Free cookie consent management tool by TermsFeedPariuri NBA All-Star Game 2022: Team LeBron vs. Team Durant

A 71-a ediție a NBA All-Star Game va avea loc luni, de la ora 03:00 (ora României), iar spectacolul se anunță de cel mai înalt nivel în Rocket Mortgage FieldHouse, arenă pe care în mod obișnuit își dispută partidele cei de la Cleveland Cavaliers.

Echipele NBA All-Star Game 2022

LeBron James, aflat la a 18-a selecție în All-Star Game, va fi căpitan, iar în echipa sa vor mai fi titulari Stephen Curry (Golden State Warriors), Ja Morant (Memphis Grizzlies), Nikola Jokic (Denver Nuggets) și Andrew Wiggins (Golden State Warriors). Morant și Wiggins sunt debutanți în All-Star Game.

De partea cealaltă, echipa adversă îl va avea căpitan pe Kevin Durant de la Brooklyn Nets, dar acesta nu va putea juca din cauza unei accidentări. În echipa titularilor se regăsesc așadar Trae Young (Atlanta Hawks), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) Giannis Antetokounmp (Milaukee Bucks) și Jayson Tatum (Boston Celtics). Team Durant nu are niciun debutant în echipa de start.

Rezervele Team LeBron sunt Luka Doncic (Dallas Mavericks), Darius Garland (Cleveland Cavaliers), Chris Paul (Pheonix Suns), Jimmy Butler (Miami Heat), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Fred VanVleet (Toronto Raptors) și James Harden (Philadelphia 76ers). Antrenor a fost ales Monty Williams de la Pheonix Suns.

În schimb, TeamDurant îi are ca rezerve pe Devin Booker (Pheonix Suns), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Zach Lavine (Chicago Bulls), Dejounte Murray (San Antonio Spurs), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), LaMelo Ball (Charlotte Hornets) și Rudy Gobert (Utah Jazz). Antrenor este Erik Spoelstra de la Miami Heat.

Ponturi pariuri NBA All-Star Game 2022

Unibet a pregătit o ofertă bogată și pentru NBA All-Star Game 2022. Așadar, dacă ești interesat de ponturi pariuri NBA All Star Game, la Unibet poți miza la cote atractive, în timp ce profiți de celelalte oferte ale operatorului din această perioadă, mai ales că orice pariu ce are o miză minimă de 50 RON îți aduce un tichet în cursa pentru BMW-urile puse în joc, alături de alte recompense spectaculoase.

Team LeBron pornește cu un avantaj clar

Așadar, privind cotele la pariuri pe All-Star Game 2022, observăm că echipa condusă de LeBron James pornește cu un avantaj clar, având cota 1.35 la victorie la Unibet. De partea cealaltă, Team Durant are cota 3.35. Contează mult și faptul că echipa conferinței de Est nu va putea conta pe Kevin Durant, care a suferit o accidentare.

În plus, Team LeBron s-a impus la ultimele patru ediții ale NBA All-Star Game.  Fără să-l aibă pe LeBron în componență, echipa Conferinței de Est s-a impus ultima dată în 2014, dar din 2018 s-a schimbat regulamentul și formatul de selecție.

Pariuri NBA All-Star Game
Pariuri NBA All-Star Game – pont 1

Se anunță un meci cu multe puncte

În ultimul All-Star Game, Team LeBron s-a impus în fața Team Durant cu 170-150. Sunt șanse mari ca și de această dată să avem o partidă cu multe puncte, astfel că poți miza la Unibet că se vor înscrie cel puțin 318.5 puncte la o cotă foarte bună: 1.90.

În patru din ultimele șase ediții s-au marcat cel puțin 319 puncte, iar jucătorii sunt pregătiți și de această dată să ofere ce au mai bun. Recordul de puncte a fost stabilit la ediția din 2017 (374 de puncte), când Vestul a câștigat cu 192 la 182.

Pariuri NBA All-Star Game
Pariuri NBA All-Star Game – Pont 2

Va fi o victorie lejeră pentru Team LeBron?

Diferența dintre cele două echipe pare a fi destul de mare, tocmai din acest motiv Team LeBron are o cotă atât de mică la victorie. Dacă și tu crezi că Team LeBron va obține o victorie la scor, poți miza pe handicap -6.5 puncte pentru această grupare, la o cotă de 1.91 oferită de Unibet.

Acest lucru ar însemna că Team LeBron va câștiga la cel puțin șapte puncte diferență. În două din ultimele trei ediții, echipa lui LeBron a reușit să aibă un avans confortabil, de 20 respectiv 14 puncte.

Pariuri NBA All-Star Game
Pariuri NBA All-Star Game – Pont 3
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

8 lucruri pe care merită să le știi înainte de NBA All-Star Game

Meciul vedetă de la NBA All-Star Game 2022 va avea loc luni, 21 februarie, de la ora 03:00 (ora României), în Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland. Înaintea confruntării dintre Team LeBron și Team Durant, iată câteva lucruri pe care merită să le știi.

1. LeBron James, număr impresionant de apariții

LeBron James, aflat la prezența cu numărul 18 în All-Star Game, îi va avea colegi titulari pe Stephen Curry (Golden State Warriors), Ja Morant (Memphis Grizzlies), Nikola Jokic (Denver Nuggets) și Andrew Wiggins (Golden State Warriors). Rezerve sunt Luka Doncic (Dallas Mavericks), Darius Garland (Cleveland Cavaliers), Chris Paul (Pheonix Suns), Jimmy Butler (Miami Heat), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Fred VanVleet (Toronto Raptors) și James Harden (Philadelphia 76ers), în timp ce antrenor a fost ales Monty Williams (Pheonix Suns).

2. Kevin Durant va absenta

Kevin Durant nu va putea fi pe teren din cauza unei accidentări. Titularii echipei sale vor fi așadar Trae Young (Atlanta Hawks), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) Giannis Antetokounmp (Milaukee Bucks) și Jayson Tatum (Boston Celtics). Rezerve au fost desemnați următorii jucători: Devin Booker (Pheonix Suns), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Zach Lavine (Chicago Bulls), Dejounte Murray (San Antonio Spurs), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), LaMelo Ball (Charlotte Hornets) și Rudy Gobert (Utah Jazz), iar rolul de antrenor îi revine lui Erik Spoelstra de la Miami Heat.

3. Confruntarea are loc în Cleveland

Este pentru a treia oară în istorie când NBA All-Star Game este programat în Cleveland și prima dată după o pauză de 25 de ani. Se joacă în Rocket Mortgage FieldHouse, arena celor de la Cleveland Cavaliers.

4. Echipa lui LeBron e favorită clară la Pariuri NBA All-Star Game 2022

Team LeBron are cota 1.35 să obțină un succes, în timp ce Team Durant are o cotă de 3.35. Echipa în care s-a aflat LeBron James s-a impus de fiecare dată în ultimele 4 All-Star Game-uri, iar prezența lui reprezintă un avantaj considerabil.

5. În 2017 s-a stabilit recordul de puncte

La ediția din 2017 a NBA All-Star Game s-a stabilit recordul de puncte: 374. Atunci, Vestul a câștigat cu 192 la 182. Tot Vestul deține și recordul celor mai multe puncte marcate într-un All-Star Game, la ediția din 2016, când a avut 196. În acel an, Vestul a stabilit și recordul de puncte marcate într-o repriză, 104.

6. Cea mai mare diferență de scor datează din 1992

Atunci, Vestul a reușit să câștige la 40 de puncte diferență, cu 153 la 113. O diferență mare a fost și la ediția din 2021, când Team LeBron s-a impus cu 170 la 150 în fața Team Durant.

7. LeBron James deține recordul de puncte reușite

În precedentele 17 selecții la NBA All-Star Game, LeBron James a reușit nu mai puțin de 389 de puncte, ceea ce este un adevărat record. Dacă va mai fi convocat încă o dată, el va egala și recordul de prezențe în NBA All-Star Game, deținut de Kareem Abdul-Jabbar. În orice caz, LeBron James este jucătorul din istorie care a început de cele mai multe ori ca titular un All-Star Game, de 17 ori. Alături de Kobe Bryant, LeBron James împarte și recordul celor mai multe selecții consecutive, 18 la număr. În plus, LeBron este și jucătorul care a bifat cele mai multe minute în istoria NBA All-Star Game, 473 la număr.

8. Anthony Davis a reușit cele mai multe puncte într-un meci

S-a întâmplat la ediția din 2017, când Anthony Davis a avut o prestație de excepție și a reușit să marcheze nu mai puțin de 52 de puncte. El deține și recordul celor mai multe puncte într-o repriză (30) și într-un sfert (20), cu mențiunea că pe ultimul îl împarte cu Glen Rice (la ediția din 1997).

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash