Free cookie consent management tool by TermsFeedPariplay anunță parteneriat cu Baumbet în România

Pariplay Ltd. își extinde prezența în Europa, întrând și pe piața jocurilor de noroc din România. Accesul a fost posibil grație parteneriatului cu BAUMBET (L1170663W000707, conform deciziei 170/30.01.2017 a ONJN).

Pariplay Ltd. este una din cele mai cunoscute companii din domeniul tehnologiei de gaming, cazinourilor terestre și a loteriilor. În urma recent încheiatului parteneriat, clienții Baumbet vor avea acces la o serie de peste 100 de jocuri atractive de cazino, în plus față de alte jocuri 3rd-party. Printre cele mai recente jocuri la mare căutare lansate de Pariplay, se numără Bloodshot: Rising Spirit, Phoenix Gold sau Dragons of the North.

Cine este Baumbet?

Fondată în 1993, Baumbet reprezintă una din cele mai solide prezențe în industria jocurilor de noroc. Operatorul oferă atât pariuri sportive la cote atractive, cât și o gamă largă de sporturi virtuale si jocuri de cazino. Un aspect foarte interesant, care trebuie subliniat este faptul că Baumbet este singurul cazino cu capital integral românesc. În oferta de sloturi Baumbet se regăsesc câteva titluri marca proprie și alte aproximativ 71 de la celebrul provider NetEnt.

baumbet 3 pasi

Daniel Cordos – unul din oamenii aflați la conducerea companiei Baumbet – a făcut unele precizări despre acest parteneriat:

“Ne bucurăm de faptul că putem colabora cu Pairplay, unul din cei mai mari distribuitori de jocuri de pe piață. Compania a realizat o creștere rapidă pe piața din Europa. Scopul nostru este acela de a oferi cele mai bune experiențe și jocuri pentru clienții noștrii. Cu ajutorul parteneriatului cu impresionanta Pariplay, clienții Baumbet vor fi introduși către o varietate de jocuri de cazino de calitate.”

Faptul că Pariplay anunță parteneriat cu Baumbet l-a bucurat foarte mult și pe Richard Mintz, Directorul de Marketing de la Pariplay, care s-a declarat foarte mulțumit de noua colaborare. Compania sa vede acest parteneriat drept unul foarte interesant, iar piața din România reprezinta un interes ridicat. Pînă la urmă țara noastră are o piața de gambling de aproximativ 2 miliarde de euro și beneficiază de una din cele mai bune legislații în acest domeniu încă din 2015 – kilometrul zero al gamblingului autohton.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash