Free cookie consent management tool by TermsFeedNovomatic a stabilit un parteneriat în România cu Baumbet

Novomatic a stabilit un parteneriat în România cu Baumbet

Novomatic, care are drept subdiviziune Greentube, a decis să mai facă o mișcare pe piața din România. Aceștia continuă să își extindă portofoliul pe teritoriul țării noastre și au stabilit o înțelegere cu o platformă importantă.

Novomatic a stabilit un parteneriat în România cu Baumbet

Este vorba de operatorul online Baumbet, care a intrat destul de bine pe piața din România. În urma acestui parteneriat, Novomatic a introdus via Pariplay cazinoul său online la Baumbet.ro. Astfel, utilizatorii se vor putea bucura de jocuri celebre precum Lucky Lady`s Charm DeluxeSizzling Hot Deluxe sau Book of Ra Deluxe. Nu sunt singurele titluri importante ale celor de la Novomatic, aceștia fiind cunoscuți pentru seria de sloturi celebre pe care le-au dezvoltat.

Book of Ra – Pacanele Demo
5.0/5
Book of Ra – Pacanele Demo
Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot

Michael Bauer – oficial Greentube – a avut o declarație de presă despre acest noul parteneriat:

”Parteneriatul cu un astfel de operator demonstrează cererea ridicată pentru portofoliul nostru. Ne așteptăm ca jocurile să aibă un succes instant printre clienții Baumbet. România continuă să se dezvolte pe această nișă, iar Greentube se bucură sa colaboreze în astfel de condiții.”

Daniel Cordoș – reprezentant Baumbet – a făcut și el unele completări despre această înțelegere. Acesta declară faptul că Baumbet se bucură de o afiliere cu un nume atât de cunoscut în industria gamblingului.

Cine este Baumbet?

Baumbet reprezintă un nume important în industria jocurilor de noroc. Compania are o experiență de peste 25 de ani, iar în 2017 a obținut în România licența definitivă L1170663W000707, conform deciziei 170/30.01.2017 a ONJN. La început, Baumbet s-a concentrat doar pe producerea de sloturi. În timp însă, operatorul a continuat să se dezvolte și au apărut agențiile de pariuri sportive. În prezent, Baumbet operează și în mediul online, oferind o platforma de cazino foarte interactivă.

baumbet logo
Cine este Baumbet?

Baumbet își întâmpină noii clienți cu un bonus de 100% la primul depozit efectuat. Limita este de 500 RON, așadar te poți bucura de sloturile favorite chiar cu 500 RON în plus!

Dacă ai găsit conținut interesant în articolul ”Novomatic a stabilit un parteneriat în România cu Baumbet”, nu ezita să ne ajuți cu un LIKE & SHARE. Tu ce sloturi vei testa prima oara?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash