Free cookie consent management tool by TermsFeedJocul Responsabil, promovat de Kindred Group

Jocul Responsabil, promovat de Kindred Group

Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) unul din cele doua branduri care alaturi de Vlad Cazino reprezinta Kindred Group pe piata jocurilor de noroc din Romania, isi aduce din ce in ce mai mult contributia la promovarea Jocului Responsabil pe teritoriul tarii noastre.

Compania ce detine acesti operatori isi propune ca in viitorul apropiat sa elimine orice sursa de venit incasata din partea jucatorilor ce sunt vulnerabili. In perioada 13-17 noiembrie 2023 a avut loc Saptamana Europeana a Jocurilor de noroc in Siguranta – in cadrul careia a fost stabilit un obiectiv comun. Gradul de constientizare trebuie sa creasca printre jucatori!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Jocul Responsabil este un obiectiv primordial pentru Kindred Group

Jocul Responsabil este unul din obiectivele principale pentru care conducerea Kindred Group militeaza. Compania a lansat recent campania „Impreuna spre 0” in Romania, cu ajutorul careia va finanta o serie de proiecte ce sunt menite sa incurajeze un joc cumpatat. Lucian Prisecaru, General Manager Kidnred Group Romania, a declarat:

“Subiectul jocurilor de noroc este unul foarte prezent zilele acestea pe agenda publică și comportă un anumit grad de controversă, cauzat în principal de existența unor probleme care afectează jucătorii vulnerabili. Dorim să fim parte din soluția la aceste probleme și să ne aducem contribuția. Considerăm că un simplu marcaj cu sintagma <<Joc Responsabil>> sau îndemnul <<Joacă Responsabil!>> nu sunt suficiente pentru a preveni problemele de joc. Deși necesare, aceste mesaje sunt insuficiente, în opinia noastră. De aceea, dorim să desfășurăm campanii mai ample de comunicare prin care să încurajăm, dar și să explicăm ce înseamnă Jocul Responsabil, cum poate fi identificat un jucător vulnerabil, dar și ce instrumente are la îndemână și cum le poate folosi”

Printre programele de comunicare si publicitate ce se afla in desfasurare, se numara:

  • Investitiile in tehnologie
  • Investitiile in oameni
  • Investitiile in studii si cercetati
  • Investitiile in comunicare si publicitate

In ceea ce priveste investitia in tehnologie, ei bine putem mentiona sistmeul de detectie a jucatorilor cu risc, Player Safety – Early Detection System. De asemenea, se pune accent pe angajatii „antrenati” in ceea ce priveste Jocul Responsabil.

Nu in ultimul rand, vor avea loc in continuare campanii ce vor populariza jocul cumpatat.

Despre Kindred Group

Kindred Group este unul din pilonii de sustinere ai industriei jocurilor de noroc, de pe mapamond. Compania activeaza in Europa, Amerca de Nord si Australia, avand peste 30 de milioane de clienti in prezent.

In Romania, amatorii jocurilor de noroc se pot bucura de serviciile Kindred Group, prin intermediul operatorilor online Unibet si Vlad Cazino (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) . Cel din urma a devenit foarte popular dupa lansarea in 2018, fiind singurul cazino online ce are o tematica romaneasca.

*Va rugam sa rețineți ca in acest articol sunt inserate linkuri de afiliere. Este posibil sa primim un comision, fără alte costuri pentru voi, in cazul in care veți deschide un cont folosind aceste linkuri. Iti poti arata sustinerea fata de comunitatea noastra daca alegi sa deschizi astfel cont la cazinourile de top. De asemenea poti recomanda prietenilor tai sa foloseasca linkurile noastre.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash