Free cookie consent management tool by TermsFeedPrima casă de pariuri care a introdus cote pe șah anunță prelungirea parteneriatului cu Magnus Carlsen

Vineri, 1 aprilie, Kindred Group a anunțat extinderea parteneriatului dintre Unibet și Magnus Carlsen, cel mai bun șahist din lume la ora actuală și de 5 ori Campion Mondial. Noul contract dintre brandul flagship Unibet și Carlsen se va întinde pe durata a 2 ani, până în 2024.

Totodată, Grupul Kindred a decis să continue și contractul de sponsorizare cu Offerspill, cel mai mare club de șah din Norvegia, țara de origine a lui Magnus Carlsen. Ambele parteneriate vor promova și sprijini ambiția pe termen lung a Kindred de încasa 0% venituri din jocuri de noroc dăunătoare până în 2023.

Nils Andén, CEO Kindred Group, despre prelungirea parteneriatului

„Vedem un potențial fantastic în parteneriatul cu cel mai bun jucător de șah din toate timpurile și cel mai bun din lume la ora actuală, ca ambasador global în lupta pentru combaterea problemelor cauzate de gambling. De asemenea, este firesc să implicăm în munca noastră Offerspill, cel mai mare club de șah din Norvegia. Acest parteneriat reprezintă o contribuție importantă la creșterea gradului de conștientizare a șahului ca sport global captivant, implicând totodată și comunitatea locală din Norvegia”, a declarat reprezentantul Grupului Kindred.

În ceea ce privește șahul în general, Nils Andén a precizat: „În ultimii doi ani, Offerspill a făcut eforturi impresionante pentru a ridica șahul norvegian la un nou nivel, în special pe perioada pandemiei. Un astfel de impuls necesită finanțare, iar noi suntem mândri să contribuim și, în același timp, să promovăm mesajul nostru de siguranță, durabilitate și responsabilitate în jocurile de noroc bazate pe divertisment prin intermediul clubului”.

♛ Magnus Carlsen sprijină din plin eforturile Kindred Group

„Tocmai mi-am stabilit un nou țel în carieră – să fiu primul șahist din lume care acumulează 2.900 puncte rating, iar Kindred își dorește să devină primul operator de jocuri de noroc la nivel mondial care să realizeze venituri zero de la clienții cu probleme cauzate de jocurile de noroc. Aceasta este o ambiție la care îmi doresc să contribui și, în același timp, un mesaj pe care sunt bucuros să-l susțin”, a declarat Magnus Carlsen.

Kindred Group

La 25 de ani de la înființare, Kindred Group este unul din cele mai puternice grupuri din industria internațională de gambling, cu 11 branduri în portofoliu. Flagshipul companiei este Unibet – brand licențiat și în România, iar printre celelalte branduri se numără și Vlad Cazino – primul cazino online cu specific românesc. La 4 ani de la lansare, Vlad Cazino a devenit una din principalele destinații pentru iubitorii jocurilor de noroc din România.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Kindred Group are la ora actuală peste 30 de milioane de clienți în peste 100 de țări din Europa, SUA și Australia și este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap. Spre finalul anului trecut, în cadrul unui raport financiar, Kindred anunța că Unibet și Vlad Cazino au fost motorul creșterii grupului în Europa de Est.

♛ Magnus Carlsen

Născut pe 30 noiembrie 1990, în Tønsberg, Norvegia, Magnus Carlsen este cel mai bun șahist din lume în 2022 și are 5 titluri de Campion Mondial în palmares. Pentru mulți fani ai sportului minții, Carlsen a intrat deja la 31 de ani într-o categorie selectă a șahului, alături de celebrii Gary Kasparov și Bobby Fischer.

Magnus a urcat pe locul 1 în clasamentul oficial în 2011, la doar 21 de ani, iar Primul titlu de Campion Mondial la Șah l-a câștigat în 2013. Următoarele 4 trofee au fost câștigate în 2014, 2016, 2018 și 2021.

Vezi video cu cea mai rapidă victorie din cariera lui Magnus!

Printre alte realizări uluitoare ale norvegianului se cuvine să amintim seria de 125 de meciuri fără înfrângere – nou record mondial. Seria a luat sfârșit în octombrie 2020, după 42 de victorii și 83 de remize.

Unibet a fost primul operator de jocuri de noroc care a introdus cote pentru pariuri pe șah în 2014. De-a lungul anilor, Kindred a sponsorizat și o serie de turnee internaționale și campionate majore. Magnus Carlsen a fondat Offerspill în 2019 și este ambasador Unibet din 2020. În același an, Offerspill și Kindred Group au semnat primul parteneriat. Astăzi, Offerspill este cel mai mare club de șah din Norvegia, cu aproximativ 400 de membri.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash