Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri cu Dealeri Live la NetBet

Jocuri cu Dealeri Live la NetBet

NetBet continuă să îşi îmbunătăţească portofoliul cazionului, pentru o mai bună experienţă a utilizatorilor. Cazinourile online continuă să atragă din ce în ce mai mulţi amatori ai jocurilor de noroc, fapt pentru care experienţa trebuie să se apropie cât mai mult de realitate.

Jocuri cu Dealeri Live la NetBet – în parteneriat cu Pragmatic Play

Pragmatic Play reprezintă un brand de renume din industria mondială a gamblingului. Compania îşi are originile în anul 2015, însă a urcat repede pe scara ierarhică. Pragmatic deţine sedii în ţări precum Marea Britanie, România sau Malta.

Astfel, NetBet a decis să adauge acest furnizor în portofoliul cazinoului, fiind o adiţie importantă. Titlurile oferite de cei de la Pragmatic oferă dealeri live, care aduc utilizatorii şi mai aproape de o atmosferă a cazinourilor terestre. De asemenea, acest furnizor de jocuri online surprinde printr-o grafică excelentă, funcţii speciale şi plăţi nemaipomenite. Cu ajutorul cazinoului cu dealeri live, utilizatorii au acces non-stop, chiar de acasă. Fie că se află la PC-ul personal sau pe telefonul mobil / tabletă, clienţii au la dispoziţie jocuri cu Dealeri Live la NetBet.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Claudia Georgevici – PR Manager la NetBet, a ţinut să facă unele declaraţii cu privire la noile schimbări:

“Jocurile Pragmatic Play reprezintă de mult timp un punct esențial în portofoliul nostru, așa că suntem încântați că putem să punem la dispoziție și cele mai bune jocuri de cazinou cu dealeri reali în oferta noastră Live Casino.”

De asemenea, noul parteneriat a fost remarcat şi de Albert Pasca, Head of Account Management la Pragmatic Play:

“Suntem nerăbdători să vedem cum vor fi primite jocurile noastre de cazinou de către clienții NetBet.Colaborarea cu NetBet este stabilă, sloturile Pragmatic Play fiind deja disponibile în oferta lor. Suntem foarte fericiți să vedem că din ce în ce mai mulți operatorii aleg să introducă toate produsele noastre.”

Cine este NetBet?

NetBet Cazino se poate mândri cu o experienţă de peste 15 ani, iar în România a pătruns pe piaţă în anul 2015. Compania are o selecţie foarte bogată de sloturi, promoţii constante şi atractive şi un program de loialitate atractiv pentru toţi clienţii.

Bonusul de Bun Venit este de 100% până în 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite. Detalii despre activarea acestui Bonus se pot găsi AICI!

Dacă ai găsit informaţii utile în articolul “Jocuri cu Dealeri Live la NetBet”, nu uita să îl distribui unui prieten pasionat de jocuri de noroc. Îţi mulţumim şi îţi dorim mult succes!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash