Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu o experiență de peste 3 decenii în industria de gambling, timp în care a activat ca antreprenor, manager, lider de asociație, cu specializări în combaterea spălării banilor, a fraudelor de acest tip și în studierea și prevenirea dependenței de jocuri de noroc, Sorin Constantinescu (52 de ani, căsătorit, 2 copii) este, fără doar și poate, cea mai inspirată alegere pe care Guvernul României ar fi putut să o facă pentru funcția de consilier în domeniul jocurilor de noroc.

Absolvent al Institutului Politehnic din Timișoara, Sorin Constantinescu este licențiat în economie (Universitatea Româno-Americană – Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional), masterand în “Investigarea Fraudelor” (Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”), specialist CNAI – Colegiul Național de Afaceri Interne și doctorand în Ordine Publică și Siguranță Națională pe tema „Aspecte specifice criminalității economico-financiare din domeniul jocurilor de noroc”.

Sorin Constantinescu este recunoscut si pentru contribuția importantă pe care a avut-o în anul 2015 – kilometrul 0 al pieței de gambling autohtone – la fondarea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituția ce reglementează industria de profil din România.

De-a lungul ultimilor ani, Sorin Constantinescu și-a consolidat expertiza participând la peste 40 de conferințe și târguri internaționale din domeniu (Londra, Milano), dar și la diferite cursuri și workshopuri ce au avut loc în Nevada – SUA.

Autor al multor studii, articole și cărți în domeniu, Sorin Constantinescu este, în prezent, Președinte al AOCR (Asociația Organizatorilor de Cazino din România) și operator privat în industrie, deținând și conducând companiile PokerFest România – cel mai mare organizator de festivaluri de poker din Europa de est – și Gaming Consulting – liderul pieței românești de consultanță în domeniul jocurilor de noroc.

L-am contactat pe Domnul Sorin Constantinescu pentru o scurta declaratie:

Sunt multe proiecte de implementat, dar pe parcurs si daca exista vointa politica, putem sa facem multe lucruri bune si sa imbunatatim ceea ce exista la ora actuala. Putem aduce mai multi bani la bugetul de stat, asa cum am spus mereu, Loteria Romana poate aduce peste 100 de milioane de euro in 9 luni.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash