Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se redeschid cazinourile din UK?

Luna Martie a adus după sine o criză mondială în toate domeniile. A fost și cazul industriei jocurilor de noroc, ce a suferit pierderi uriașe. Economiile țărilor importante de pe mapamond au avut de câștigat în ultimii ani de pe seama acestei industrii. Vorbim așadar de un impact social și economic uriaș pe care îl au jocurile de noroc.

Se redeschid cazinourile din UK?

Autoritățile din Marea Britanie au decis să închidă agențiile de pariuri stradale și cazinourile offline în luna Martie. Lunile au trecut, iar acestă industrie începe să revină la normal în multe țări. Nu este și cazul UK însă, acolo unde amatorii jocurilor de noroc nu se pot bucura de locații offline. Recent, Consiliul de Pariuri și Jocuri de Noroc din Marea Britanie a făcut o solicitare publică față de Rishi Sunak – Ministrul de Finanțe. Oamenii din domeniu nu sunt de acord cu redeschiderea cafenelelor în detrimentul agențiilor de pariuri.

Mai mult decât atât, guvernul englez riscă în continuare pierderi uriașe dacă nu acționează ferm. În medie, această decizie de a păstra cazinourile închise costă săptămânal aproximativ 5 milioane de lire sterline. Acești bani sunt folosiți pentru a amortiza salariile și somajul angajaților din industria jocurilor de noroc.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Michael Dugher – CEO-ul BGC declară faptul că toate cazinourile respectă măsurile de igienă necesare!

Evident, toate cazinourile și agențiile de pariuri stradale au fost nevoite să se adapteze. Au fost luate măsuri de prevenție suplimentare, ce facilitează distanțarea socială. Printre cele mai importante amintim:

  • separarea sloturilor cu panouri de plexiglas
  • înjumătățirea funcționalității sloturilor
  • scanarea temperaturii clienților și a staffului la intrare / ieșire
  • măști de protectie, dezinfectant

Reprezentanții industriei jocurilor de noroc din UK afirmă că toate aceste măsuri au fost deja pregătite. Totuși, nu există încă o dată oficială la care cazinourile își pot relua activitatea. Se redeschid cazinourile din UK? Este o întrebare fără răspuns momentan. În aceste condiții, viitorul a peste 14.000 de angajați este încă incert!

Agențiile de pariuri și cazinourile s-au redeschis în România pe 15 Iunie!

Lucrurile au revenit la normal în această industrie pe teritoriul țării noastre, la mijlocul lunii Iunie. Deși inițial se vorbea de 1 Iunie, decizia a fost amânată. De atunci, amatorii jocurilor de noroc din România se pot bucura din nou de locațiile offline. În prezent, toate măsurile de precauție menționate anterior sunt obligatorii în cazinourile din România. Pe teritoriul țării noastre, această industrie offline înghețase în data de 17 martie, în urma unei ordonanțe de urgență.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Se redeschid cazinourile din UK?”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash