Free cookie consent management tool by TermsFeedRed Spade Pass, o experiență marca PokerStars și Oracle Red Bull Racing

Red Spade Pass, o experiență marca PokerStars și Oracle Red Bull Racing

PokerStars tocmai ce a pus bazele unui nou parteneriat, cu Oracle Red Bull Racing. Este vorba de ”Red Spade Pass”, o acțiune dedicată fanilor. Acest eveniment este accesibil exclusiv jucătorilor Pokerstars, iar câștigătorii pot beneficia de o experiență unică de F1.

Red Spade Pass, o experiență marca PokerStars și Oracle Red Bull Racing

Marele Premiu al Principatului Monaco reprezintă una din atracțiile principale ale unui sezon de Formula 1. Astfel, câștigătorii Red Spade Pass au ocazia să călătorească 4 zile în Principat, cu toate cheltuielile acoperite. Mai mult decât atât, excursia este valabilă pentru două persoane, în locații de vis precum Monaco sau Nisa.

Fericiții câștigători au ocazia să urmărească celebrul Grand Prix live, dintr-o locație de lux deținută de PokerStars. Sâmbătă – 2 Aprilie – prin intermediul turneelor de poker free-to-play, se vor acorda primele două Red Spade Pass-uri. Celelalte urmează să fie disponibile tot pe platforma PokerStars.

Prezentare Monaco Grand Prix F1

Clienții PokerStars vor avea parte de surprize și premii nu doar de această dată, ci pe parcursul întregului sezon de F1. Astfel de pass-uri se pot câștiga prin intermediul PokerStars, PokerStars Sports sau PokerStars Casino. Alături de vacanța exclusivistă, câștigătorii se pot bucura de un mesaj personalizat, de la vedete din Oracle Red Bull Racing sau produse personalizate din partea PokerStars.

Nu în ultimii rând, abmasadorii PokerStars sau antrenorii PokerStars Learn pun la bătaie o sesiune de coaching în acest domeniu.

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 28 zile
Condiții de rulaj – 1 punct de eliberare pentru 1 RON
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Directorii celor două branduri se declară mulțumiți de colaborare

Oracle Red Bull Racing și PokerStars își propun o extindere printre publicul cu interesele comune. Divertismentul se îmbină de minune cu Formula 1, iar concursurile, premiile și promoțiile nu fac decât să îmbunătățească atmosfera în comunitate. Christian Horner – director & CEO Oracle Red Bull Racing Team, a declarat:

”Se arată un sezon epic și suntem încântați că, prin acest parteneriat, comunitatea PokerStars și nu numai ne va fi alături la fiecare pas.”

Tom Warren – director de marketing la grupul PokerStars, a ținut să facă și el unele precizări, cu privire la această nouă colaborare:

Parteneriatul cu Oracle Red Bull Racing se concentrează pe divertisment și ne susține astfel viziunea de a oferi comunității momente epice pe care nu le va uita niciodată.

Parteneriatul dintre PoekrStars și Oracle Red Bull Racing a fost anunțat la începutul anului 2022. Acest nou proiect urmează să fie promovat pe mașina RB18, dar și pe combinezoanele de cursă.

Cine este PokerStars?

PokerStars este în momentul de față cel mai popular site de poker online de pe mapamond. Lansarea a avut loc în anul 2001, iar de atunci a continuat să se extindă constant. PokerStars este parte componentă a Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash