Free cookie consent management tool by TermsFeedTheo Rose și Cuza te invită la distracție în Multiversul Exclusivităților - o campanie fresh Betano

Theo Rose și Cuza te invită la distracție în Multiversul Exclusivităților – o campanie fresh Betano

Betano este un lider de piață în ceea ce privește noile tehnologii, în industria gambling-ului online. Acest operator online a decis să facă un nou pas în față și să introducă un univers paralel, în care utilizatorii pot experimenta diverse lumi, prin intermediul sloturilor online.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Theo Rose și Cuza te invită la distracție în Multiversul Exclusivităților – o campanie fresh Betano

Slotul online Rise of the Genie îți oferă ocazia să urci treptele și să activezi plăți instant. Ferește-te cu mare atentie de Duh și profită de Rotirile Gratuite, care îți măresc exponențial distracția în cazinoul Betano. În Multiversul Exclusivităților, o perioadă limitată de timp, vei putea testa o serie de sloturi exclusive. Acestea aduc după ele foarte multe bonusuri.

Inspirat din Metaverse – un trend din ce în ce mai popular în 2022, Multiversul sporește apetitul tehnologic al operatorului online. Theo Rose și Cuza sunt personajele principale, care te vor călăuzi în această excursie exclusivă!

Roxana Dinescu – Marketing Manager – Brand & Communcations la Betano România, a ținut să facă unele precizări:

„Această campanie a fost încă de la început o adevărată sursă de entertainment. De la briefing, concept, implementare și până la lansare. Am simțit din start că, dacă procesul este unul atât de frumos, rezultatul nu poate fi decât pe măsură. Și iată că avem un concept de multivers al exclusivităților .Acesta aduce în fața consumatorului o lume care definește deja de ceva timp cazinoul Betano. O lume în care tehnologia, umorul și oportunitățile de distracție sunt ingredientele de bază pe care le reinterpretăm în mod inedit cu fiecare lansare de campanie.

Multiversul Exclusivităților Betano este genul acela de proiect serial în care de-abia aștepți să vezi cu ce te mai surprind personajele principale. Se simte când lucrurile sunt făcute cu entuziasm și cu dorința de a excela. Așa este și acest proiect – unul extrem de atent și crafted, însă care rezultă în a fi extrem de natural și firesc.”

Theo Rose și Cuza, ambasadorii Multiversului!

Un astfel de proiect inovativ avea nevoie de doi exploratori pe măsură! Umorul este una din cele mai importante calități pe care trebuie să le deținem atunci când pornim la drum în diferite lumi. Tocmai de aceea, talentul umoristic al lui Cuza se îmbină perfect cu toate calitățile muzicale și carisma celebrei Theo Rose.

Carina Toma – Creative Director KUBIS – a vorbit pe larg despre acest nou proiect ambițios:

„Atunci când vrei să explici ceva ce poate părea mai complicat la prima vedere, dar e, de fapt, foarte simplu, cred că cel mai ofertant e să folosești umorul. E mult mai ușor să înțelegi ceva atunci când creierul tău e și puțin gâdilat. Și așa am ajuns să ne dăm seama de următorul aspect. Decât să vină Betano să-ți explice cum e cu jocurile exclusive, mai bine dăm vocea brandului cuiva care are capabilitatea să te facă să și chicotești un pic atunci când îți explică. Vezi că doar pe Betano găsești o serie de jocuri exclusive, d-aia le și zice așa. Vezi și că sunt mișto, pentru că sunt foarte variate, dar și pline de surprize.

Și așa am ajuns la conceptualizarea unui univers de jocuri sub numele de: Multiversul Exclusivităților Betano. Mai departe, am zis că cel mai potrivit ar fi să explorăm Multiversul ăsta printr-o serie de pseudo-sketch-uri care să circule pe marele Internet. Dar ca în orice sketch, ai nevoie și de personaje, eventual unele care să nu fie folosite și răs-folosite de toate brandurile. Și, după lungi runde de research, ne-am oprit la Theo Rose și Cuza.”

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash