decide dacă e de acord să joace cu oponentul
  • Jocul de table începe doar dacă răspunsul este afirmativ
  • Dacă un jucător iese în timpul jocului, îi va trece timpul şi adversarul va câştiga
  • Se mai întâmplă uneori să cadă internetul sau curentul şi atunci ghinionistul va pierde banii

Atenţie la şmecheriile partenerilor când joci table!

Un jucător poate juca simultan la 3 mese, dacă are de exemplu 6 minute şi 30 de secunde. Dacă eşti începător ar fi bine să ai o singură masă şi să nu pariezi mai mult de 5 lei. Una este să joci table clasic, să arunci cu mâna zarurile şi să muţi şi alta este să joci online. De exemplu mulţi jucători au nevoie de timp ca să ştie că butonul click dreapta joacă numărul mai mic. Sunt şi şmecherii – de exemplu, un jucător nou joacă până la 5 cu unul vechi, conduce cu 3-0 şi e pe cale să dea marţi. Pentru că nu mai are nimic de pierdut, veteranul apasă pe cub „dublează”, mizând pe faptul că adversarul va zice nu şi dacă îi iese, atunci în loc de 6-0, scorul va fi 3-2.

Atenţie la profesioniştii care stau zilnic şi joacă table!

Trebuie de ştiut că pe Netbet sunt jucători foarte buni, care nu greşesc tehnic şi au ştiinţa jocului. Vei găsi zi de zi jucători foarte buni ca Sorin Satmar, england1965, duzzy2004, SorinAro, Sabina2012, Ollyvitza, KARBACHER, CarinaAndrea, Ciuc, Pysty35, VARGAS10, HUMPTYDUMPTY99, poorman, kokorico și alții, care stau cu orele online. Mulţi dintre jucătorii buni au mai multe conturi, pe numele soţiei, prietenei, mamei, etc şi dacă vedeţi un nume feminin, să ştiţi că de fapt adversarul este de fapt un profesionist care are alt user. Mulţi jucători de top au VPN şi pot juca cu câte usere au chef, fără a fi găsiţi. Sunt jucători care au deschise mese simultan la un computer, laptop sau telefon sau la un PC cu Chrome, Microsoft Edge, Opera, etc. Aceştia joacă online de luni de zile şi de obicei se evită între ei şi aşteaptă adversari noi, care sunt mult mai uşor de învins.

De la 1 aprilie avem în fiecare vineri un turneu cu premii de 5.000 lei

Începând cu 1 aprilie, Netbet a adăugat în oferta sa și turnee de table, care vor fi săptămânal în fiecare vineri. Tot ce au de făcut jucătorii este să intre la jocul de table, să dea click pe TURNEE şi să se înscrie. Ora de start este 19:00 iar computerul va alege un adversar. Totul este simplu, cine va câştiga primul 3 meciuri, se va califica în turul următor, durata timpului fiind 1 minut şi 10 secunde. Pe 1 aprilie au fost aproape 300 de jucători, însă merită să joci, pentru că nu riști niciun leu.

Practic, oricine are un cont Netbet poate participa pentru o parte din premii fără să riște absolut nimic. Ceva mai nepăcut este faptul că, dacă ai câştigat repede un meci, trebuie să aştepţi ca toţi jucătorii să încheie partidele, apoi va începe un al tur, până se va ajunge la sferturi, semifinale şi finală. Câştigătorul va încasa în jur de 800 lei, finalistul 600 lei, locurile 3-4 vor primi 400 lei, etc. Mai multe detalii despre turneele de table NetBet am scris aici.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash