Free cookie consent management tool by TermsFeedSuper Striker – jocul cu care NetEnt speră să înscrie

Super Striker – jocul cu care NetEnt speră să înscrie

Acum 2 săptămâni, NetEnt lansa jocul Gorilla Kingdom. Acesta se pare că a avut succes, astfel ca dezvoltatorul suedez își continuă treaba. Gorilla Kingdom e unul din cele mai interactive sloturi de pe piață din ultima perioadă. Este disponibil și pe telefonul mobil și are nu mai puțin de 1024 de modalități de plată. Mai mult decât atât, simbolul special reprezentat de piatra totem este unul care atrage utilizatorii. La 2 săptămâni după lansarea acestui joc, NetEnt revine cu un nou slot. De această dată, amatorii jocurilor de noroc beneficiază de o temă diametral opusă, bazata pe fotbal.

Super Striker – jocul cu care NetEnt speră să înscrie

Pandemia de Coronavirus i-a lăsat pe fanii fotbalului fără competițiile favorite. Pe lângă campionatele de top, s-au amânat UEFA Champions League și Europa League. De asemenea, EURO 2020 a fost amânat pentru vara anului viitor. Prin acest joc nou lansat, NetEnt încearcă să le mai îndulcească amarul suporterilor sportului rege. Jocul are un bonus ce oferă Rotiri Gratuite, precum si un Golden Multiplier. În momentul în care jucătorul are norocul a printre un scatter de aur, atunci va înscrie și o victorie. De asemenea, jocul are un bonus de rotiri gratuite pe 5 nivele, acolo unde se poate înscrie un hat-trick.

Super Striker de la NetENt
Super Striker de la NetENt

Mai mult decât atât, NetEnt a decis să mărească dinamismul în acest nou slot. Jucătorii pot avansa în nivele în acest joc, iar Rotirile Gratuite se pot mări. Utilizatorii pot ajunge până în finala campionatului, acolo unde câștigurile se multiplică de 10 ori. Bryan Upton – directorul NetEnt AB, a dezvăluit în conferința de presă de acum câteva zile și opțiunea Bet Slip. Este un concept dezvoltat anul trecut în slotul Scudamore Super Stakes. Acest concept introduce pariul sportiv și invită jucătorii să parieze de câte ori va apărea un simbol anume la rotirile gratuite.

Iată câteva declarații ale lui Bryan Upton – conform celor de la news.worldcasinodirectory:

”Nu putem să aducem toată bucuria fotbalistică pentru utilizatorii noștrii. Totuși, am încercat prin slot-ul Super Striker să îi menținem pe fanii fotbalului în priză. Cel puțin până revin marile campionatele importante. Bet Slip – conceptul unic dezvoltat de noi, reprezintă un motiv în plus de a juca Super Striker. Am dezvoltat un joc simplu și clasic, ce poate atrage orice fan al sportului. Urmăriți scatterele de aur și înscrieți cât de mult puteți!”

Super Striker are un RTP de 96.04%. Jocul este conceput pe 3 role și 5 linii de plată.

Guns N Roses este unul din cele mai tari jocuri realizate de NetEnt. La Unibet și Vlad Cazino îl poți juca acum cu 98% RTP. 

Dezvoltatorul suedez NetEnt are o ofertă vastă, ce poate fi testată și în România. Cazinourile online de pe teritoriul țării noastre oferă o multitudine de jocuri dezvoltate de către NetEnt.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash