Free cookie consent management tool by TermsFeedPăcănele 2020 Million Dracula

Păcănele 2020 Million Dracula

Red Lake Gaming este un nume cunoscut în industria jocurilor de noroc, iar compania continuă sa crească în ultimii ani. Aceștia oferă servicii pentru diferite cazinouri, sediul principal fiind în Minnesota. De această dată, Red Lake a decis să lanseze un nou slot, cu o temă intrigantă.

Păcănele 2020 Million Dracula – poți explora acum legendele locale ale vampirilor

Noul joc lansat de către Red Rake este bazat pe legendele contelui Dracula. Castelul său este gata să te primească, iar câștigurile vor fi pe măsură, dacă reușești să scapi de pericole!

Jocul are o dispunere mai specială, pe 6 coloane. Liniile pot crește până la 9 pe parcurs, în funcție de opțiuni și de câștiguri. RTP-ul său este unul destul de ridicat, de 95.3%. Million Dracula are o abordare unică și tocmai de aceea utilizatorii ar trebui să exploreze cu mare atenție noul slot. Dracula este simbolul WILD, care poate înlocui oricare altă pictogramă, cu excepția bonusului. De asemenea, trei cupe ale contelui pot declanșa rotiri gratuite.

În momentul în care utilizatorii găsesc 6 cupe ale lui Dracula, Rotirile Gratuite pot ajunge până la 16! Pe parcursul rundelor bonus, se vor dezvălui automat 4 linii. Celelalte rămân ascunse în spatele unor gratii și vor fi dezvăluite rând pe rând. Este un joc învăluit în mult mister, precum legendele lui Dracula. Compania Red Rake Gaming se așteaptă ca slotul să aibă un succes instant.

Sloturi celebre ale celor de la Red Rake!

The Adventures of Ali Baba reprezintă unul din cele mai importante titluri ale companiei. Slotul este dezvoltat pe 6 rânduri și 6 coloane, așadar observăm faptul că Red Rake are o afinitate pentru dispunerile aparte. Jocul ce are un RTP de 95.30% este centrat pe o alta poveste celebră, a lui Ali Baba și cei 40 de hoți. Drept simboluri întâlnim imagini caracteristice precum săbii, galbeni, lămpi sau peisaje din deșert. Ali Baba alături de celebrul cuvânt SESAME deschide rundele bonus, ce pot aduce câștiguri impresionante.

Păcănele 2020 Million Dracula – unde poți juca acest slot dar și multe altele pe bani reali?

Sloturile oferite de Red Rake Gaming sunt valabile în România la cazinoul NetBet. Poți testa acum jocurile acestei companii pe bani reali și te poți bucura de super câștiguri. NetBet te întâmpina cu un bonus generos, pe care îl poți activa în 3 pași. De asemenea, există diferite promoții pentru amatorii jocurilor de noroc, precum:

  • Happy Hour – în fiecare Vineri
  • Runde Gratuite – Miercuri
  • Câștiguri Extra – Sâmbătă
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Păcănele 2020 Million Dracula”, ne poți ajuta cu o distribuire și un Like. Îți mulțumim și îți dorim mult noroc!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash