Free cookie consent management tool by TermsFeedThor: Love and Thunder - tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat film al verii

Când apare Thor: Love and Thunder, detalii despre distribuție, poveste, trailer al viitorului film marca Marvel Studios. Încă de la anunțul făcut la Comic-Con 2019, fanii Marvel au așteptat cu nerăbdare lansarea filmului Thor: Love and Thunder, iar drept dovadă stau și statisticile de pe pagina oficială de YouTube: nu au trecut nici măcar 12 ore de când a fost lansat trailerul oficial Thor: Love and Thunder, că deja are aproximativ 14 milioane de vizualizări, un milion de like-uri și peste 39.000 de mii de comentarii, în momentul scrierii acestui articol.

Trailer oficial Thor: Love and Thunder

Din aceste motive, am adunat în acest articol toate informațiile de care ai nevoie pentru a ști când apare Thor: Love and Thunder, care este distribuția epicului film, povestea și alte zvonuri care s-au strâns în jurul celui de-al patrulea film din seria de sine stătătoare de super-eroi din Universul Marvel.

Nu numai că vom avea parte de revenirea unor personaje din primele părți ale tetralogiei, dar vom avea parte și de o poveste plină de acțiune, cu întorsături de situație și intrigi dintre cele mai interesante. Așadar, iată tot ce trebuie să știi despre filmul Thor: Love and Thunder, mai ales acum când avem deja un trailer oficială și o dată fixă de lansare.

Trailer oficial Thor: Love and Thunder

După o lungă așteptare și numeroase teasere fan-made apărute pe YouTube, avem, în sfârșit, un trailer oficial postat de către pagina oficială Marvel Entertainment, care durează 90 de secunde, dar pline de tensiune, punând fanii pe jar și făcând așteptarea și mai grea. Încă din trailer ne putem da seama că Thor își revine în forță după filmul ”Avengers: Endgame”, distrându-se parcă mai mult ca niciodată în pielea personajului Thor. Povestea pare să fie plasată într-o lume efervescentă, magică și imensă, iar Jane se întoarce mânuind legendarul Mjölnir. Apariția acestui trailer oficial Thor: Love and Thunder a stârnit zeci de mii de reacții printre fani și a adunat deja peste 14 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare. Urmărește-l mai sus!

Ce semnificație are titlul ”Thor: Love and Thunder”

„Love and Thunder” ar putea face referire la relația dintre legendarul Thor – interpretat de Chris Hemsworth care se va reîntoarce în rolul său epic – și doctorița Jane Foster (interpretată de către actrița laureată la Premiile Oscar, Natalie Portman). De fapt, Natalie Portman va avea un rol major în această parte a filmului, deoarece Jane Foster se va reîntoarce nu doar pentru a-și continua relația cu Thor, ci va încerca chiar să-și asume, de fapt, rolul de zeiță. Între „iubire” și „tunet”, oare ce la alege Thor? Să lupte cu persoana pe care o iubește pentru a-și menține rolul de zeu suprem sau să renunțe la tot pentru a fi în continuare cu Jane?

Tessa Thompson și Chris Hemsworth în cel mai nou film Thor 2022

O altă eventuală explicație a titlului filmului face referire la Valkyrie, interpretată de către Tessa Thompson. De asemenea, a fost confirmat faptul că aceasta va juca unul dintre rolurile principale în Thor: Love and Thunder. În scenele finale din ”Avengers: Endgame”, Valkyrie a devenit noua conducătoare a regatului Asgard, tărâmul zeilor Aesir, zei ai războiului și puterii. Fiind primul personaj LGBTQ+ din Universul cinematografic Marvel, Tessa Thompson a menționat că personajul interpretat de ea, Valkyrie, s-ar putea să fie în căutarea unei regine alături de care să domnească peste regatul Asgard. Oare asta să simbolizeze ”Love” din titlu?

Când apare Thor: Love and Thunder?

Conform celor mai recente informații oficiale din mediul online, s-a confirmat faptul că Thor: Love and Thunder va apărea în cinematografe pe data de 8 iulie 2022. Biletele nu s-au pus încă în vânzare, dar cu siguranță va fi nevoie să-ți faci din timp o rezervare pentru a prinde un loc liber. Avâd în vedere cât de popular este filmul și cât de mult a fost așteptat de către fani, probabil biletele vor fi epuizate, din start, cel puțin pentru două săptămâni, exact cum s-a întâmplat și cu filmele din ”The Hobbit”, la care eu cel puțin am fost nevoit să aștept o săptămână pentru a reuși să prind un loc la cinema.

În așteptarea noului film din seria Thor, te poți delecta jucând gratis sloturile Power of Thor Megaways și Odin Protector of Realms

Pacanele online: Power of Thor Megaways
5.0/5
Pacanele online: Power of Thor Megaways
Pacanele gratis: Odin Protector of Realms
5.0/5
Pacanele gratis: Odin Protector of Realms
Pacanele online: Power of Thor Megaways
5.0/5
Pacanele online: Power of Thor Megaways
Pacanele gratis: Odin Protector of Realms
5.0/5
Pacanele gratis: Odin Protector of Realms

Când va fi disponibil Thor: Love and Thunder pe Disney+?

Thor: Love and Thunder este un film cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Thor, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, fiind cel de-al 29-lea film din Universul cinematografic Marvel și continuarea directă a lui Thor: Ragnarok. Marvel și Disney nu au anunțat când va fi filmul disponibil pentru streaming pe Disney+, dar având în vedere că precedentele lansări Marvel au avut o lansare exclusivă în cinematografe care a durat minimum 45 de zile, probabil vă filmul va fi disponibil pe Disney+ după data de 22 august.

Cine este regizorul Thor: Love and Thunder?

În continuarea filmului ”Thor: Ragnarok”, Taika Waititi se reîntoarce la cârma de regizor, fiind atât director de creație, cât și co-scenarist, alături de Jennifer Kaytin Robinson. Waititi a intrat în pielea regizorului după ce „Thor: Întunericul” nu prea a reușit să cucerească și să convingă publicul. Menită inițial să fie o trilogie, deci să conțină doar 3 filme, seria Thor era cât pe ce să fie anulată de către Disney și Marvel chiar înainte de a-i da o șansă lui Waititi să se implice în crearea lor. Încercând să scoată în evidență latura comică a lui Chris Hemsworth în rolul lui Thor, Waititi se pare că a găsit rețeta succesului.

Taika Waititi – regizorul filmului

Astfel, ”Thor: Ragnarok” a devenit unul dintre cele mai îndrăgite filme de până acum din Universul cinematografic Marvel. Taika Waititi a menționat, de asemenea, că titlul ”Thor: Love and Thunder” face referire la aceeași „culoare locală” a anilor ’80 pe care a reușit să o redea și în partea precedentă a tetralogiei, menționând că intenționează să se inspire, din aceeași idee, și în cea de-a patra parte a seriei.

Acesta a mai afirmat că ”Thor: Love and Thunder” este, după părerea lui, „exagerat de bun” și prin comparație „Thor: Ragnarok este un film obișnuit cu supereroi”. Iar fanii știu că partea a treia din seria a fost orice, numai nu „un film obișnuit”.

Despre ce este Thor: Love and Thunder?

Ultima dată când l-am văzut pe Thor, acesta se afla alături de Starlod, Mantis, Rocker Raccoon și restul Gardienilor Galaxiei – plecați să se aventureze prin galaxii. Deși este foarte posibil ca și restul gardienilor să-și facă apariția în Thor: Love and Thunder, cu siguranță intriga nu se va învârti în jurul lor. Este mult mai posibil ca planul principal să se desfășoare în regatul Asgard, acum condus de Valkyrie care își caută o regină cu care să împartă locul pe tron. Cel mai probabil un răufăcător interpretat de Christian Bale are să atace regatul Asgard, iar Jane Foster își preia mantia de zeiță a tunetului în timp ce, sub forma sa umană, se luptă cu cancerul.

Răufăcătorul, care se așteaptă să fie Gorr (the god Butcher), urmărește să distrugă regatul Asgard, din ura sa imensă față de zei. Fără Thor, restul zeilor din Asgard vor fi nevoiți să-și unească forțele pentru a-și apăra regatul, în timp ce încearcă să-l găsească pe puternicul Zeu al Tunetului, Thor. Cu toate acestea, Waititi a confirmat faptul că titlul este mai mult decât ceva care să prindă la public, conturând ideea conform căreia, în acest film, dragostea va juca un rol central. Evident, nu ne putem aștepta la un film care să se definească prin romantism, fiindcă vom avea parte de o desfășurare de forțe cum rar am mai întâlnit în filmele cu supereroi.

Sinopsisul filmului

În ceea ce privește sinopsisul filmului, acesta sună cam așa: „Filmul îl urmărește pe Thor (Chris Hemsworth) într-o călătorie diferită de tot ceea ce a înfruntat până acum – cea a găsirii păcii interioare. Dar călătoria sa este întreruptă de către ucigașul galactic Gorr (Christian Bale), măcelătorul de zei, care vrea să-i distrugă pe toți. Pentru a ține piept amenințării, Thor cere ajutorul reginei Valkyrie, al lui Korg (Taika Waititi) și a lui Jane Foster care mânuiește ciocanul magic Mjölnir. Împreună, pornesc într-o aventură cosmică pentru a descoperi motivele răzbunării lui Gorr și pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu”.

Thor: Love and Thunder este inspirat din benzile desenate publicate de către Jason Aaron, ceea ce constituie punct de plecare important pentru film și mai ales pentru personajul Jane Foster. În timp ce am făcut cunoștință cu Valkyrie și Korg încă din ”Thor: Ragnarok”, Jane nu a mai fost înfățișată fanilor de la „Thor: Întunericul” (2013) încoace. Revenirea ei a fost una dintre cele mai mari surprize de la San Diego Comic-Con 2019. „Au venit la mine cu ideea și mi-au spus: «Avem această propunere pentru tine – scenariul în care Jane devine Lady Thor», iar eu am spus sunt interesată”, a declarat Natalie Portman, care o va interpreta pe Jane Foster.

Cine joacă în Thor: Love and Thunder?

Evident, nu există supereroul Thor fără Chris Hemsworth, care se reîntoarce pentru a-l interpreta pe legendarul zeu asgardian. De asemenea, regizorul Taika Waititi își reia rolul atât de iubit de către fani, interpretându-l pe Korg. Tessa Thompson, care a interpretat-o pe Valkyrie în ”Thor: Ragnarok”, se va reîntoarce, de data aceasta drept regină a regatului Asgard. Natalie Portman, laureată a Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în 2011 și 2017, se reîntoarce în rolul lui Jane Foster. În plus, actorii din ”Guardins of Galaxy” – Vin Diesel, Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper vor apărea în acest film.

Bad Boy is back

Christian Bale, „răul necesar al filmului”, se va reîntoarce în rolul răufăcătorului Gorr, the god Butcher, măcelătorul de zei, cel care va stârni haosul în regatul Asgard. În timp ce faza a patra a Universului cinematografic Marvel a pus accent pe introducerea de personaje noi, precum Yelena Belova (Florence Pugh), Shangi-Chi (Simu Liu) și Eternii, în debutul lor cinematografic, studiourile Marvel au avut întotdeauna intenția de a continua seriile de filme din fazele anterioare. Această parte a planului a început cu ”Spider-Man: No Way Home” și ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, lansat pe 6 mai 2022, și continuă cu ”Thor: Love and Thunder”.

Christian Bale Gorr The God Butcher

Mai există și alți actori din părțile precedente care se vor reîntoarce. Jaimie Alexander revine în rolul lui Lady Sif și sperăm că va explica într-un fel absența ei atunci când Hela (Cate Blanchett) a distrus o mare parte din forța de apărare asgardiană și pe toți cei Trei Războinici. Cu toate acestea, marea revenire este reprezentată, după cum am spus, de Natalie Portman, în rolul lui Jane Foster. După ce a discutat despre interesul lui Waititi de a adapta cartea de benzi desenate The Mighty Thor (în care Jane, bolnavă de cancer, devine Thor), aceasta a fost de acord cu rolul. Se presupune că lupta împotriva cancerului va face parte din poveste, chiar dacă trailer-ul oficial o arată pe Jane gata de luptă, puternică și extrem de curajoasă.

Lista actorilor din noul Thor 2022

Pe scurt, iată care sunt actorii din ”Thor: Love and Thunder”: Chris Hemsworth (Thor Odinsons), Tessa Thompson (regina Valkyrie), Natalie Portoman (doctorița Jane Foster/Mighty Thor), Christian Bale (Gorr), Taika Waititi (Korg), Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis), Vin Diesel (Grott), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Russel Crowe (Zeuls), Jeff Goldblum (The Grandmaster), Jaimie Alexander (Sif), Sean Gunn (Kraglin), Matt Damon (Loki), Melissa McCathy (Hela).

Dacă te-ai întrebat când apare Thor: Love and Thunder, ei bine, acum știi. Mai mult decât atât, de data aceasta nu este vorba de zvonuri provenite din mediul online, ci de informații oficiale, direct de la sursă. A patra parte din serie promite foarte multe și suntem curioși dacă, într-adevăr, se va ridica la înălțimea așteptărilor. Mai mult decât atât, ne întrebăm cum va evolua pe viitor universul Marvel, dat fiind faptul că mai sunt numeroase filme care trebuie să apară anul acesta.

Suntem curioși de părerea ta, cum crezi că va fi ”Thor: Love and Thunder” și care sunt așteptările pe care le ai de la film? Vom verifica periodic datele provenite din mediul online și atunci când este cazul le vom reactualiza. Cu toate acestea, referitor la când apare Thor: Love and Thunder, poți avea certitudinea faptului că data de lansare este 8 iulie 2022. Așadar, cât de curând. De asemenea, după cum am spus, pe Disney+ s-ar putea să fie disponibil pentru streaming abia peste 45 de zile, deci undeva pe la sfârșitul lunii august!

Citește și:

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash