Free cookie consent management tool by TermsFeed

Playson își mărește portofoliul cu jocul Solar Temple

Playson reprezintă unul din cei mai importanți dezvoltatori de jocuri pe piața cazinourilor online. Compania cu sediul în Malta a anunțat lansarea unui nou joc, denumit Solar Temple.

Playson își mărește portofoliul cu jocul Solar Temple

Principalele atuuri ale slotului Solar Temple sunt grafica, coloana sonoră și desigur funcțiile. Tematica inspirată din Imperiul Aztec este una care mereu a fost pe placul jucătorilor, iar sunetele specifice aduc un plus uriaș atmosferei. Acest slot vine la aproape un an distanță de celebrul Solar Queen, slot lansat în vara lui 2019 ce s-a bucurat de mare succes.

Solar Temple conține funcția specială Flaming Frames (cadrele în flăcări), o funcție întâlnită în jocurile dezvoltate de Playson. Atunci când simbolul Soarelui apare pe role și rămâne pentru a efectua un ciclu solar, este activată funcția amintită anterior. În acel moment, câștigurile se multiplică, iar utilizatorii se pot bucura de câștiguri impresionante. La fiecare a 10-a rotire din ciclu, fiecare cadru se transformă într-un simbol Wild, iar funcția specială repornește.

Jocul este dispus pe 5 linii și 4 coloane. RTP-ul este destul de bun – 95.22%, iar liniile de plată sunt în număr de 20. Vsevolod Lapin, unul din oficialii Playson a ținut să facă unele declarații cu privire la noul joc:

”Solar Temple este unul din cele mai anticipate sloturi ale noastre. Jocul încearcă să replice succesul uriaș avut de Solar Queen, cel mai important al nostru din ultima vreme. Noul joc are o grafică uimitoare, iar coloana sonoră îi introduce pe jucători în atmosferă. Pe lângă toate acestea, premiile ascunse dupa zidurile templului sunt mai mult decât interesante!”

Book of Gold – un slot de succes al celor de la Playson!

Compania cu sediul în Malta se pare că are o afinitate pentru culturile din antichitate. O astfel de atmosferă putem găsi și in slotul Book of Gold, unul de mare succes. Acesta este dispus pe 3 rânduri & 5 coloane și are un RTP de 95.95%. Book of Gold a fost lansat în Mai 2019, iar tema sa este Egiptul Antic. Faraonul este cel mai valoros simbol din acest slot, acesta fiind urmat de Anubis, Ochiul lui Ra și crucile Ankh.

Regăsim aici și simbolurile cărților de joc: 10,J, Q, K și A. Cartea de aur reprezintă Scatter-ul ce declanșeaza seria de 10 rotiri gratuite.

Poți juca cele mai bune sloturi de la Playson la NetBet Cazino!

NetBet– operatorul licențiat ONJN cu cele mai multe jocuri de cazino în ofertă – te așteaptă cu un bonus de 100% până la 2.000 RON la prima depunere + 300 de Rotiri Gratuite. Pe lângă numărul fantastic de jocuri oferite, cei de la NetBet stau foarte bine și pe partea de promoții, venind mereu cu super-oferte pentru utlizatori.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash