Free cookie consent management tool by TermsFeedPregătește-te pentru poker LIVE în 2023

Pregătește-te pentru poker LIVE în 2023

Pregătește-te pentru poker LIVE în 2023! Află care sunt cele mai tari festivaluri de poker live programate în perioada următoare!

Soarele este arzător si te invită la mare sau în piscine pentru a te răcori. Însă atmosfera incendiară presărată deseori cu dușuri reci specifică jocului LIVE este foarte cunoscută jucătorilor iubitori de live poker. Așadar, în această vară fie că preferi căldura sau răcoarea, cluburile si organizațiile de poker au pregatit pentru tine multe turnee interesante, festivaluri de excepție unde fiecare jucător poate îmbina utilul cu plăcutul.

Benelux Poker Tour

Se desfășoară în perioada 17 – 23 Iulie 2023, Main Event Buy-In 250 Euro, 100.000 Euro GTD. Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe 888 Poker Room București, acesta fiind organizatorul acestui eveniment.

888poker Live Bucharest 2023, 08 – 14 August

Un amplu eveniment organizat de 888 Poker Room București în parteneriat cu PokerFest România. Festivalul 888poker Live Bucharest debutează în ziua de marți, 08 august cu turneul „Opening Event” unde jucătorii vor primi 30.000 Chips pentru un buy-in în valoare de 220 Euro, urmat de Main Event-ul 888 Live. Acesta din urmă este programat în ziua de joi, 10 august și are un buy-in in valoare de 888 Euro în schimbul căruia jucătorii vor primi 88.000 Chips. Pe parcursul evenimentului sunt programate si alte side event-uri: turnee precum :Omaha Pot Limit / Buy-In 115 Euro, Mystery Bounty / Buy-In 330 Euro, Ladies Event / Buy-In 55 Euro, The Big Shot / Buy-In 330 Euro și Closer Event / Buy-In 165 Euro.

50 LEI Gratis Fără Depunere

SMART POKER TOUR, 2-8 octombrie 2023

Eveniment organizat de Gentlemen’s Poker Club  care a devenit un simbol în lumea pokerului. Toate detaliile vor fi prezentate pe pagina organizatorului și în mod sigur sumele garantate vor ridica adrenalina jucătorilor la cote maxime.

UNIBET OPEN 2023

Unibet Poker prezintă în acest an un festival uriaș planificat pentru București, eveniment ce va avea loc în perioada 30 noiembrie-4 decembrie 2023 în cadrul hotelului JW  Marriott. Bucharest  Unibet Open va fi un festival desfășurat pe o perioadă de cinci zile și va include diverse turnee, inclusiv celebrul Main Event cu un buy-in de €1.100. În colaborare cu PokerFest România, se așteaptă o participare record iar Unibet depune eforturi susținute pentru a organiza sateliți online, astfel încât toți jucătorii doritori să aibă șansa de a participa.

€10 gratuit Unibet Open + €200 bonus progresiv

Cum te pregătești pentru sesiuni performante de live poker?

Iată câteva sfaturi esențiale pe care probabil le știi, ca jucător de poker, dar merită reamintite :

  • asigură-te că înțelegi  regulile jocului de poker (ierarhie mâini, diverse tipuri de jocuri de poker etc);
  • lucrează la abilitățile tale deoarece pokerul este un joc continuu de strategie și decizii. Studiază citirea adversarilor și interpretarea semnelor non-verbale;
  • cultivă-ți răbdarea. Atât pokerul online cât si cel live, pot fi jocuri de lungă durată, iar răbdarea este esențială;
  • gestionează-ți bankroll-ul. Stabilește un buget pentru participarea la festival și ține-te de el. Asigură-te că îți permiți să joci în turneele și jocurile cash potrivite nivelului tău de experiență și bankroll-ului disponibil;
  • fii pregătit mental și fizic. Pokerul live poate fi solicitant din punct de vedere mental și fizic. Asigură-te că ești odihnit și într-o stare de spirit pozitivă. Evită consumul excesiv de alcool sau alte substanțe care pot afecta judecata și concentrarea ta.
  • analizează-ți jocul. După fiecare sesiune de poker live, fă-ți timp pentru a analiza mâinile și deciziile luate pe parcursul sesiunii jucate. Identifică punctele tale forte dar mai ales punctele slabe pe care trebuie sa le îmbunătățesti  și folosește toate aceste informații ca oportunități de învățare.

Vă invităm să jucați responsabil și să nu riscați sume de bani pe care nu vă permiteți să le pierdeți. Let’s poker !

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash