Free cookie consent management tool by TermsFeedNoile reguli la păcănele și case de pariuri! Ce trebuie să respecți?

Noile reguli la păcănele și case de pariuri! Ce trebuie să respecți?

Începând cu data de 15 Iunie, amatorii jocurilor de noroc din România au din nou acces către cazinouri și case de pariuri offline. Totuși sunt impuse câteva reguli elementare pentru siguranța tuturor. Vezi în articolul pregătit de cazino365.ro ce trebuie să respecți pentru a intra într-un cazinou offline sau o casă de pariuri stradală.

Noile reguli la păcănele și case de pariuri! Ce trebuie să respecți?

În primul rând, clienții nu pot avea acces în încăpere fără o mască de protecție. Este la fel ca în cazul magazinelor sau al oricărei instituții din România. Starea de alertă a fost prelungită pe data de 17 Iunie, așadar masca rămâne obligatorie.

Mai mult decât atât, la intrare fiecare client trebuie să se supună unei termometrizări electronice. Acest procedeu durează câteva secunde, iar limita maximă este de 37.3 C. Orice angajat sau client ce depășește această temperatură, va avea intrarea restricționată. Evident, toate suprafețele din interiorul cazinourilor sau al agențiilor de pariuri vor fi dezinfectate constant. Se va insista pe suprafețe utilizate des, precum clanțe, robinete sau mese. Mai mult decât atât, autoritățile recomandă clienților să vină cu pixul de acasă.

Încăperile trebuie să fie aerisite, acolo unde este posibil. Instalațiile de climatizare nu vor fi utilizate deocamdată. Toate aceste reguli vor fi afișate la intrare, așadar haideți să facem o recapitulare. Ce trebuie să faci pentru a intra într-un cazino sau într-o agenție de pariuri?

  • trebuie să ai mască de protecție
  • termometrul electronic trebuie să indice o temperatură de maximum 37.3 C
  • utilizează propriul pix/creion
  • menține o distanta de 2 m față de ceilalți clienți
  • respectă orice indicație afișată la intrare
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Măsuri de distanțare socială pentru păcănele

Celebra companie Signs4U a propus încă din luna Mai o soluție pentru sloturile din cazinourile offline. Aceștia au dezvoltat separatoare sub formă de panouri de plexiglas. Pentru cazinourile care nu își permit însă achiziționarea lor, există o alternativă. Aparatele vor fi mutate la minim 1.5 metri distanță, pentru a nu exista pericol. De altfel, această distanță este valabilă și în relația client – staff. De asemenea, clienții care nu efectuează o activitate la aparate, nu pot staționa în agenții / cazinouri

Tonomatele de băuturi trebuie și ele să respecte anumite reguli. Acces la ele vor avea doar oamenii din staff, iar servirea băuturilor va fi realizată doar în pahare de unică folosință.

Cum se va juca poker / bingo live în următoarea perioadă?

Cele două jocuri implică evident un număr de persoane la aceeași masă. Apropierea jucătorilor în acest moment însă este de domeniul trecutului. Cazinourile offline trebuie să ofere o distanță suficientă între jucători, pentru a nu exista un risc de infectare. Este nevoie de 1.5 m între clienți, așadar mesele vor fi adaptate noilor cerințe. Colectarea și distribuirea jetoanelor sau a cărților de către personal vor fi realizate cu mare grijă, prin respectarea normelor de distanțare socială.

Toate materialele atinse de clienți vor fi dezinfectate cât se poate de des. Numărul de participanți pentru jocul de bingo este de 1 persoană pentru 4 mp. De altfel, măsurile amintite la începutul articolui se aplică și aici. Se vorbește chiar de o reducere a numărului de jucători la mesele de poker.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Unibet Open 2020 a fost mutat deja în online, în contextul pandemiei de Coronavirus. La aceste turnee erau așteptați foarte mulți jucători, iar riscul era unul ridicat. Deși clienții își doreau o desfășurare offline, acest lucru nu a fost posibil.

„Înțelegem pe deplin impactul asupra partenerilor noștri și a turneelor organizate live. Cu toate acestea, pe lângă sănătatea clienților noștri, care este o prioritate, se adaugă și incertitudinea.” – a declarat Nataly Sopacuaperu – responsabila Unibet pentru turnee.

Sălile de joc și cazinourile din România au fost închise în data de 17 Martie. De atunci, amatorii jocurilor de noroc s-au putut bucura de păcănele, ruletă sau poker doar online.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Noile reguli la păcănele și case de pariuri! Ce trebuie să respecți?”, ne poți ajuta cu LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult noroc!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash